Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soylencek cok sey var da. Ne takim duzgun ne taraftar duzgun. Stad da anca bukadar oldu. Orta seviye Turk takimi icin yederli.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      altyapisi yetismedi hatirliyorsan

isitma sistemi bittigi gün cim geldi

bir tarafdan kum, toprak serimi, diger tarafdan cim serildi

maalesef topltan bir kordinasyon kabusuydu

ilk cimin süleyman soylu sehirde oldugu güne denk getirmek icin cok sey risk edildi

neyse kalici bir hasar yok
      Ben böyle diyince kızıyolar. İnşaat işinin süresi bellidir. Sıf siyasilere şirin gözükmek için bir yerlere baskı kurup hızlandırınca böyle oluyo ama. Bu hükümeti eleştirmek degil anlamiyo bunu bazı insanlar. Aradakiler bu pisliği çıkartiyolar. Neyse emeklerine sağlık.

Yorum

• akyazı stadı taraftara heyecan veren ve stada çeken ve aynı zamanda iş yapabilecek 3-4 futbolcu transferi yapılıp ikinci yarı açılmalıdır
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yedek kulübesini niye begenmiyenler varki? bence gayet güzel.
          nasil birsey olsun istiyorsunuz merak ediyorum. eger örnek gösterirseniz sevinirim
          Örnekler çok...
          Bak böyle veya buna benzer bir tasarıma yok demem

Maliyet olarak çokmu farkı var. Bence yok.

"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Yedek Kulübesinin daha şeffaf yerleri reklamlar veya Trabzonsporu temsil eden yapışkan afişlerle kapatılacak zaten öyle daha göze güzel gelecek. GS ve BJK nin kulübeleri YARISINDAN KESİLMİŞ VARİLE benziyor. Şükür edin yav çok güzel ve farklı bir tasarım üstüne üstlük çift sıralı. Siz binayı iskeleti ile yeriyorsunuz resmen hele bir bitsin şu bina diyor kenardan asırlık çınar amca. Allahına bırakın şöyle şeylerin peşinden koşmayı bitsin hele bi.
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Yeni stadımızda ilk mağlubiyetimizi ne zaman alırız?

A- 1. Maç... B- 2. Maç... C- 3 Maç... D- 4. Maç ve sonrası
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• enaldo61 nerde ilk çim serildiğin de işçilik çok kalitesiz argümanlar yetersiz dediğimde, adam çimleri bile eleştiriyor demişti, samsunun çimleri ortada insanlar bişey söyledimi cevap vermeye yetişmeyin hemen biz burda yorum yaparken gördüklerimizi söylüyoruz oturupta stadın neresini eleştirsek diy ebeklemiyoruz heralde, enaldo61 aklımda kalan kişilerden biri bunun gibi bi kaç tane daha var

Yorum

• muhtesem

doru saydiysam 24 koltuk
                  13 arka sira 11 ön

Ömer Dinç Facebook'ta. Ömer Dinç ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini sağlıyor.

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu koltuklarda Yumlu falan oturacak. Bu sahada Mete Kalkavan maç yönetecek... Boşa masraf
                  ins. degisecek oda
                  8jk da samet aybaba döneminde kimler oynuyordu

İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamlar 10'luk profil borudan kaynakla yedek klübesi yapti, nasil begenmezsiniz? ayip.

twitter'da millet bi tarafiyla gülüyor yedek kulübesine.
                  8lik profillen mi olmaliydi 12lik lenmi
                  yada büyüylen

hayatin sanirim rezilliklen ve ayiplan geciyor
                  kus ucsa ya rezil yada ayip lafini kullanmandan bunu cikariyorum
                  sözcükte anlamlarini okumani tavsiye ediyorum

kimse size neyi begenip begenmedigini danismaya gerek duymuyor
                  göz var nizam var

isterse facebook yirtinsin...

ayy buda profil

rezilllerr

birde bu utanmazlara bak
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.11.2016, 03:23.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muhtesem

Şu koltuklarda Yumlu falan oturacak. Bu sahada Mete Kalkavan maç yönetecek... Boşa masraf
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]. Vallahi Olcay Şahan gibi 5-6 topçumuz olsun kazanamasak bile kaybetmeyiz
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Gerçekten mükemmel olmuş yedek kulübesi Bu arada daha iskeleti varken çift sıra olacak tahmininizden ötürü tebrik ederim
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• adamlar 10'luk profil borudan kaynakla yedek klübesi yapti, nasil begenmezsiniz? ayip.

twitter'da millet bi tarafiyla gülüyor yedek kulübesine.

Yorum

• Çift sıra koltuk gerçekten güzel ve özel görünüyor ancak koltuk sayısı biraz fazla değil mi herkes öne otursa ayakta kimse kalmaz gibi geldi bana 11e13 koltuk yerine 8e6 gibi bir oran daha doğru ve yerinde olmaz mıydı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• dolmuş gibi yedek kulübesini full doldurmak değil ki amaç yeni kuralla tüm yedeklerin serbes bırakılması antrenör ekiplerinin genişlemesi vs gibi durumlar da dikkate alınmış sanırım
                              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                              2021-2022
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Gerçekten mükemmel olmuş yedek kulübesi Bu arada daha iskeleti varken çift sıra olacak tahmininizden ötürü tebrik ederim
                                tahminler guzeldi sahiden de tepe kismi o kadar uzundu ki oyle olacagi belli gibiydi

Yorum

Çalışıyor...
                                X