6 metre mevzusu doğru mu bilmiyorum da, 7-8 metrelere uzak diyen neyin kafasını yaşıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sahaya olan uzaklık Fifa değil, Toki standardı olsa gerek. Eses ile aynı ölçülerde olduğu söyleniyor ki Eskişehir'in kenarlar bildiğin Olimpiyat stadından hallice.En son Erkin tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 19:16.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVodafone arena ile aramizda 2 metre civarında fark var uzaklıkta. Bu da çok büyütülecek bir şey değil. Sürekli bi polemik arayışı.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 metre baya farkeder."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bir şey diyeceğim de neyse.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülede içinde kalmasın"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 metre baya farkeder.61
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Abi, kameranın görüş açısıyla ilgili türkiyedeki statlardan örnek verebilir misin ?
en korktuğum ve merak ettiğim mesele.
kameraman ve reji bir oldugunda tv önünde büyük fark olacagini düsünmüyorum
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@isohak55 Bilgilendirmek için söylüyorum,saha ile tribün arası en 6.mt olmak zorunda(FİFA standardı )Akyazı da bu 6 mt
lakin ayni hikayeyi santiye müdürüde anlatmisdi, sonra 6 metre reklam panosuna kadar oldugu anlasilmisdi
tabi saha cizgilerini 1 metre hertarafda disa alirsalar 6,5 maraton, 8 kale arkasi olur
5 membran 6 kule var
yarin cim serilmeye baslanacak her sey yolunda giderse
Trabzon da çekilecek büyük çaplı Trabzonspor reklam filminde taraftar olarak yer almak istiyorsanız bilgilerinizi özelden gönderin.
Çekim tarihleri 2-3-4 kasım ücretli
(18 yaş üzeri bay bayan)
https://www.facebook.com/alikemal.bayraktar.5?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf
en üstten sahayi görüs acisi
[MENTION=51294]castillo61[/MENTION]
hepsi ayni, sadece atatürk olimpiyat 2 metre daha genis
baska fark yokEn son selcuk tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 20:38."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Sahanın tribüne uzaklığı demişken aklıma saha ölçülerinin boyutu geldi. Yapacağım tespit de biraz mantık dışı ama yazayım:
Avni Aker ile Olimpiyat'ın saha ölçüleri arasında fark var mı onu da bilmiyorum ama Olimpiyat Stadı gözüme hep daha büyük gelmiştir ve ne hikmetse o statta kötü oynadığımız maç çok ama çok az. Benfica maçı olsun, aynı sezon bjk'yi Barcelona gibi oynayarak 2-1 yendiğimiz maç, İstanbul Belediyespor maçları vs.
Demem o ki büyük sahalar işimize geliyor. Yazarken aklıma geldi TT Arena başka örnek. Sözün özü bizim saha ölçüleri Olimpiyatınki gibi olsun.
-belki de tamamen gereksiz yazıyorum, Avni Aker ile Olimpiyat'ın ölçüleri birdir, belki de sadece tribünün uzak oluşu göz yanılsamasına sebep oluyordur, bilgisi olan var mı?-
Edit: Böyle düşünmemdeki en büyük etken ise Avni Aker'de rakipler kapandı mı adım atacak yer kalmıyor, 11 kişi geri çekildiler mi oluyorlar sana 22 kişi.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 20:19.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum