Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boşuna uzun uzun yazılar yazıyorum. Nasıl olsa okunmuyor
    Okunuyor da biraz sanırım önyargılı okunuyor Millet fbye odaklanmış. 2. yarı yeni stat yeni transferler yeni sinerji ile açmak en doğrusu bence de.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Ben de dahil olmak uzere bazi taraftarimizin Fenerbahce macinda acilmasini istememe nedeni olasi bir maglubiyetiyle puan durumunda iyi bir yerde olmayan takimimizin bundan etkilenecegini dusunmemiz ve maclari gelmeyi birakmis, sirf yeni stat diye gelebilecek potansiyel taraftarlarin ilk seferden yuzunu asma ihtimalinin olmasi. 4 senedir yaptigin 10 a yakin macta gol bile atamadigin bir rakip var, psikolojik olarak zaten hep kotu hazirlaniyoruz bu maca. Son golumuzu Burak Yilmaz atti arkadaslar. Hatta Kadikoy de bile son golu burak atti. Fenerbahce son 10-15 yildir ama oyle ama boyle saha icinde olaganustu bir ustunluk kurdu. Galibiyet sayimiz herhalde 3-4 falandir. Ben takimimin buyuklugunun farkindayim. Bundan 20 sene once olsaydi tereddut etmeden ust uste tum ezeli rakiplerinle mac yapip bile acardin cunku futbolcun takimin adinin buyuklugunum farkindaydi. Ama simdi sahadaki futbolcu farkinda olmadigi hatta buyuk maclara siradan kucuk kulupte oynar gibi ciktigi icin, korkudan 90 dakika defans oynadigi icin gram guvenmiyorum. Fb macinda acmak intihardan baska bir sey degil.
      En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 18:11.

Yorum

• 2008 de karar verildi 2017 de bitiyor.

Yorum

• yanlız şunu karıştırmayın. stad 18 de resmi açılışı yapılacak. resmi mac açılışı tahminen 2 ayı bulur.yani açılış yapılıp hemen mac oynamayacak. sadece protokol açılışı ve ufak bir mac..
          siz isteseniz de istemezsen izde fb maçında acilmaz
          En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 18:18.
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 2. yarı açarlar bence de. Yeni transferler olur, ilk devreyi unutturacağız, eksiklerimizi kapattık taraftara güzel futbol izleteceğiz, hedefimiz bu sezonu bitirebilecek en yüksek sırada bitirmek falan filan söylenir anlatılır, öyle açılır. Yoksa o stad ilk maçta bile dolar mı, bilemiyorum. Bana kalsa açabilecekleri en kısa zamanda açsınlar artık ama, olası bir hezimeti nasıl kaldırabilir kulüp kim bilir..

Yorum

• şikebahçe maçı akyazıda oynanmalı
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Bence konuya çoğu kişi yanlış bakıyor.

Mesela şikecilere kesin yeniliriz derken haklı olarak göz önüne önceki seneleri alıyoruz ancak bir başka bakış açısı daha var.

Mesela yeni stadyumda oynasak, taraftar yeni stad ve şikeciler maçı olduğu için muhtemelen o stadı doldurur. Topçular yeni stad yüzünden ekstra motive olur ve hatta Ersun hoca da aynı şekilde. 41.000 Taraftarın görüntüsü ve uğultusu da rakibe baskı, takımımıza gaz olacaktır.

Özetle şikecileri yenebilmemizin en muhtemel yolu yeni stad olacaktır diyorum ben..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Sadece Trabzonspor..

Yorum

• bu arada arkadaşlar bu stad sponsor işi ne oldu yalan rüzgarı havaları var ama bir umuttur bekliyoruz.

Yorum

• fenev maci avni akerde oynanarisa, mac bitmeyebilir..

o macin akyazida oynanmasi, kulup tarihi icinde, ceza yeme olasiligimizi dusurmek icinde.. yeni bir baslangic icinde, ve benim icinde cok guzel olacak
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Bizim stadın tribünleri sahaya uzak diyip duranlar oluyordu, şu Feyenoord taraftarı ne yapsın Allah aşkına
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yeni stadımızda herkesi uyaralımda güzel şut çekildiği zaman direkten dönerse,sıyırır geçerse yada kaleci kurtarırsa ingilizler gibi uyhhhhhhhhhhh diye ses çıkaralım uy zaten bizde var fena olur bayılıyorum şut çekildiği zaman gelen o sese

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim stadın tribünleri sahaya uzak diyip duranlar oluyordu, şu Feyenoord taraftarı ne yapsın Allah aşkına
                          Farkındaysan ek tribün gibi birşey yapıyolar orası bitti zaman yakınlık neymiş görücez
                          En son emrex61 tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 21:19.

Yorum

• Hala direniyoruz. Şu yuvarlak içine aldığım yerlerde mi saha dışı ???

2016-12-08 21.37.40.jpg
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Teknik bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi? Bizim statın localı katlarının bulunduğu kısımdaki kat araları uzatılarak çelik konst.ek basamak ilave edilebilirmi? Yada çok maliyetli midir?Bu sayede kat arası localar gizlenir ve basamaklar arttığı içinde kötü görüntü ortadan kalkar.( londra olmp.statı westham futbol statına dönüştürlürken bu işlem uygulandı.)

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim stadın tribünleri sahaya uzak diyip duranlar oluyordu, şu Feyenoord taraftarı ne yapsın Allah aşkına
                                Feyenordun stadi gecen seneye kadar avrupanin en atesli sahaya en yakin stadiydi biseyler yapip ayakta durulan yerleri kapatmislar galiba uefa guvenlik kriterlerime takilmis olabilir bizim kale ve fileleleri merak ediyorum ben de kimse dillendirmedi burda☺

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X