Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
gittik ve donduk resmen. acayip rüzgar alıyor üst tribün. ne yapıp edip bu soruna bir çare bulmalılar. zaten geç girdik stada, başkanın konuşmasına yetiştik. maç başladı, 10dk sonra artık dayanamadık çıktık.
2. sorun da trafik. rezaletti resmen. zaten mevcut yerin trafik sorunu yaratacağı çok aşikardı. inşallah tüneli, kavşakları, raylı sistemi çözüm getirir. yoksa 1-2 gider sonra o keşmekeşi gören adamın ayağı tekrar gitmez oraya.
Bize tek bir şey lazım. Akustik gerçekten nasıldı? İstanbul takımlarının statlarını da gördüysen eğer kıyaslar mısın?
acı ama gerçek takım dibe vurmuş iş bu halde iken bu takıma kimse sponsor olmaz bunu kabullenmeliyiz aynı şekilde göğüs reklemıda oyle orda dahi hatır gönül işleri var şunuda belirteyim şenol üneş isminide doğru bulmuyorum.
Hayatımda ilk kez Trabzonsporun yeni stat acılışı nedeniyle RTE yi bile sonuna kadar dinlemeyi göze almıştım, fakat
işim nedeniyle bu acılışı izlemek nasip olmadı, yazılanları okuduktan sonra iyikide izlememişim diyorum. Ancak kişilere kızıpta
Trabzonsporu bıraktım, artık düşsede umurumda değil diyenleride anlamakta zorluk çekiyorum.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
İsim sponsorluk rte den artık bezdim. Stadyum hakkında konusalım. Ben canlı yayın boyunca tek bir şeye takıldım o da bu çizgilerdi. Çıkış tünelinin hizasında bir kare çektim cıkış tüneli gayet düz. Ama orta saha çizgisi bildiğimiz yamuk. Şimdi diyorum ki Kamera açısı yanlıs oldu desek ama kameranın merkezi tam çıkış tüneli hizasında. Umarım sadece çizgi yanlış çekilmiştir. Yani ben normal buluyorum böyle şeyleri artık. Alıştık
Bu da kasımpaşa stadından. Evet bu zoomlu hali ama bizdede zoomlu hali yamuk duruyordu merak etmeyin.
kamera yamuk konumlanmistir
o harfininde tunelinde ortasina cikiyor cizgi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
peki nerdeydi o stadı dolduracak gerçek TS taraftarı
neden başkalarına emanet ettiler
yoksa hava mı soğuktu
stad mı uzaktı
takım mı başarısız
yönetim mi basiretsiz
ya TS ne olacak
taraftar kimi seviyor kimi cezalandırıyor
Ben İstanbuldan kalkıp mitinge gelemezdim kimse kusura bakmasın Trabzonspor ile ilgili açılışta en ufak birşey gerçekleşeceğini düşünmüyordum, yanılmadım. Ben görevimi son kez avni akere şikebahçe maçına gelerek yapacağım. Bu başkan da gitmeden akyazıya gelmeyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
acı ama gerçek takım dibe vurmuş iş bu halde iken bu takıma kimse sponsor olmaz bunu kabullenmeliyiz aynı şekilde göğüs reklemıda oyle orda dahi hatır gönül işleri var şunuda belirteyim şenol üneş isminide doğru bulmuyorum.
peki aylardır anlaştık ha anlaşacağız yalanlarını neye yormalıyız?
Yorum