İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi kendini temizleyen akıllı çatımız var ama kendi kendini temizleyemeyen akılsız topçularımız da var.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombineyi aldım ama şu şartlar altında açılmasın stad.
Hevesim kalmadı.
Verdiğim 750 TL helal olsun ama şu durumda açmasınlar.
Ne moral kaldı ne heyecan ne de ümit2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ciddi ciddi soyluyorum stad acilmamali en azindan devre arasina kadar..yazik olcak gunah olcak onca emege..satilan kombine sayisi 10bin ki bunlarin icinde klube destek icin sehir disindaki taraftarlarimizin aldiklarida var, stadimizin kapasitesi 41bin kimse gitmez o stada bu ruhsuz takimi izlemeye..devre arasi yeni bir hava sinerji yakalariz belki 2 3 yeni transferle takim sehir yeniden heyecanlanir..40bin kisilik stad 15 bin kisiyle bos gibi durur ne hava olur ne ambiyans rezil oldugumuzla kaliriz baska bisey olmaz..birakalim en azindan devre arasina kadar avni akerde devam edelim ne kaybederiz hicbisey aksine kazaniriz..dusunsenize koca stad aciliyor tribunlerin yarisi bos bunu goren ruhsuzlar hepden dibi gorurler daha ne kadar gorceksek artik varin siz dusunun..yerlerde surunen marka degerimizde reytingimizde bir okadar daha batar..gelen takimlara psikolojik ustunluk kuracagimiz ambiyansi yakalayamadiktan o baskiyi kurcak atmosferi olusturamadiktan sonra napim ben stadi..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.10.2016, 15:58.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi soyluyorum stad acilmamali en azindan devre arasina kadar..yazik olcak gunah olcak onca emege..satilan kombine sayisi 10bin ki bunlarin icinde klube destek icin sehir disindaki taraftarlarimizin aldiklarida var, stadimizin kapasitesi 41bin kimse gitmez o stada bu ruhsuz takimi izlemeye..devre arasi yeni bir hava sinerji yakalariz belki 2 3 yeni transferle takim sehir yeniden heyecanlanir..40bin kisilik stad 15 bin kisiyle bos gibi durur ne hava olur ne ambiyans rezil oldugumuzla kaliriz baska bisey olmaz..birakalim en azindan devre arasina kadar avni akerde devam edelim ne kaybederiz hicbisey aksine kazaniriz..dusunsenize koca stad aciliyor tribunlerin yarisi bos bunu goren ruhsuzlar hepden dibi gorurler daha ne kadar gorceksek artik varin siz dusunun..yerlerde surunen marka degerimizde reytingimizde bir okadar daha batar..gelen takimlara psikolojik ustunluk kuracagimiz ambiyansi yakalayamadiktan o baskiyi kurcak atmosferi olusturamadiktan sonra napim ben stadi..
Biraz mantıklı biraz ekonomik düşünün..Başkalarını affet, ama kendini asIa..
Yorum
-
15 gün sonra şu resimdeki gibi görebilsek de uçak biletlerimiz yanmasa veya geldiğimizde Avni Aker'de ıslanmasak.
akyazi3.jpgVersinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Doğan Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 gün sonra şu resimdeki gibi görebilsek de uçak biletlerimiz yanmasa veya geldiğimizde Avni Aker'de ıslanmasak.
[ATTACH]10976[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok zor, membranların tamamının tamamlanması en az 30 günü bulur bence.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Vodafone Arena 11 Nisan 2016'da açıldı. Bizim stadyumun Akhisar maçında açılmayacağını artık sağır sultan biliyor. Rize maçı için de bence ihtimal yok. En iyi ihtimal Antalya maçı onun da ihtimali bence yarı yarıya. 21 Kasım'da oynanacak o maç. Bugün itibariyle 49 gün daha var. Vodafone Arena ise açılışından 47 gün önce bu haldeymiş. Yorum sizin, bence bizim hızımız da göz önüne alındığında Antalya maçı da zor.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi soruyorum bende ; Stat devre arasında açılırsa 10 bin kombine alan adamları ne yapacaksın, kulubün sponsor, bilet, reklam, ts clup gelirlerini sen mi karşılayacaksın ?
Biraz mantıklı biraz ekonomik düşünün..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum