Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı şeyleri inanılmaz derecede abartıyorsunuz.
    Yok rezalet ötesi, olmaz böyle şey vs. gibi.
    Kendi sosyal hayatınızda da böylemisiniz merak ediyorum!
    artik herkes her seyin fiyatini bildigi ama kimse degerini bilmedigi bir dünyada yasadigimizdan böyle

kendi sosyal ortaminda degerini biseyin anlamak daha kolay, icinde olmadigin ortamda olunca empati olusturma yetenegi önemli

tabi birde Trabzonspor olunca herkes en iyisi olmasini istiyor, hakli olarak
    olani hor görmeye bu neden olmamali
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• pixel koltuk dizaynına karşı çıktık ama çok güzel oldu be.
      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün kaşüstü hastanesine gittim gitmişken içeriye bi fotoğraf çekeyim dedim.
        [ATTACH]11179[/ATTACH]

İnşallah kulübümüze devir işlemlerinden sonra daha güzel bir hal alır azcık bize özgü bişeyler olur. He ama yok 1 karış arayla Trabzonspor arması basacaz heryere daa ne istiysınız diyeceklerse hiç zahmet etmesinler böyle kalsın.

Bikere şu tavan kaplamasına sinir oluyorum bütün devlet dairelerinde var nerdeyse..
        sinir oldugun bu tavan kaplamasi, amerikadaki tum is ve devlet dairlerinin tavaninda kullaniliyor..Yani Sadece Turkiye ye has bir durum degil.. cunku hem ucuz hem hafif hemde bina icindeki sistemlere elektronik aksamlara kolaylikla ulasabiliyorsun.. Farkli renklerde yapilabilir ama su anda ki en basit ve kullanisli tavan kaplamasi bu.
        u will need justice at the end..

Yorum

• TOKİ iki hafta içerisinde stadı teslim aşamasına geleceğini açıkladı, biz hala loca neden böyle muhabbeti yapıyoruz. Enerjimizi daha doğru yerlerde harcasak keşke.
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi bi sorum var, acaba bu toprak serilen, betona kadar olan kısım saha çizgilerinin sınırı mı olacak?yoksa tahmini ne kadar içerde olur saha sınırı?çünkü 1 metre kadar bile içerdeyse o sınırdan,saha-tribün mesafesi epey uzak olacak...
            beton kısım suni çim olacak. orası hibritin sınır çizgisi olarak düşünürsek yaklaşık 1-1,5 metre içeriden saha çizgisi çizilecek. Bu 1-1,5 metreleri çok abartmamak lazım. 1 metre uzak olması taraftar baskısını yok etmez yeter ki o baskıyı oluşturacak taraftar olsun
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• tribünlerin sahaya uzaklığına bakarak stadın adı Trabzon olimpiyat stadı olsun bu kenar ölçülerine ve merdiven boşluklarına karar veren onaylayan herkesinde ................ !!
              En son ersn.alparslan tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 10:31.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün kaşüstü hastanesine gittim gitmişken içeriye bi fotoğraf çekeyim dedim.
                [ATTACH]11179[/ATTACH]

İnşallah kulübümüze devir işlemlerinden sonra daha güzel bir hal alır azcık bize özgü bişeyler olur. He ama yok 1 karış arayla Trabzonspor arması basacaz heryere daa ne istiysınız diyeceklerse hiç zahmet etmesinler böyle kalsın.

Bikere şu tavan kaplamasına sinir oluyorum bütün devlet dairelerinde var nerdeyse..

aynen katılıyorum. bu tavan tıpıne ben de zıtım. banka tavanı devlet kurumu tavanı ... ama bunlara takılmıcaz elbet. başarı daha onemlı. sonucta devlet yapıyor stadı

Yorum

• An itibariyle Akyazı..

Akyazı stadımızın italyadan çimlerinin diğer bölümü geldi.

@SixtyOne_61

kapanmasina bir neden yokki

peyzaj isini belediye iscileri yaptigini biri yazmisti

niye bu iftiralar anlayamiyorum
                  yazik

yeni klip

En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 12:09.

Ünal Karaman

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] çatı uç kenar kısımlarındaki boşluk - açıklık o şekilde mi kalacak, bilgin var mı?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• SIS Pitches ekibi geldi mi Trabzon'a. Çim serimini de onlar yapacak değil mi? 8 tane kule kalmış bu arada. Bir hafta içerisinde onlar da biter.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 11:26.

Yorum

• Kulübün Twitter'dan yayınladığı son videoyu izleyin arkadaşlar. Çok hoş olmuş.
                        Hamiş

Yorum

• Bordolu mavililer yada mavili bordolular efsane geri dönüyor kendinizi hazırlayın....

Yorum

• Bunlarıda az önce çektim,gayet hızlanma görülüyor zeminde.
                            IMG_2955.jpg
                            IMG_2956.jpg
                            IMG_2959.jpg

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlarıda az önce çektim,gayet hızlanma görülüyor zeminde.
                              tam kamera yerinden cekermisin
                              kamera acisini merak edenler varda

birde 2. katta 1. sira oturanlarin görüs acisi
                              duvar görüs acisini etkiliyormu?
                              @ÖmürKaradeniz61
                              evet
                              basin tribünün 1. sira tam ortasi
                              simdiden sagol
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 12:35.

Ünal Karaman

Yorum

• Pazartesi tekrardan gideceğim,istediğiniz gibi çekerim Selçuk Bey.Kamera açısı derken pek anlamadım ligtvnin yayın yapacağı yerden mi bahsediyorsunuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X