Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende ikinci yarı açılmasından yanayım
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Kesinlikle transfer sezonu basladiktan sonra acilsin yoksa bu kadar kalitesiz isimlerle o stad bize cozum olmaz
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Esteban denen kazma ve golcüler denen futbolcu müsveddeleri yüzünden kupada da gülemedik
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Ben stadın sezon sonuna bırakılması taraftarıyım artık, 2. yarı açılmasın.

Zaten bu takım böyle rezil ve aciz bir şekilde devam ederse fenerbahçe maçından 3-5 maçlık ceza çıkar gerekli yaptırım uygulanmadığı taktirde taraftar kendisi olaya müdahale edermiş gibi geliyor bana.

Yorum

• Koltuklara Spor Toto yazılması zorunlu muydu bilemiyorum ama çok gereksiz oldu.
            Sponsor değişince ne olacak?Yeni koltuk mu koyacaklar?
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Stad açılışını umarım Ersun Yanal, Nevzat Aydın ve kolpa scout ekibi görmez!
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koltuklara Spor Toto yazılması zorunlu muydu bilemiyorum ama çok gereksiz oldu.
                Aklın yolu bir
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stad açılışını umarım Ersun Yanal, Nevzat Aydın ve kolpa scout ekibi görmez!
                  Başkan?

Yorum

• Alin stadinizi basina calin bu rezillikle acsan ne acmasan ne..seneye kalsin ersunsuz vizyonsuz zagorsuz acilir insallah..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bjk nin sürecini ekranlardan takip etmiş ve sıklıkla Akyazı'dan geçen biri olarak stadın ligin ikinci yarısının sonuna yetişebileceğini söylüyordum(yakın çevreme). Hemen her konuda tutar dalı olmayan yönetimin kombine satmak için bir oyunuydu ve yalancının mumu buraya kadar...

Yorum

• Ulan bir hevesimiz vardı stadımız açılacaktı hergün gelip bakıyorduk, artık başlığa bile giremiyorum o kadar soğuttunuz skorlar ile,sponsor olarak Sürmene Pidecisi Bozo ile anlaşırlar artık.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• açılmasın stat vazgeçtim, kombine parası da sizin olsun.
                          sabır sabır dedik ama bukadar da olmaz arkadaş

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koltuklara Spor Toto yazılması zorunlu muydu bilemiyorum ama çok gereksiz oldu.
                            Fikret Orman stat açılışlarında, devletin BJK'ye Spor Toto teşkilatı ile 50 Milyon TL verdiğini ve bu nedenle sponsor olduğunu belirtmişti. Bizim stadı komple devlet yaptı. Yazmaları çok normal.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stad açılışını umarım Ersun Yanal, Nevzat Aydın ve kolpa scout ekibi görmez!
                              Kayacığım zor günlerden geçiyoruz.SABIR taşı çatladı hatta patladı. Umarım herşey güzle olur yoksa sıkıntı büyük.

Yorum

• Üzülmekten bunalıma girmekten işe güçsüz gitmekten yordunuz beni
                                Bana Trabzonspor'umu acilen geri verin
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X