Geçenlerde yeni tırlar geldi abi. Deniz tarafında takılmayan bir sürü büyük parça vardı onları takıyolar şuan. Yol tarafındaki küçük parçalar takıldı.
Maratonda 8'i altta 2'si üstte olmak üzere 10 tane membran takıldı. Numaralı tribün tarafında da alt kısımdaki 8 membran takıldı. Muhtemelen üste geçecekler. Ayrıca maratonun üst kısmında da membran çıtaları takılıyor. İçerdeki vinç sayısı arttı bugün. Gece vardiyası da başladı hızlanma var.
Bunları duyduğuma sevindim...
Cok sağolasın
Bir süredir Stadyuma gidemedim canlı izleyemedim çalışmaları.....En kısa zamanda gitmek lazım
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Şu sayfalarda "Amerika nin üstünlügü nedir Türkiyeye karsi" cümlesini de okudum ya gam yemem artık. Gerçi arkadaş cevabını da vermiş. Soru şu olabilirdi? Türkiye'nin ABD'ye karşı üstünlüğü nedir? Güreş, halter, futbol aklıma ilk gelenler... Bilim, teknoloji, arge, eğitim, sağlık, şehirleşme, hukuk, spor vs şeyleri katarsak işin içine Türkiye'nin batısıyla kıyaslamayalım kendimizi. Ki bunu yurtdışında yaşayanların daha iyi bilmesi gerekir.
**
"yukardan asaga degil, futbolcuylan yüz yüze olunacak
burada olacak atmosferi hayal edin
rakiplerin dizi titreyecektir"
Akyazı'da tribünlerin saha alanına yakınlığı kale arkalarında 10m - maraton ve karşısında ise 8,5m diye biliyorum.. Diğer stadyumlarda durum nedir bilen var mı? Konya, Bursa, Antalya, Sivas, Samsun, Beşitaş Vodafone, TT Arena vs...
Arka sayfalarda biri yazmıştı: millet stada çatı yaparken, biz çatıya stad yapıyoruz.. bu ne bitmek bilmeyen çatıdır..
çatıyı tutan saha içindeki direkleri sahadan kaldırınca bunca ağırlığı kaldıramaz gibi geliyor bana...
resmen : Çatıya stad yapıyoruz...
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil,TRABZONSPOR'lu Olandır.
saha ölçülerini maksimum yapalım.avni aker çok küçük küçüktü. çok koşan, baskılı oynayan takım için avantaj. bir iki metre uzaklığa yararlı olur. şu tribünleri niye uzak yaparlar anlamam. şart mı uefa kriterlerine uymak bu konuda? öneridir o ölçüler.
Dünyanın en kötü stadyum çatısı bizimki olabilir.
Bu alçak basık görüntüsü ve baklava mimarisi hiç hoş değil. Emeğe saygı ama fikrim böyle.
Yanına gidiyorsunuz o heybetli görüntüsü gitgide ortaya çıkıyor heyecanlanıyorsunuz ve yukarı bakınca yükselecek diye hayal ettiğiniz tavanın aslında baktığınız noktada bittiğini görüyorsunuz. Hayal kırıklığı.
Bugün çatıyı beğenmeyenler ön yargılı davranıyor bence. Membranlar serildikçe güzelliği ortaya çıkıyor. Türkiye'de böyle bir çatının eşi benzeri yok. Bitince çok güzel gözükecek.
Burdaki resimlerden gördüğüm kadarıyla stad bence beklenildiği gibi olmadı. Ben pek beğenmedim özellikle içerdeki toki vari 3 katlı loca kadar sacma birşey olamaz. Resmen stadyum ve tribun ahenkini bozmuş. DIş görünüş olarakta ben burdayım demiyor. Staduyuma dışardan bakınca böle bi iç geçiricen "vay be" dicen. Devasa bir görüntüsü olucak yani. Bu konuda Sivas ve Samsun'un stadlarının dıştan görünüşü çok güzel.
Dünyanın en kötü stadyum çatısı bizimki olabilir.
Bu alçak basık görüntüsü ve baklava mimarisi hiç hoş değil. Emeğe saygı ama fikrim böyle.
Yanına gidiyorsunuz o heybetli görüntüsü gitgide ortaya çıkıyor heyecanlanıyorsunuz ve yukarı bakınca yükselecek diye hayal ettiğiniz tavanın aslında baktığınız noktada bittiğini görüyorsunuz. Hayal kırıklığı.
Sivas'ın çatısı en iyisi o zaman sana göre ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zemindeki mor renk karakter katıyor stada.onu görünce anderlecht stadı olduğunu anlıyorum. biz de bordo'yu kullanabiliriz. ilk kat mavi, üst kat bordo ile de kombinasyonu tamamlarız.
Yorum