Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
beyler Turkiyede iletisim gitti heralde, kimseyle irtibat kuramiyorum. wsapta ne yolladiysam tek tikta kalmis. fb de herkes cevrim disi, ig de kimse yok, twitter bombos.. ne oluyor orda ??
O zaman BMN de iletişim kurmaya devam, dip yapan giriş sayımızı artırma zamanı arkadaşlar.
nevzat bassın parayı ,
sen cermen'i falan getirsin .
öyle havuz partilerinde
selfie çektirmeyle olmuyor bu işler ?
olaya bak ,
dünyadaki en iyi 10 girişimciden biri
bize yönetici olmuş ,
stat açılışına gelen takım ,
antalya ....
şaka gibi şerefsizim.
stat açma konusunda ,
bursa'dan , konya'dan , hatta kayseri'den
az biraz farkımız olsun bi zahmet.
ama
elin oğlu gelir ,
şu rezil takıma acımaz ,
kız oğlan kız stadında ,
hem de seyircinin önünde ,
çat çat 3 tane sallar gider diye korkuyoruz desenize hemşerim .
niye lafı dolandırıyorsunuz ki ?
tamam .
meteliğe kurşun atıyoruz .
gökte uçan kuşa borcumuz var .
eyvallah .
takımın durumu içler acısı .
ona da tamam.
ama arkadaş .
büyük adımları zor zamanlarda atacaksın .
evet .
cebindeki delik için değil iğne , çuvaldız gerekiyor ama ,
sana her dakika , her an ,
kalburüstü bir takım getir demiyoruz ki .
bir kere getir ,
tam getir ,
getir ki namın yürüsün .
getir ki ( takımınla veya camianla olmasa bile )
en azından vizyonunla sınıf atladığını ( veya atlamaya çalıştığını )
dünya alem görsün .
ayrıca ,
sen cermen gelsin .
atsın lan .
ne olacak ki ?
gelsin sen cermen atsın .
antalya'nın kıytırık eto'su atacağına ,
kavani atsın , ben arfa atsın .
gözümüzün pası silinir hiç olmazsa .
bir iş yapacaksınız eğer ,
lütfen
türk gibi başlayın ,
alman gibi bitirin .
( evet .ağır işsizim . ve mesai saatlerinde yapacak başka bir işim yok . sizin gibi .)
TFF ye basvuralim açılışı Antalya ile yapmak istemiyoruz diyelim Psg yada Barca yi koysunlar fiksture eğer yaptiramazlarsa bu yönetimden bir cacık olmaz.
Not: Ağır ironi icerir
TFF ye basvuralim açılışı Antalya ile yapmak istemiyoruz diyelim Psg yada Barca yi koysunlar fiksture eğer yaptiramazlarsa bu yönetimden bir cacık olmaz.
Not: Ağır ironi icerir
söylediklerinizin son 5 kelimesine harfiyen katılıyorum. Ama yapacak birşey yok ironi falanda yapmıyorum açılışı konusunda yönetim napsın kardeşim diyecek kadar fanatik adamcı olmamalı insanlar sizde olmayın tavsiye etmiyorum
söylediklerinizin son 5 kelimesine harfiyen katılıyorum. Ama yapacak birşey yok ironi falanda yapmıyorum açılışı konusunda yönetim napsın kardeşim diyecek kadar fanatik adamcı olmamalı insanlar sizde olmayın tavsiye etmiyorum
Hiç bir zaman adamci olmadığın gibi kimseyi elestirmek içinde elestirmedim. Stadı tokı yapıyor adamlar ağustos dedi yönetimde ağustos da açılacak dedi açılış aralığı buldu ne yapacaklar sezon ortasında avrupa devi mi getirecekler ? Yok çok paranız varsa ödersiniz kulubun kaybedeceği paraları stadı ligin ikinci yarısı açarlar açılışa da büyük takım getirirler. Çok övülen bjk Stadı kendileri yapmalarına rağmen defalarca stad açılış tarihi verip tutturamayip caps konusu oldular siz burada tokinin yaptığı stadın açılış tarihini elestiriyorsunuz. Kusura bakmayın ama hic iyi niyetli değilsiniz.
Hiç bir zaman adamci olmadığın gibi kimseyi elestirmek içinde elestirmedim. Stadı tokı yapıyor adamlar ağustos dedi yönetimde ağustos da açılacak dedi açılış aralığı buldu ne yapacaklar sezon ortasında avrupa devi mi getirecekler ? Yok çok paranız varsa ödersiniz kulubun kaybedeceği paraları stadı ligin ikinci yarısı açarlar açılışa da büyük takım getirirler. Çok övülen bjk Stadı kendileri yapmalarına rağmen defalarca stad açılış tarihi verip tutturamayip caps konusu oldular siz burada tokinin yaptığı stadın açılış tarihini elestiriyorsunuz. Kusura bakmayın ama hic iyi niyetli değilsiniz.
ben mantıken stadyum konusunda eleştirmeye bile karşıyım yönetimi bu konuda eleştirip bak yaptık dedirtmem ben bunlara sahadaki takım rezilken ondan başka birşeyi eleştirmenin manası yok. Ayrıca stadyumu toki açıcam ben kardeşim diyorsa bırak açsın açılışta illaki bir takımla maç olacak diye bir şey yok konser verirler devlet büyüklerinden gelen varsa gelir konuşmasını yapar vs. vs. yani yapılmak istendikten sonra yapılır hem vizyon diyip hemde adanaspor ile nerdeyse 15 senede biten 50 sene daha kullanacağımız sözde Türkiyenin enlerini barından stadyum açmak pek vizyonla alakalı birşey değil.Sahiden bakınca eleştirmek istemesekte bu yönetiminde eleştirilmeyecek hiç bir icraatı yok neyse bakalım sabır inş. hatalarından ders alacaklar.
Yorum