Soylencek cok sey var da. Ne takim duzgun ne taraftar duzgun. Stad da anca bukadar oldu. Orta seviye Turk takimi icin yederli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtyapisi yetismedi hatirliyorsan
isitma sistemi bittigi gün cim geldi
bir tarafdan kum, toprak serimi, diger tarafdan cim serildi
maalesef topltan bir kordinasyon kabusuydu
ilk cimin süleyman soylu sehirde oldugu güne denk getirmek icin cok sey risk edildi
neyse kalici bir hasar yok
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedek kulübesini niye begenmiyenler varki? bence gayet güzel.
nasil birsey olsun istiyorsunuz merak ediyorum. eger örnek gösterirseniz sevinirim
Bak böyle veya buna benzer bir tasarıma yok demem
Maliyet olarak çokmu farkı var. Bence yok.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Yedek Kulübesinin daha şeffaf yerleri reklamlar veya Trabzonsporu temsil eden yapışkan afişlerle kapatılacak zaten öyle daha göze güzel gelecek. GS ve BJK nin kulübeleri YARISINDAN KESİLMİŞ VARİLE benziyor. Şükür edin yav çok güzel ve farklı bir tasarım üstüne üstlük çift sıralı. Siz binayı iskeleti ile yeriyorsunuz resmen hele bir bitsin şu bina diyor kenardan asırlık çınar amca. Allahına bırakın şöyle şeylerin peşinden koşmayı bitsin hele bi."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
enaldo61 nerde ilk çim serildiğin de işçilik çok kalitesiz argümanlar yetersiz dediğimde, adam çimleri bile eleştiriyor demişti, samsunun çimleri ortada insanlar bişey söyledimi cevap vermeye yetişmeyin hemen biz burda yorum yaparken gördüklerimizi söylüyoruz oturupta stadın neresini eleştirsek diy ebeklemiyoruz heralde, enaldo61 aklımda kalan kişilerden biri bunun gibi bi kaç tane daha var
Yorum
-
muhtesem
doru saydiysam 24 koltuk
13 arka sira 11 ön
Ömer Dinç Facebook'ta. Ömer Dinç ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini sağlıyor.
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu koltuklarda Yumlu falan oturacak. Bu sahada Mete Kalkavan maç yönetecek... Boşa masraf
8jk da samet aybaba döneminde kimler oynuyordu
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar 10'luk profil borudan kaynakla yedek klübesi yapti, nasil begenmezsiniz? ayip.
twitter'da millet bi tarafiyla gülüyor yedek kulübesine.
yada büyüylen
hayatin sanirim rezilliklen ve ayiplan geciyor
kus ucsa ya rezil yada ayip lafini kullanmandan bunu cikariyorum
sözcükte anlamlarini okumani tavsiye ediyorum
kimse size neyi begenip begenmedigini danismaya gerek duymuyor
göz var nizam var
isterse facebook yirtinsin...
ayy buda profil
rezilllerr
birde bu utanmazlara bak
En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.11.2016, 03:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhtesem
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=347]selcuk[/MENTION] Gerçekten mükemmel olmuş yedek kulübesiBu arada daha iskeleti varken çift sıra olacak tahmininizden ötürü tebrik ederim
Yorum
Yorum