Destek kuleleri sökülünce tribünler göçecek diyen arkadaşlara destek kuleleri kadar selamlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kat loca nerde var? Orası 2 kat loca. Gs ve bjk stadlarında 2 kat loca tamamen dönüyor bjk hariç. Senden çok olacak tabi.
Ayrıca bu göreceli evet ilk haliyle kalsa güzel görünmezdi ama şu haliyle bile bence gayet estetik. İllaki sıradan bir stad mı olmalı?
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepixel koltuk dizaynına karşı çıktık ama çok güzel oldu be.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil 2 kat ? o apartman dedigimiz kisim 3 kat yahu, nasil 2 oluyor o ? ben mi yanlis görüyorum... Orasi 2 kat ise diger 2 kat locali stadlar niye apartman gibi durmuyor ? bjk localari çok çok iyi gizlenmis, muazzam duruyor...
Hah mesela buna katiliyorum, çok da istemezdim pikseli ama çok iyi duruyor... bir de su 2 3 farkli mavi tonu düzeltseler tam olacak...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ben localı trübünü herkesin aksine cok sevdım .
hayalımdeki stadyum buna yakın bir modeldi .
hatta spartak ın stadına benzer b ır stadı lise yıllarımda defterıme çizmişliğimde vardır .
Ama çizerken spartak degıl boca juniors stadından esinlenmiştim . Ayrıca 2. abdulhamıt donemındekı bogaz koprüsü projesindende ilham almıştım .
O yüzden sizin apartman deyıp ortalıgı aya kaldırdıgınızda ben bir kaç rutuşla tam ıstedıgım stad demıstım . Tabiki çatı hariçEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 14:12.61
Yorum
-
Kamyonların araçların boruya bir zararı olmaz bir çok testlerden geçiliyor
Yorum
-
Bi ara hatırlarsanız dizayn boru isimli bir firmanin boru reklamları vardı . Bir atık su borusunun üzerinden buldozer geçiriyorlardi ve boruya en ufak bir zarar gelmiyordu. O zamandan bu zamana bu tip bir teknoloji çoktan gold standart olmuştur bana kalırsa."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben localý trübünü herkesin aksine cok sevdým .
hayalýmdeki stadyum buna yakýn bir modeldi .
hatta spartak ýn stadýna benzer b ýr stadý lise yýllarýmda defterýme çizmiþliðimde vardýr .
Ama çizerken spartak degýl boca juniors stadýndan esinlenmiþtim . Ayrýca 2. abdulhamýt donemýndeký bogaz koprüsü projesindende ilham almýþtým .
O yüzden sizin apartman deyýp ortalýgý aya kaldýrdýgýnýzda ben bir kaç rutuþla tam ýstedýgým stad demýstým . Tabiki çatý hariç
Ayrıca zihnin derinliklerinde neler yapılabileceğini ve daha iyi bir görüntüyü vizualize edemiyorlar. Bugündeler, yarin ne olacağını göremiyorlar. Evet yine vizyona geldik! 80 milyonluk bir ülkede büyük bir eksiklik!!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
@isohak55 Bilgilendirmek için söylüyorum,saha ile tribün arası en 6.mt olmak zorunda(FİFA standardı )Akyazı da bu 6 mt
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum