Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Video da görüldügü gibi Koltuk renkleri tam isabet olmus Bordo-Mavi cuk oturmus.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Başkan büyük çaba sarfediyor. Adamda inanılmaz bir pozitif enerji var. Taraftar başkana ne kadar uyabilir bilemiyorum.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Tüh ya ben öğrenci indiriminden faydalancaktım ama gişeden alamıcam ki.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tüh ya ben öğrenci indiriminden faydalancaktım ama gişeden alamıcam ki.
          İstanbul içinde de belli noktalara passolig noktası kurulacaktır diyor büyük ihtimalle oralarda da geçerli olur indirimler
          TRABZONSPOR

Yorum

• bu baskan bize fazla, bünye kaldirmiyor bazen.

Yorum

• Başkan üzerimize vizyon atıp duruyor, nerede vizyon savarlar sesleri çıkmıyor
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• satışa çıktığı güne hayran olmamak elde değil. kredi kartına havale yapacaksınız anca ayın 16 sında havale yapabilirsiniz. yok kredi kartından çekerim ben bu parayı desen komisyon ödeyeceksin. durdunuz durdunuz şimdi satışa çıkardınız! pazarlama rezaleti!

Yorum

• galatasaray 1 milyona loca satıyor besiktasta astronomik rakamlar aldı.okadar iş adamı var sehirde herkes elini cebine atmalı.

Yorum

• kombineyi alana pasolig de formada bedava, yarın gün içinde alacağım olmadı bayramdan sonra.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      satışa çıktığı güne hayran olmamak elde değil. kredi kartına havale yapacaksınız anca ayın 16 sında havale yapabilirsiniz. yok kredi kartından çekerim ben bu parayı desen komisyon ödeyeceksin. durdunuz durdunuz şimdi satışa çıkardınız! pazarlama rezaleti!
                      Kredi kartı ile öderken komisyon mu var? Anlayamadım?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• Kombineler gerçekten ucuz. Diğer sezona %25 indirim ise bence çok güzel bir uygulama. Keşke bizim ne olursa olsun stada giden her yıl forma kombinesini aksatmayan ve bunu eğlence alarak keyifle yapan taraftarlarımız fazlaca olsa.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanımızın açıklamaları

https://www.youtube.com/watch?v=7DA1YqLsCKc
                          Cok büyük nimet...insallah sportif basari da gelir de yipranmadan yoluna devam eder..

Yorum

• Sırf Muharrem başkanın şu çabasına bile kombine alınır valla.
                            Umarım bir ömür başkan olarak kalırsın Usta
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başkan daha ne yapsın ?
                              İmkanı olup da kombine almayan takım hakkında eleştiri yapmasın.
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanımızın açıklamaları

https://www.youtube.com/watch?v=7DA1YqLsCKc
                                Başkanın ve 3 yöneticinin arkasındaki, Trabzonlu Gençler'in "Jan Mari"'si mi? Hani Hacıosmanoğlu yanından ayırmıyor diye eleştirdiğimiz?
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X