İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaraton uzaklık aynı sanırım gençlik spor genel müdürü öyle yazmıştı ama kale arkalarını bilemem
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı ziyaret ettik tribünler baya bi yataymış.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı değil akyazı 3.5/metre daha yakın. 850 cm bizim tribün uzaklığı eskişehir 11-12.5 arası
Standart tribün saha arası mesafe (Eskişehir örnek)
Bilgilendirmek için söylüyorum,saha ile tribün arası en 6.mt olmak zorunda(FİFA standardı )Akyazı da bu 6 mt
o kim dersen ; Gençlik ve Spor Bakanlığı*Spor Genel Müdür Yardımcısı*İnşaat Mühendisi* Ankara/Turkey
yani maraton fotoğrafı atmış ve bu yorumları yazmıştı bu 6 metre taç çizgisine olan uzaklık değil sahanın başladığı yere olan uzaklık diye belirtti sonra kendisi. ama kalearkalarıyla ilgili bir açıklama yoktu o yüzden kalearkalarını bilmiyorum dedimEn son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:25.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk abi dik olsaydı efsane olmaz mıydı şu güzelliğe bin güzellik katardı
kapsite yüksek gösterir atmosferi artardı bilmiyorum bana öyle geliyor çok stad inceledim
tribünlrri dik stadlar efsane oluyor
ben hep o ingiliz stadyumlarini hayrani oldugumdan 1. katin dik olmamasini seviyorum
ayrica oyuncularin yukardan gelen tepkiden okadar etkilendigini düsünmüyorum
ingilterenin oturan tribünlerinin ohhh, wooouvv demesi bile bir baska etki yaratiyor
akyazida bunu yasayacagiz insallah
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım oradaki etkiyi yaratırız ayrıca kamera açısıda böyle olursa süper olur
10 yildir ilerleniyor
sinav yapildi günlerdir sonucu bekler heycaninda acilisi bekliyoruz
iyi olan vodafonedaki kadar büyük beklenti yok
kötü olan bizim insanimiz hic bisey begenmemesi, ilk mactan sonra girmeyecem buraya
alisinca is degisiyor
zaten Trabzonlular kadar sahiplenme duygusu üretebilen baska millet görmedim
5.-6. mactan sonra wembley rakip görmez bizim insanimizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:52."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam 2 bucuk ay önce indirimli bilet aldik..pazar günü dönüşler 2 3 kati oldugundan ve yanimda gelen arkadasimin isi gücü olmasi sebebiyle mecbur ctesi dönüyoruz...yoksa pazar günü dönmek daha mantikli ki ben tek gelsem ptesi donecektim..
Ben daha almadım bileti, Adana maçından çim yüzünden pek umudum yok, birkaç gün daha beklemek gerek bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum