İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Haftada bir stada girip çıkma şansım oluyor dünde girdim çektiğim video linkinide buraya koydum..2 yari açılma işini kaldıralım stad bitmiş yani koltuklar bile silinmişti hatta bazı yerler artık tamemen temiz mobilyalar gelmiş girip göremedim bile geçen hafta rahat girdiğim yerleri dün.Suni çimler kenara 7 gün hibritten sonra stadda futbol oynamayı engelleyecek durum 0. Üst membranlar kapama işlemi 9 una kadar bitcek ben gittiğimde kapalı ve maraton bitmiş yol kalearkasini kapamaya başladılar öncelik üstler yanlar zamanla bitcek maç olmadıgı günler yapılarak önemli olan insanların ıslanmaması şu anlık. Aynı şekilde ilerde maç oynanmadıgı zaman çatı direkleride çizilen yerler boyanacak. Dün saha kenarı suni çim seriliyordu ben gidince.Yollara gelince dün beşirliden yapılan uçan yol dedikleri yeni viyadük açıldı onun yanında giden komplekse yol herşeyi bitmiş çizgi çekilmesi kaldı kapalı tarafıma girişteki yollar bitmiş durumda şu an ilerde akyazı tünelimden stada gelecek bir yol var sanırım onunda iki senesi vardır heraldi.Belediye dolgu oldugu için beşirlide bir ğst geçit vardı onu söküyorlardı oda akyazı stadının karşısına taşınabilir tahminimce.Çimlerin zaten 7 gün önceki farkını arkadaş foto koymuş bozukluklarla tek tek ilgilineliyor sis firmasından bir yetkiliyle konustum zeminin bu süre içinde harika bir zemin olacagini sadece çimin beklemekten strese girdiğini söyledi ama problem olmadığını aktardı.
Yorum