Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle de oldu valla Fatih
    Dediğim gibi abi yapıldığı malzemeden kaynaklı
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• projede degisiklik olmaz catı degismez.

Yorum

• kamera açısıyla resim paylaşan oldu mu hiç
        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir ben mi çatının üst uç kısmına takıldım bilmiyorum ama hiç hoş durmuyor suanki hali ile. Umarim el atarlar orayada daha seffaf membran yada cam falan uzatilsa biraz daha iceri dogru iyi olurdu hem çim için güneş problemide olmazdı. Hemde o tuhaf goruntu kaybolurdu hemde ruzgar ile yağan yağmurun onlerdeki seyirciye etkisi daha azalirdi.
          Ayrıca şimdilik olmaz ama umarim kisa zamanda çatının dış aydınlatılmasına da el atarlar cunku çatimizin ilginc bir mimarisi var ışık ekleyerek aksamlari muhteşem bir görüntü çıkabilir.

tribün bitiyor, destekulesi var ve cati dahada uzaniyor

gayet yeterli uzunlugu

ek membranlan bizim cati kadar kapatmiyor

bursada tribünler islanacagi olagan zaten

bunlar asma diyelim

üzeri kapatilacak diye planlandi diyelim

bunada eski

bu en güzel cati, ama yine bizimki kadar uzanmiyor

baskada yok ülkede
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 21:57.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Yanlış anlamadıysam [MENTION=38439]Ahmet Aksu[/MENTION] çatının uç kısmında ana kolanla üstteki kısım arasındaki boşluktan bahsediyor,orayı kapatmak için bir şey yapılacak mı?

Ayrıca dün yazdığın gibi merdivenleri turuncuya boyamaya başlamışlar yanlış görmüyorsam,yalnız kenarlardan beyaz mı var,ortada dar bir kısım turuncu olarak mı yapılmış,yoksa rengi tutturamadıkları için tam boyamamışlar,yarım mı bırakmışlar,üstteki resmide,maraton ikinci kat en sağdaki merdivenden bahsediyorum.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              8jk nerden devir almis vodafone´u

cok enteresan bilgi, heycanlan bekliyorum
              abi yanlış anladın heralde dediğimi

Yorum

• En azından gövde membran olmasaydı
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @selcuk Yanlış anlamadıysam @Ahmet Aksu çatının uç kısmında ana kolanla üstteki kısım arasındaki boşluktan bahsediyor,orayı kapatmak için bir şey yapılacak mı?

Ayrıca dün yazdığın gibi merdivenleri turuncuya boyamaya başlamışlar yanlış görmüyorsam,yalnız kenarlardan beyaz mı var,ortada dar bir kısım turuncu olarak mı yapılmış,yoksa rengi tutturamadıkları için tam boyamamışlar,yarım mı bırakmışlar,üstteki resmide,maraton ikinci kat en sağdaki merdivenden bahsediyorum.
                  kolonlan su kanalize güzargahi arasindaki boslukdan bahsettigini sanmiyorum
                  öyle olsa vodafone kiyasi uymuyor, arkadas daha uzun cati istiyor, yanlis bilmiyorsam en cok iceri uzanan ve en alcagi bizimki (sükrü saracogluda bayagi alcak, net sayilaini bilmiyorum, ikisi yarisir bu konuda, ortalama yükseklikde onlarinki alttadir büyük ihtimallen, uclarda bizimki diye düsünüyorum, ama kadiköy daha dik oldugundan bizimki zemine daha yakindir )

merdivenlerin turuncuya boyanacagi uzundur biliniyor, en azindan takip edenler biliyor
                  ayni isitma sistemi Trabzonun "ilimli" kislari yüzünden ertelenmesi gibi
                  ama cani sikilanlar bu konulari tekrar tekrar isitiyor

merdivendeki turuncu boya deneme icindir henüz, kuruyup cektimi nasil duracak diye, insanlarin yürüdügü bölgeye siradan plastik boya kullanamiyorsun, güvenlik yüzünden.

spor toto da bitti

@sasone rica ederim

İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maraton tribün önüne yaklaşık 3 mt. genişliğinde kalın bir beton dökülmüş. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
                  destek kuleleri icin
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 10:05.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kolonlan su kanalize güzargahi arasindaki boslukdan bahsettigini sanmiyorum
                    öyle olsa vodafone kiyasi uymuyor, arkadas daha uzun cati istiyor, yanlis bilmiyorsam en cok iceri uzanan ve en alcagi bizimki (sükrü saracogluda bayagi alcak, net sayilaini bilmiyorum, ikisi yarisir bu konuda, ortalama yükseklikde onlarinki alttadir büyük ihtimallen, uclarda bizimki diye düsünüyorum, ama kadiköy daha dik oldugundan bizimki zemine daha yakindir )

merdivenlerin turuncuya boyanacagi uzundur biliniyor, en azindan takip edenler biliyor
                    ayni isitma sistemi Trabzonun "ilimli" kislari yüzünden ertelenmesi gibi
                    ama cani sikilanlar bu konulari tekrar tekrar isitiyor

merdivendeki turuncu boya deneme icindir henüz, kuruyup cektimi nasil duracak diye, insanlarin yürüdügü bölgeye siradan plastik boya kullanamiyorsun, güvenlik yüzünden.

