Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon,Nazif Zorlu'yu Nazif Zorlu yapan şehirdir.
    Yıllarca da forma sponsorumuzdu.
    Vestel reklamlı formada aklıma gelen ilk iki isim Tolunay ve Cengiz'dir...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyi niyetli fanatik saftiriğin birisi oturmuş bilgisayarın başına, bundan 5 milyon şundan 3 milyon, Ahmet 1 verir, Mehmetden 2 alırız diye hesap yapmış..o kadar saçmalamış ki belediyeleri bile yazmış..sonrada el altından piyasaya vermiş. bizim en büyük düşmanımız yerel medyada atlamış olaya..olay budur.. özellikle sarı renkle işaretlenenler tamamen temennidir..
      Milyon eurolar havada uçuruyor sanki
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla dostlar,

Bana da kalsa Emirates, THY gibi sponsorlar isterim.
        Ancak kulübün itibarı ortada. İHO'dan sonra sponsor bulmak bile bence başarıdır.
        Yönetim gelen teklifler arasında en karlısını seçmiştir.
        Niye bu oldu, niye şu olmadı gibi tartışmalar bence yersiz.
        Fiyat konusu ise tartışılabilir. Yıllık 5 Milyon € bana da az geldi.
        Ancak yine karşımıza itibar olarak eksilere inmiş bir kulüp gelince anlayabiliyorum.
        Bence 5 az 6 karardır 7 süperdir
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.09.2016, 13:53.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon,Nazif Zorlu'yu Nazif Zorlu yapan şehirdir.
          Yıllarca da forma sponsorumuzdu.
          Vestel reklamlı formada aklıma gelen ilk iki isim Tolunay ve Cengiz'dir...
          rr.JPG

Aşk olsun sana çocuk, aşk olsun.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• KDV ile birlikte 5.9 Milyon € - 20 Trilyon civarı para. 5 Senelik 100 Milyon TL.
            Kısa vadeli ödemeleri çözer. Zaten yönetim en iyi teklifi değerlendirip tribün vs. diğer sponsorluklarla da gelirleri katlayacaktır.
            Benim gönlümdeki rakam 8M€+KDV'dir. Senelik 165 Milyon TL civarı bir para.
            Bu listenin yayınlanmasını fırsat olarak görüp, olumsuzu olumluya çevirmemiz lazım.
            İnşallah kamuoyu baskısı pazarlık kozu olarak kullanılır da bu rakamlara erişebiliriz.
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]10923[/ATTACH]

Aşk olsun sana çocuk, aşk olsun.
              Hhaaaaaa
              Sen de 3. ol tamam
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Albayrak
                Doğru...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Ben vesteli sponsor olmasını istemiyorum. Daha geçen günlerde fenevbahce için tv ve telefon üretmeye başladı. Bize sponsor olmasın..

Yorum

• İlk olarak Yasin Çelebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben vesteli sponsor olmasını istemiyorum. Daha geçen günlerde fenevbahce için tv ve telefon üretmeye başladı. Bize sponsor olmasın..
                    Bu mantığı ne zaman bırakacağız çok merak ediyorum.

Bırakacağız diyorum çünkü Trabzonspor taraftarının en az %80'i aynı kafada.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Ben vesteli sponsor olmasını istemiyorum. Daha geçen günlerde fenevbahce için tv ve telefon üretmeye başladı. Bize sponsor olmasın..
                      Tamam o zaman sırf bu yüzden yılda 5 milyon euro almasın kulüp.

Yorum

Bu konu çok ayrı bir tartışmaya sürükler bizi.
                        Bunun sonu yok.Oraya o hizmeti veriyorsa,bunun ne sakıncası var bunu anlamıyorum?
                        Bu düşünceyle bir adım ileri gidemeyiz,gidemiyoruz da zaten.
                        Ticaret yapıyor bu adamlar,tabi ki de şirketin hamleleri de bu doğrultuda olacak.
                        O zaman aynı mantık,yıllar önce Türk Telekom bize sponsor olmuştu,diğer İstanbul takımlarına da .
                        Ret mi etmeliydik o zaman Türk Telekom sponsorluğunu?
                        Kusura bakma da bunun sonu yok...
                        Kimse de kusura bakmasın,biz de bulunmaz Hint kumaşı değiliz...
                        Arafilboylu

Yorum

Şuradaki sponsorların yüzde 70'iyle anlaşmayı feshedelim o zaman. Çoğu Fener'e de sponsor.
                          Ekran Alıntısı.jpg
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Şu andaki takım kalitesi,son bir kaç yılki sportif başarı ortalaması ele alınınca,bize ancak Ertuğrul Pide Fırını sponsor olur.
                            Bulduk,bunuyoruz valla...
                            Arafilboylu

Yorum

• Daha iyi sponsor olacaklar varken neden böyle sponsorlar gelir..
                              Bizler Turkcell ile ortaklık yaparken. Aynı tepkiler de geldi diğer kulüplerden.. hatta belli bir süre 561 tel çalışmadı bile. Sence doğal değil mi.

Yorum

Daha iyi sponsor olacaklar varken neden böyle sponsorlar gelir..
                                Bizler Turkcell ile ortaklık yaparken. Aynı tepkiler de geldi diğer kulüplerden.. hatta belli bir süre 561 tel çalışmadı bile. Sence doğal değil mi.
                                İlk cümlenin olması için sportif başarı lazım.
                                Tabi ki,burada kim istemez ki daha iyi sponsorlar gelmesini?
                                Gelsin gelsin de daha 2 hafta önce Alanya'dan 3 yedi bu takım.
                                Halimiz bu.
                                Hal böyleyken ,gelen sponsora (ki Vestel'in olacağı da resmi olarak kesin değil) burun kıvırmanın mantığı yok.
                                DSüşüncelere saygı duyarım ama bu mantığı kabul etmiyorum....
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X