Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• göz yanilsamasi arkadaslar, yoksa stadimiz son teknoloji c bilmem kac görüs acisin sahip akilli bir stad.

önünde duvar mi var? dert etme! akilli stad özelligi sayesinde duvarin arksini görebiliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giriş çıkış avni akerdeki gibi olacak şu an önünde direk var ve naylon ile kapatılmış galiba içeriye su basmasın diye.
      o değilde şurdan bilet alacağım kesin ha Harika maç izlenir buradan.yapan edenden Allah razı olsun
      [ATTACH]11243[/ATTACH]
      Karsilastirma yapmak icin turk telekoma bakalim.
      Duvar yukseklikleri ayni gibi geldi bana.
      Soldaki oturan gorevliye bakin.

Turktelekom arenada koltuklarin onundeki duvar yuksekligi ; koltuklarin yaklasik iki kati.
      Bizim stadimizda da yaklasik iki kati.
      Resim bizi yaniltiyor olabilir.
      En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 17:43.

Yorum

• CwLrS9qWEAEzl6p.jpg
        Su maratondaki devasa hangar kapilari en azindan numarali tarafindaki gibi biraz daha kucuk olabilirdi resmen koselerin ilk katini kapatmislar.. Insallah stadi devraldiktan sonra seneye icin birseyler dusunulur oralara..

Kulelerde baya hizlanma var yarin biter buyuk ihtimal. Havalar.insallah iyi olurda diger konularda da yavaslik olmaz.

Stadimiz giderek guzellesiyor..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• O günlerden beri birçok şeyi itirazlarımız neticesinde değiştirdik. Bu da değişebilirdi. Yanlış da hatırlamıyorsam benim bu eleştirim yeni değil ki? Hem ben eleştiri yapmasam kimse bunu görmeyecek miydi? O daha vahim. Artık beni bırakın arkadaşlar da ne dediğime bakın, kötü bir şey söylemiyorum. Tiye almak isteyen arkadaşlarımız var, bunlara cevap da verebilirim ama forum kültürümüz böyle mi olmalı? Ciddi ciddi saygı çerçevesinde tartışmak daha güzel değil mi?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giriş çıkış avni akerdeki gibi olacak şu an önünde direk var ve naylon ile kapatılmış galiba içeriye su basmasın diye.
            o değilde şurdan bilet alacağım kesin ha Harika maç izlenir buradan.yapan edenden Allah razı olsun
            [ATTACH]11243[/ATTACH]
            Ne güzel işte Yusuf, Yavru, Yumlu eziyetini görmeyecekler
            En son TSelif tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 17:50.
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karsilastirma yapmak icin turk telekoma bakalim.
              Duvar yukseklikleri ayni gibi geldi bana.
              Soldaki oturan gorevliye bakin.

Turktelekom arenada koltuklarin onundeki duvar yuksekligi ; koltuklarin yaklasik iki kati.
              Bizim stadimizda da yaklasik iki kati.
              Resim bizi yaniltiyor olabilir.
              Evet resim bizi yanıltıyor telekom stadında böyle bi problem yok bizim stadyumda ise ciddi bir problem var.
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• diğer çıkış kapı arka sıralarında da aynı durum olduğu gözüküyor
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet resim bizi yanıltıyor telekom stadında böyle bi problem yok bizim stadyumda ise ciddi bir problem var.
                  Telekom stadinda koltuk boyunu duvara orantilarsak 2 koltuk boyunda.
                  Sol tarafta da duvar dibinde oturan gorevli stadi cok rahat girebiliyor.

Bizim stadda da bakinca duvar yaklasik 2 koltuk boyunda. O da bel hizalarina denk gelir.
                  Bence bizim stad da duvar dibinde oturacak olanlarin gorus acisi telekomdan farkli olmayacaktir.

Yorum

• Koltukları yapan firma hakedişim azalmasın diye döşemiş maaşallah, fill in the blanks yapmış .

Stat hiç bir zaman dolmayacağı için sıkıntı yok arkadaşlar oraları sote mekan olarak kullanabilirler.
                    En son 7can61 tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 17:56.

Yorum

• Güvenlik görevlileri orada otursun sağda solda durmasınlar.

Birde bişey farkettim bu forumda, bu çıkış kapısı işi ciddi bir problem hani keyfi böyle sen beğendin ben beğenmedim gibi bir durum yok bildiğin bir hata bu. Ve bütün çıkış kapılarında bu böyle.
                      Hal böyleyken madem burası forum bunu tartışmamız dile getirmemiz gerek ya da biri çıkar der ki kardeşim hemen panik yapmayın orası güvenlik görevlisine ayrıldı ya da oraların değişmesi için çalışmalar 3 gün önce başladı bişey desin konu kapansın, ama hal böyleyken biri çıkıp hava bozuk diyor biri gelip 885.kere hibrit çim soruyor.. e noluyor sonra kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..

Burada en başından beri yapılması gereken stad ilerleyişiyle ilgili onaylı bilgi ve fotoğraf haber içerikleri ayr ı bir başlıkta, sağdan soldan tanıdıktan gelen bilgiler yorumlar tartışmalar beğendin beğenmedin muhabbeti ayrı bir başlıkta olacaktı ama olmadı stad bitti zaten..
                      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• durum buymuş
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tribün ısıtması olacaktı diye hatırlıyorum ama onla ilgili bir çalışma göremedim. Bilgi sahibi olan var mı ufo falan mı dizicekler tribüne yoksa koltuklara mı bi müdahale yapıldı merak ettim

Yorum

• Bu sayede belki herkes ayakta izler maçı
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stad isim hakkı işi çok uzadı. Bjk bizim stad şu aşamaya gelmeden çok öncesinde sponsoru açıkladı ve Vodafone bangır bangır reklamı yaptı stadın. Nitekim Beşiktaşın stadı ülke gündeminde tutuldu. Umarım en kısa zamanda sponsor açıklanır

Yorum

• 14956043_1227800860626323_4865505843046230848_n.jpg

sahayı görmede bir engel teşkil etmediği görülüyor. he evet şunu diyebiliriz kapılar biraz daha aşağıdan olabilirdi, evet. boyunuz 1,50 değilse sıkıntı çıkmaz herhalde. yine de bunlar düşünülebilirdi.
                                En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 18:55.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X