Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elinize sağlık güzel olmuş

Bu arada sanırım mecburiyetten dolayı "Trabzonspor" yazısı beyaz olacak. Bordo yapsalar, yazı çok büyük, mavi kaybolacak, mecburen beyaz demek. Ama böyle de mavi kayboluyor. Peki mesela beyaz yazının etrafında bir sıra bordo koltukla çerçeveleseler, beyaz yazı biraz küçülmüş olur, hatta fosforlu boya kullanıp akşam parlaması sağlansa mesela?
    En dış kenarlara bordo koltuklar yerleştirilirse ve içerdeki koltuklar da beyaz yaplırsa güzel bir görüntü oluşur bence de.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendi kendini temizleyen akıllı çatımız var ama kendi kendini temizleyemeyen akılsız topçularımız da var.
      Bu stada Mustafa Yumlu'lar değil akıllı ve yetenekli topçular yakışır (Yumlu'nun insanlığına ve kişiliğine asla lafım yok)
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Kombineyi aldım ama şu şartlar altında açılmasın stad.
        Hevesim kalmadı.
        Verdiğim 750 TL helal olsun ama şu durumda açmasınlar.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kombineyi aldım ama şu şartlar altında açılmasın stad.
          Hevesim kalmadı.
          Verdiğim 750 TL helal olsun ama şu durumda açmasınlar.
          Ben de çubuklu forma ve passolig aldım alma ilk 6 hafta sonunda çok üzgünüm.

Ne moral kaldı ne heyecan ne de ümit
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ben yine de sabırsızlanıyorum Akyazı için orada maç izlemek başka olacak hele tezahürat yapmak
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ciddi ciddi soyluyorum stad acilmamali en azindan devre arasina kadar..yazik olcak gunah olcak onca emege..satilan kombine sayisi 10bin ki bunlarin icinde klube destek icin sehir disindaki taraftarlarimizin aldiklarida var, stadimizin kapasitesi 41bin kimse gitmez o stada bu ruhsuz takimi izlemeye..devre arasi yeni bir hava sinerji yakalariz belki 2 3 yeni transferle takim sehir yeniden heyecanlanir..40bin kisilik stad 15 bin kisiyle bos gibi durur ne hava olur ne ambiyans rezil oldugumuzla kaliriz baska bisey olmaz..birakalim en azindan devre arasina kadar avni akerde devam edelim ne kaybederiz hicbisey aksine kazaniriz..dusunsenize koca stad aciliyor tribunlerin yarisi bos bunu goren ruhsuzlar hepden dibi gorurler daha ne kadar gorceksek artik varin siz dusunun..yerlerde surunen marka degerimizde reytingimizde bir okadar daha batar..gelen takimlara psikolojik ustunluk kuracagimiz ambiyansi yakalayamadiktan o baskiyi kurcak atmosferi olusturamadiktan sonra napim ben stadi..
              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.10.2016, 15:58.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ciddi ciddi soyluyorum stad acilmamali en azindan devre arasina kadar..yazik olcak gunah olcak onca emege..satilan kombine sayisi 10bin ki bunlarin icinde klube destek icin sehir disindaki taraftarlarimizin aldiklarida var, stadimizin kapasitesi 41bin kimse gitmez o stada bu ruhsuz takimi izlemeye..devre arasi yeni bir hava sinerji yakalariz belki 2 3 yeni transferle takim sehir yeniden heyecanlanir..40bin kisilik stad 15 bin kisiyle bos gibi durur ne hava olur ne ambiyans rezil oldugumuzla kaliriz baska bisey olmaz..birakalim en azindan devre arasina kadar avni akerde devam edelim ne kaybederiz hicbisey aksine kazaniriz..dusunsenize koca stad aciliyor tribunlerin yarisi bos bunu goren ruhsuzlar hepden dibi gorurler daha ne kadar gorceksek artik varin siz dusunun..yerlerde surunen marka degerimizde reytingimizde bir okadar daha batar..gelen takimlara psikolojik ustunluk kuracagimiz ambiyansi yakalayamadiktan o baskiyi kurcak atmosferi olusturamadiktan sonra napim ben stadi..
                Ciddi ciddi soruyorum bende ; Stat devre arasında açılırsa 10 bin kombine alan adamları ne yapacaksın, kulubün sponsor, bilet, reklam, ts clup gelirlerini sen mi karşılayacaksın ?

Biraz mantıklı biraz ekonomik düşünün..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• 15 gün sonra şu resimdeki gibi görebilsek de uçak biletlerimiz yanmasa veya geldiğimizde Avni Aker'de ıslanmasak.

akyazi3.jpg
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Doğan Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    15 gün sonra şu resimdeki gibi görebilsek de uçak biletlerimiz yanmasa veya geldiğimizde Avni Aker'de ıslanmasak.

[ATTACH]10976[/ATTACH]
                    Abi çok zor, membranların tamamının tamamlanması en az 30 günü bulur bence.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi çok zor, membranların tamamının tamamlanması en az 30 günü bulur bence.
                      Teknik olarak mümkün müydü bilemiyorum ama keşke önce yanları değil de üstleri kapatsalardı. En azından içerdeki vinçler kalkardı ve stadyum biran öne açılırdı hem de ıslanmazdı gelen seyirciler.
                      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Kasım da aşk başkadır,Kasım ortası açılır stad,hadi şimdiden hayırlı uğurlu olur inşallah
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Vodafone Arena 11 Nisan 2016'da açıldı. Bizim stadyumun Akhisar maçında açılmayacağını artık sağır sultan biliyor. Rize maçı için de bence ihtimal yok. En iyi ihtimal Antalya maçı onun da ihtimali bence yarı yarıya. 21 Kasım'da oynanacak o maç. Bugün itibariyle 49 gün daha var. Vodafone Arena ise açılışından 47 gün önce bu haldeymiş. Yorum sizin, bence bizim hızımız da göz önüne alındığında Antalya maçı da zor.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ciddi ciddi soruyorum bende ; Stat devre arasında açılırsa 10 bin kombine alan adamları ne yapacaksın, kulubün sponsor, bilet, reklam, ts clup gelirlerini sen mi karşılayacaksın ?

Biraz mantıklı biraz ekonomik düşünün..
                            Mantikli dusunmekten bahsediyorsun 10bin kombine alan adam avni akerde izler 2 ay ne olcak stad disindami kalcaklar gidipde merak etme 2 bin kisiye oynuyor zaten 20binlik avniaker..sponsor bilet reklam ts clup demissin hangi biletden bahsediyorsun sen zaten bos kalcak diye beklensin diyoruz devre arasi..sponsor reklam isine gelince 2 ay mi kurtarcak seni..ts clup olayina gelince urunu alan zaten aliyor ne alaka stadla stad yok diye alisveris yapmiyormusun sen ts clubdan..2 aydan hicbisey cikmaz yeni transferler gelsin yeni hava yakalansin rezil olmakdan iydir bos kalirsa o stad ki gorunen koy kilavuz istemez bir cuval incir berbat olur..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Stadı gördükçe heyecanlanıyoruz sonra aytaç Yumlu zeki ve ruhsuz ekiciyi o statta düşününce tüm heves gidiyor

Yorum

• Kombine alanların ilk yarı izleyebilecekleri en fazla 3 maç. Yağmurdan dolayı antalya maçına yetişmezse 2 maç. Geçen sene veya ondan önceki sene 2. yarı kombinesi 40 liraydı.
                                En son burakilic tarafından düzenlendi; 03.10.2016, 17:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X