Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi

koltuklar geldi

cimdeki yaralar düzeltiliyor

https://www.facebook.com/ibrahim.tufekci.5
    Koltuklar iki sıra galiba. Çünkü orada iki tane arka arkaya koymuşlar gibi duruyor.
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Koltuklar güzelmiş be.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maraton uzaklık aynı sanırım gençlik spor genel müdürü öyle yazmıştı ama kale arkalarını bilemem
        Aynı değil akyazı 3.5/metre daha yakın. 850 cm bizim tribün uzaklığı eskişehir 11-12.5 arası

Yorum

• koltukları beğendim kulübe inşallah öyle şeffaf kalmaz bordo mavi kaplanabilir ya da kurumsal kimlikteki gold renge
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Stadı ziyaret ettik tribünler baya bi yataymış.

Yorum

• Koltuklar kaliteli bende beğendim.

Yorum

• Arkadaşlar ilerleyen zamanda o çıkışlara da bir çözüm bulunacaktır bence yönetim de o ışığı gördüm.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadı ziyaret ettik tribünler baya bi yataymış.
                  En büyük handikap bu zaten gerisi fasa fiso

Yorum

• N'nın alt tarafı hala bozuk gibi sanki
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynı değil akyazı 3.5/metre daha yakın. 850 cm bizim tribün uzaklığı eskişehir 11-12.5 arası
                      Dursun Türk böyle söylemişti ona binayen söyledim bende
                      Standart tribün saha arası mesafe (Eskişehir örnek)
                      Bilgilendirmek için söylüyorum,saha ile tribün arası en 6.mt olmak zorunda(FİFA standardı )Akyazı da bu 6 mt

o kim dersen ; Gençlik ve Spor Bakanlığı*Spor Genel Müdür Yardımcısı*İnşaat Mühendisi* Ankara/Turkey

yani maraton fotoğrafı atmış ve bu yorumları yazmıştı bu 6 metre taç çizgisine olan uzaklık değil sahanın başladığı yere olan uzaklık diye belirtti sonra kendisi. ama kalearkalarıyla ilgili bir açıklama yoktu o yüzden kalearkalarını bilmiyorum dedim
                      En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:25.
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] abi dik olsaydı efsane olmaz mıydı şu güzelliğe bin güzellik katardı
                        kapsite yüksek gösterir atmosferi artardı bilmiyorum bana öyle geliyor çok stad inceledim
                        tribünlrri dik stadlar efsane oluyor

Yorum

• Adana stadyumundaki localar.. Benim çok hoşuma gitti hem gizlenmesi yani oldukça geride konumlanması hem de camlar doğramaları.. keşke bizde de böyle olsaydı..

Yorum

• [MENTION=27702]lazkopatfaroz[/MENTION] iki sıra değil tek sıra onlar oturma yerleri olabilir sonradan montajlamak için zaten sayı olarakta 14 tek sıra olunca 14 tane konuluyor.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @selcuk abi dik olsaydı efsane olmaz mıydı şu güzelliğe bin güzellik katardı
                              kapsite yüksek gösterir atmosferi artardı bilmiyorum bana öyle geliyor çok stad inceledim
                              tribünlrri dik stadlar efsane oluyor
                              ikinci kati zaten gayet dik

ben hep o ingiliz stadyumlarini hayrani oldugumdan 1. katin dik olmamasini seviyorum

ayrica oyuncularin yukardan gelen tepkiden okadar etkilendigini düsünmüyorum
                              ingilterenin oturan tribünlerinin ohhh, wooouvv demesi bile bir baska etki yaratiyor
                              akyazida bunu yasayacagiz insallah

İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım oradaki etkiyi yaratırız ayrıca kamera açısıda böyle olursa süper olur
                              hayirlisi

10 yildir ilerleniyor

sinav yapildi günlerdir sonucu bekler heycaninda acilisi bekliyoruz

iyi olan vodafonedaki kadar büyük beklenti yok

kötü olan bizim insanimiz hic bisey begenmemesi, ilk mactan sonra girmeyecem buraya
                              alisinca is degisiyor
                              zaten Trabzonlular kadar sahiplenme duygusu üretebilen baska millet görmedim

5.-6. mactan sonra wembley rakip görmez bizim insanimiz
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:52.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam 2 bucuk ay önce indirimli bilet aldik..pazar günü dönüşler 2 3 kati oldugundan ve yanimda gelen arkadasimin isi gücü olmasi sebebiyle mecbur ctesi dönüyoruz...yoksa pazar günü dönmek daha mantikli ki ben tek gelsem ptesi donecektim..
                                Demek ki siz yüzde 10'luk kesime giriyorsunuz.

Ben daha almadım bileti, Adana maçından çim yüzünden pek umudum yok, birkaç gün daha beklemek gerek bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X