Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence mavi tonu gayet güzel.lacivert değil bencede
    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Son atımlık kurşunumuz kaldı..Oda Akyazı.Ya Akyazı ile ayağa kalkacağız ya da yok olacağız.Şehrin takıma sahip çıkması ve Akyazıda farklı bir atmosfer oluşturması lazım.Yoksa Trabzonspor elimizden kayıp,gidiyor.Eskiden olduğu gibi gelen takımın ayağı titremeli.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• kale ağları düz bordo olsun
        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
        2021-2022
        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• renklere şimdiye kadar çok takılmamıştım ama bu beyazda bir sıkıntı var anlayamadım...çok göze batıyor...yani çok açık beyaz desem saçma olacak biliyorum beyaz beyazdır ya nedir anlayamadım belki de yazı çok büyüktür ama bi sıkıntı var...neyse tabi daha değişecek bişey değil,çözüm bizde, oturup kapatalım o beyazları...

Yorum

• Koltuklar dolarsa beyaz veya siyah gozukmeyecegi icin cok takilmiyorum..

Tek onceligim tribünlerin sahaya yakinligi ve ses ambiansi...

Localar da ledler vs ile kapatılırsa benim icin bir sıkıntı yok..

Adana maci icin bileti aldim yebi stadla olacagim insallah. .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gelir gelir yeter ki yanlışları söyleyelim ve hep beraber düzeltmeye devam edelim

Hocam ışık vurunca açık mavi gözüküyor ben de şaşırdım. Tabi loca koltuklarının rengi daha doğru. Aynı renk kodu uygulanıyor deniyor, malzemenin cinsi değişince renk farklı çıkıyor, madem kod belirledik kurumsallığa sahip çıkalım deniyor. Ben de diyorum ki kurumsallığa sahip çıkmak körü körüne bir kural belirleyip o kural farklı koşullarda farklı sonuçlar verse bile sahip çıkmak demek değildir. O rengi tutturmaktır o kodu koymanın amacı. Yanına amblemde tonu gösterirsin, o kod o amblemle basında belli bir tonu gösterir. Kalan yerlerde de kumaş, plastik demeden aynı ton aranır ve gözetilir. Bu konuda bazı arkadaşlarla anlaşamıyoruz
              Kulüp renginin tutturulmaması profesyonel kulüpler arasında bir bizde sorun oluyorsa bunun açıklaması plastikti kumaştı olamaz bence. Paris'in stadında neden bu sıkıntı olmuyor mesela. Ve ya West Ham'ın Aston Villa'nın mavisi bordosu tutarken bizimkisi neden tutmuyor? Sıkıntı bizde.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• v.jpg

a1ee107c24e6j56c9.jpg

a1ee107c24e63c5b25ıdff62ccb656c9.jpg
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Mis gibi tribünü beyaza kaplayan zihniyetin

Yorum

• Akyazı Stadyumunun sponsor görüşmelerinde henüz sonuca ulaşılamamış olmasını doğal karşılıyorum, her şeyden önce yüklenici firma tarafından stadyum bitirilecek Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne teslim edilecek, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü stadyumu Trabzonspor a tahsis edecek işte o zaman bizim söz hakkımız doğacak.Nasıl ki ruhsatı başkasının üzerine olan bir otomobilin satışını yapamazsan henüz Trabzonspor un malı olmayan stadyum isim hakkını da pazarlayamazsın.

Yorum

• Burada beyaz çok alakasız..Merdivenlerde sarı olunca tam bir cumbus olacak.
                      Neyse çokda önemli degil zaten onemli olan o koltukların görunmemesi stadi stad yapan taraftardir.

Yorum

• Burada beyaz çok alakasız..Merdivenlerde sarı olunca tam bir cumbus olacak.
                        Neyse çokda önemli degil zaten onemli olan o koltukların görunmemesi stadi stad yapan taraftardir.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada beyaz çok alakasız..Merdivenlerde sarı olunca tam bir cumbus olacak.
                          kim diyor sari merdiven olacagini

turuncu olacagi denildi
                          nezaman nerede revize edildi bu
                          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 08:14.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• beyaz renk güzel olmuş her şeyi eleştirmeye çok meraklıyız.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akyazı Stadyumunun sponsor görüşmelerinde henüz sonuca ulaşılamamış olmasını doğal karşılıyorum, her şeyden önce yüklenici firma tarafından stadyum bitirilecek Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne teslim edilecek, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü stadyumu Trabzonspor a tahsis edecek işte o zaman bizim söz hakkımız doğacak.Nasıl ki ruhsatı başkasının üzerine olan bir otomobilin satışını yapamazsan henüz Trabzonspor un malı olmayan stadyum isim hakkını da pazarlayamazsın.
                              Besiktas vodafonela galatasarayda Türktelekomla stadi teslim almadan anlasmislardi diye hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Besiktas vodafonela galatasarayda Türktelekomla stadi teslim almadan anlasmislardi diye hatırlıyorum.
                                Hatta stadyumun açılışında yuhlamalar olunca zamanın TOKİ başkanı devir işlemi daha gerçekleşmediğini söylemiş ve devri gerçekleşirmeme tehdidinde bulundu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X