Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vestel haberleri manisa yerel basınında çıkmaya devam ediyormuş.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başkanın açıklamalarından şunu çıkarmak zor değil...bu statın sponsorluk görüşmeleri epey sıkıntılı ve muhtemelen de stat açılsa bile 2.yarıya kadar sponsor olmayacak ve daha kötüsü belki de bi dahaki sezona kadar...kimseye suç bulmuyorum,sportif başarı yoksa sponsor yok...istersen nou camp yap... başkan tabiiki görüşmeler devam ediyor diyecek çünkü borsada işlem gören bi klubuz ve bu çok etkileyecek bir durum...yatırımcıları -ki buna ben de dahilim- düşünmek zorunda...
      Kusura bakmayın ama bu kadar karamsar bakmanın bize bir faydası yok. Başkanın açıklamalarından ben öyle bir şey çıkarmadım. Stadyum sonuca ulaştırılmaya çalışılıyor, o sırada da görüşmeler yapılıyor. Belki de zamanı gelmedi diye açıklanamıyor. Doğru, sportif olarak başarısızız, ama potansiyelimiz, kapasitemiz ortada, borsa buna da bakar. Ek olarak sizin de dikkat çektiğiniz gibi mali duruma da bakar. Yatırımcılar işini bilir:

İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      son 3 aylık dönemin bilançosu çok iyi geldi...klübün net karı -118 milyon tl den (zarar yani) -2 milyon tl ye değişmiş...epey bi ilerleme kaydedilmiş...tabi bu senelik değil ama bence güzel yolda ilerliyoruz,mali durum umut verici...
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kusura bakmayın ama bu kadar karamsar bakmanın bize bir faydası yok. Başkanın açıklamalarından ben öyle bir şey çıkarmadım. Stadyum sonuca ulaştırılmaya çalışılıyor, o sırada da görüşmeler yapılıyor. Belki de zamanı gelmedi diye açıklanamıyor. Doğru, sportif olarak başarısızız, ama potansiyelimiz, kapasitemiz ortada, borsa buna da bakar. Ek olarak sizin de dikkat çektiğiniz gibi mali duruma da bakar. Yatırımcılar işini bilir:
          siz de öyle düşünmekte haklısınız tabi...umarım ben yanılırım...bu karamsarlıklarımda konu trabzonspor olunca ne yazık ki hep gerçekleşiyor...

Yorum

• cok güzel oluyor.

Yorum

• Ne zaman derste tavana baksam, aklima stadin catisi geliyor IMG_0818.jpg
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                siz de öyle düşünmekte haklısınız tabi...umarım ben yanılırım...bu karamsarlıklarımda konu trabzonspor olunca ne yazık ki hep gerçekleşiyor...
                Teşekkürler, bu kadar sürede tatmin edici bir sponsor bulduğumuza inanıyorum. Yıllık gelecek miktar aşağı yukarı 5 milyon €. Olmazsa da her yıl bir ekstra futbolcu bulur yetiştirir satarız ne yapalım

İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz yazı çok yer kaplıyor. Çok baskın. Gören renkleriniz mavi beyaz mı der. Bence bunu düzeltmeleri lazım
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bende cok begenmedim beyaz tonu
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

Teşekkürler, bu kadar sürede tatmin edici bir sponsor bulduğumuza inanıyorum. Yıllık gelecek miktar aşağı yukarı 5 milyon €. Olmazsa da her yıl bir ekstra futbolcu bulur yetiştirir satarız ne yapalım

Beyaz yazı çok yer kaplıyor. Çok baskın. Gören renkleriniz mavi beyaz mı der. Bence bunu düzeltmeleri lazım
                    renklerimizi dünya alem biliyor, sorun olmaz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• sponsor konusunda hala somut adım göremememiz dışında başkanın stat ile ilgili bütün adımları güzeldi.

Yorum

• Kasımpasa stadını andırmadı degıl malesef .. yada Ankaraspor .
                        61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renklerimizi dünya alem biliyor, sorun olmaz
                          Kastettiğim o değil. Renklerimizi dünya biliyor olsa bile alakasız orantısız işler yapmamalıyız bunu dile getirdim

Yorum

• Sade Bordo yap geç işte ne gerek vardı bu kadar renk cümbüşüne...

Yorum

• stadyum cok iyi hakkını vermeliyiz taraftar olarak 90 dakika susmadan.

Yorum

Kastettiğim o değil. Renklerimizi dünya biliyor olsa bile alakasız orantısız işler yapmamalıyız bunu dile getirdim
                                dünya derdimiz var, 100 koltugun olusturdugu yazinin renkinide elestiriyorsun

kusura bakma hocam, oraya sira gelmez...
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X