İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartan pist de kahverengi olunca iyice uzak olmuş tribünler.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Ufak bir matematikle hybrid işlemin ne zaman biteceğini bulalım.
Çimlerde bildiğimiz gibi paralel çizgiler var. Bir soluk bir koyu. Bundan toplamda(sayabildiğim kadar) 35 tane var.
19 kasımda hybrid işlemi biten 16 adet çizgi bulunmaktaydı.
Bugün yani 21 kasımda ise 21 adet biten çizgi bulunmakta. Bugün 22 olur diye düşünüyorum.
19 undan 21 'e 2 gün var. 2 günde 6 adet çizgi yapıldığına göre.
Bu çimler PAZAR gününe kadar "tam olarak" bu işlem biter.
Hava etmenleri haricinde tabi.
Tabi şurasıda var konu Trabzonspor'a geldiği zaman olağan dışı şeyler olup kar bile yağar.
İyisimi biz bunu haftaya Salı biter diyelim."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayin yönetimin dikkatine;
adana maçini lütfen c.tesi'ye aldirin.
Bu güzel günde bizlerde orada olmak istiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim o is bu saatten sonra olmaz..o tarihe göre bir sürü insan gelis gidişini ayarladi çünkü...
Bileti alanların maçtan sonra hemen döneceğini mi düşünüyorsunuz. Bilet alanların yüzde 90'ı dönüşü pazar gününe almıştır.
Kaldı ki bu yönetim de bu maçı becerip cumartesi gününe alamaz. Keşke alabilseler.
Yorum
-
Stadyuma protokol açılışı için Ataürk'ün, Cumurbaşkanı'nın ve Başbakan'ın fotoğraflarını asmışlar, protokol açılışının 18 Aralık'ta olacağını söylemişlerdi, Başkan ise 9 Aralık'taki Adanaspor maçıyla açılacağını söyledi. Eğer gerçekten söylediği gibi 9 Aralık'ta maç yapılırsa orda oturanlar bir şey izleyemez, fotoğraflardan köşe üstteki tribünün büyük kısmının kapandığı görülüyor. Gerçi stadyumda 10-15 bin kişi olacağı için sıkıntı olmayacaktır, cuma günü oynanacak maçta hiç kimse 40 bin taraftar falan beklemesin. 20 bin olursa öpüp başımıza koyalım.
Yorum
-
https://www.youtube.com/shared?ci=_8bRR0VGWXU akyazi çevresine çim ekimihydroseeding ile yapılıyor.Videosunu çekmişler
Yorum
-
İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/shared?ci=_8bRR0VGWXU akyazi çevresine çim ekimihydroseeding ile yapılıyor.Videosunu çekmişler"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi
koltuklar geldi
cimdeki yaralar düzeltiliyor
Ibrahim Tüfekçi Facebook'ta. Ibrahim Tüfekçi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük handikap bu zaten gerisi fasa fiso
göreceksiniz
--------------------------------------------------
hersey böyle basladi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:32."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCuma günü maça gelecek olan cumartesi günü oynanacak maça gelemiyor mu?
Bileti alanların maçtan sonra hemen döneceğini mi düşünüyorsunuz. Bilet alanların yüzde 90'ı dönüşü pazar gününe almıştır.
Kaldı ki bu yönetim de bu maçı becerip cumartesi gününe alamaz. Keşke alabilseler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum