Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koltuklarda yazıdan başka bir şey olmamalı, koltuklarla logo yapma olayı gerçekten çok zor bence böyle bir işe hiç girişilmemeli.
    Arsenal Emirates Stadı koltuklarına logolarının içindeki Top firügünü işlemişler. Toptan çok tabancaya benzemesine rağmen!

Bizim logonun TS figürü bundan çok daha güzel gözükecektir... Tribünü karşıdan (TV yayın kısmından) gören bir şekilde 3d çizimi yapılırsa demek istediğim anlaşılacaktır.

Ayrıca Kulüp zaten sade yazı kullanarak gerekli tasarımları yapmış. bir logo koyduk neden bu kadar dert edinildi anlamıyorum. Yahu tasarım bu deneme diyoruz DENEME böyle olsa nasıl gözükür. Hiç kimse çıkıpta "Ben yaptım oldu ve böyle olacak!" demiyor...

Tabi logo olacaksa bence büyük olmalı yoksa küçük tek kata sığan logolar koltukların dizilimiyle deyim yerindeyse piksel piksel gibi olacak. Fakat büyük logo her iki kata yayılmış bir logo daha düzgün görünecektir. Hepsini geçtim iki kat arasındaki boşluk logonun bütünlüğünü bozma durum da mevcut tüm bunların farkındayız zaten...

Aşağıdaki örnekte 3d çizimde logonun nasıl görünebileceği aşa yukarı belli fakat tasarılardaki gibi biraz daha daraltılıp karşıdan tv den ve kamera açısı fazla geniş tutulmadan bir fotoğraf alabilsek gerçeğe en yakın görüntü hakkında fikir sahibi olabiliriz.

İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 17:34.
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 4 dk.4 dakika önce
      Yeni stad için bence de muhteşem bir dizayn olur.Ama...taraftarsız hiç bir stad birşey ifade etmez.Orası dolacak.

barcelona stadındaki gibi durmaz bizde.nedenide şu bakarmısınız kaç kşilik kaç kat.bizde ise sadece 2 kat bizde çok basit durur iki renk .o yüzden tek renk olmalı ama bir resim gördüm birazdan yazıcam oda iki, renk.

Yorum

• Barcelona stasdındaki gibi yazı üst katlara zaten yazılamıyor bizde. Yine kulübün yayınladığı görseller gibi aşağıda kalmak zorunda yazı...
        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          taka

oyumu kesinlikle 1 numara vericem.ama bu resmede hasta oldum asla iki renk istemiyordum hele tek renk maviye asla diyordum ama.bu resime bakınca iki rengin kombinasyona keskin hatlar ve trübünlere kattığı derinlik çok karizma gözüküyor ayrıca bizizm gibi alçak katları olan yani dik ve yüksek olmayan bir stadı mükemmelleştirmiş(olduğundan yüksek göstermiş).ve ilk katlardaki bordo renk mükemmel o ,ilk katlardaki anormal eğimi mükemmel saklamış.dehşet bir kombinasyon bu. mutlaka sayın usta başkanıma bu sunulmalı.diğer hiçbir kombinasyonu beyenmedim.

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

renkdaşım bunun bordosunu atarmısın herkes bordonun tek renk asaletini görsün.

Yorum

• İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metrobüs Düzce yollarına çıkacak

Düzce Belediyesi toplu taşımada metrobüs sistemine geçmek için hazırlık yapıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, toplu taşıma hizmeti konusunda Meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Mehmet Keleş, Düzce’de trafik akışında rahat ve hızlı ulaşım sistemi için çalıştıklarını belirterek, "Hedefimiz lastik tekerlekli metro uygulamasını gerçekleştirmek" dedi.
              Başkan Mehmet Keleş ilk aşamada 3 adetmetrobüs alınacağını daha sonra da bu sayısı 6’ya çıkaracaklarını belirtti.
              Belediye sınırları içinde 27 hatta 90 aracın hizmet verdiğini söyleyen Başkan Keleş, "Ayrıca 3 adet 20 metrelik körüklü otobüs seferlerdedir. Böylelikle 93 araç seferde bulunduğunu" söyledi.
              Düzce belediyesi yapabiliyorda bizim çok bilmiş başkan neden yok 17000 yolcu molcu diyor düzcenin nüfüsü ne kadar..hadi tranway getiremiyorsun bari metrobüs yap başkan..

Tebrik ediyorum başkanı.. ve bazı veriler paylaşmak istiyorum:

Düzce kent merkezi nüfusu :
              207.681 (2012)
              Ortahisar Nüfusu :
              312.060 (2012)
              Buna rağmen Düzce metrobüsü kaldırıyor da Trabzon raylı sistemi kaldıramıyor.

Helal olsun dolmuşçuları değil de halkını düşünen başkanlara!
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar öğrendiğim bir kaç bilgiyi paylaşmak istiyorum parçaların montajı çok kolay değilmiş bir kaç sefer bugün deneyip bırakmıştır takamamislar onun haricinde birde muharrem ustanın geçen gün tv de Toki başkanı yla konuştum yetişecek söylemini çalışan bir abiye söyledim vallahi kusura bakmayın ama ben buna ancak gülerim gerisini siz anlayın dedi malesef yarın yine fotoğraf atmaya çalışıcam
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oyumu kesinlikle 1 numara vericem.ama bu resmede hasta oldum asla iki renk istemiyordum hele tek renk maviye asla diyordum ama.bu resime bakınca iki rengin kombinasyona keskin hatlar ve trübünlere kattığı derinlik çok karizma gözüküyor ayrıca bizizm gibi alçak katları olan yani dik ve yüksek olmayan bir stadı mükemmelleştirmiş(olduğundan yüksek göstermiş).ve ilk katlardaki bordo renk mükemmel o ,ilk katlardaki anormal eğimi mükemmel saklamış.dehşet bir kombinasyon bu. mutlaka sayın usta başkanıma bu sunulmalı.diğer hiçbir kombinasyonu beyenmedim.
                      eğer orjinal roninsen ve sana beğendirebildiysem ne mutlu bana

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eğer orjinal roninsen ve sana beğendirebildiysem ne mutlu bana

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar öğrendiğim bir kaç bilgiyi paylaşmak istiyorum parçaların montajı çok kolay değilmiş bir kaç sefer bugün deneyip bırakmıştır takamamislar onun haricinde birde muharrem ustanın geçen gün tv de Toki başkanı yla konuştum yetişecek söylemini çalışan bir abiye söyledim vallahi kusura bakmayın ama ben buna ancak gülerim gerisini siz anlayın dedi malesef yarın yine fotoğraf atmaya çalışıcam

yaz twitirda ustaya illa cevap vericektir

Yorum

• Ben kendim yazdım arkadaşıma da yazdırdım ama bir ses yok sanmıyorum cevap vereceğini
                            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              taka

Kanfori ve Selim üstadların tasarımların çoğunu beğendim. Ama şimdi o kadar fazla iyi seçenekler sundular ki, kararsız kaldım yaw. Oldu mu şimdi?
                              Neyse, bu iki zat benim yerime de oy kullanabilirler. Tek bir nacizane önerim var: Üst ve alt tribünler arasından bulunan ve yatay geçen duvarları (korkuluk?) tek renk ve bence turkuaz rengi ile canlandırmaları daha güzel olur.
                              Ömer

Yorum

• Takım isminin koltuklara yazılması hosuma gitmiyor. Beğenen var mı?
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X