Çatının sahaya doğru uzanma noktasında en iyi olanı bizim çatı,ayrıca tamamen kapalı ve tribünle arasındaki yükseklik olarak da çok makul,bu konuda eleştiri olacağını tahmin etmiyorum,kendisi cevaplar ben de o söylediğim kolon ve su kanalize boşluğunun kapatılmasını isterdim açıkcası.

Renk dediğin gibidir,deneme amaçlı olabilir.Cevaplar için teşekkürler.
                    • Memento mori

Yorum

• Alt katta ilk iki uc sıraya ciddi ciddi koltuk koyulmiycak sanırım. eger konulmayacaksa - passoligde de satışa çıkmadığına göre demek ki konulmayacak - nedeni yüksek ihtimal görüş açısı. daha cim serilmeden bile ilk siralarin görüş acisi, ozellikle otururken baya iptal gibi geldi bana.

Umarim koltuk koyulur ilk uc siraya, goruntu olarak cirkin duruyor böyle

Yorum

• Maraton tribün önüne yaklaşık 3 mt. genişliğinde kalın bir beton dökülmüş. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
                        En son shcebi tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 09:09.

Yorum

• Aynı şeyler söylenmiş ama ben de belirteyim fikrimi: Trabzonspor yazısının beyaz olması çok kötü olmuş. Renk karmaşası var tribünde. Hatta Trabzonspor diye bir yazı yazmak 50 sene öncesinin modası, hala niye devam ediliyor anlamıyorum. Takımın adını bilmiyor muyuz yani? Böyle bir yazı yazmak nasıl bir estetik katabilir ki?
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı şeyler söylenmiş ama ben de belirteyim fikrimi: Trabzonspor yazısının beyaz olması çok kötü olmuş. Renk karmaşası var tribünde. Hatta Trabzonspor diye bir yazı yazmak 50 sene öncesinin modası, hala niye devam ediliyor anlamıyorum. Takımın adını bilmiyor muyuz yani? Böyle bir yazı yazmak nasıl bir estetik katabilir ki?
                            Rengimiz Mavi beyazmış gibi uyumsuz ve pek güzel olamayan bir yazı olmuş TRABZONSPOR yazısı (daha güzeli düşünülebilirdi, ya da hiç yazılmayabilirdi)

Avni Aker'de yıllardır Şampiyon Trabzonspor yazıyor da noldu? Uğur mu getirdi?
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı şeyler söylenmiş ama ben de belirteyim fikrimi: Trabzonspor yazısının beyaz olması çok kötü olmuş. Renk karmaşası var tribünde. Hatta Trabzonspor diye bir yazı yazmak 50 sene öncesinin modası, hala niye devam ediliyor anlamıyorum. Takımın adını bilmiyor muyuz yani? Böyle bir yazı yazmak nasıl bir estetik katabilir ki?
                              estetik katma gibi bir kaygi oldugu düsünmüyorum
                              psikolojik ve marketing icin daha kolay kabul edilebilir

tv de gördüklerimiz bilinc altina nasil etki ettigi biliniyor
                              psikolojikde rakip oyuncu her yerde armalari, Trabzonspor yazilarini, resimleri gördümü ve yöresel müziklerimizi duydumu deplasman duygusu daha baskin olur
                              bunlarin üzerinede tribünler eklenirse deplasmanin krali yasatilir

bunlarin hepsi etken, amerikada zemine yaziyorlar, armalari ciziyorlar...

Akyazı'da bugün - 11/10/2016

11/10/2016

En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 00:11.

Ünal Karaman

Yorum

• Çoğunluk memnun değil belli ki ve saygı duyarım..

Ancak bence Beyaz en güzel olan renk o isim için. Ve kesinlikle o yazının orada olması taraftarıyım. Beni tek mutsuz eden Bordo rengin az gibi görünmesi. Piksel yerine üst kat komple bordo alt kat mavi olsaydı daha güzel dururmuş gibi geliyor şuan.

Üstte [MENTION=347]selcuk[/MENTION] yazmış zaten ama bende destekleyeyim, rakip Trabzon'a geldiğinde her yerde arma ve Trabzonspor yazılarını görmeli. Bunun sağlayacağı psikolojik üstünlük arka planda kalmış bir güçtür bence.

Her şey bir yana, meşhurlaşan bir söze saygı duymak lazım. Bütün herkesi memnun edemezsiniz. O yüzden fikirlerimizi en iyisi olarak görmektense bazılarınında onu öyle istediğini düşünmeliyiz. Bunun yanında çoğunluğun karşı olduğu şeylerde ısrar edilirse de birlik olup muhakkak gündeme getirmeliyiz..
                                Sadece Trabzonspor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X