Akyazı’da çatının tamamlanmasının ardından sıra koltuk montajlarına gelecek. 41 bin 461 kişilik yeni statta koltukların renk ve modelleri taraftarların seçimine göre belirlenecek. Tribünlerde ağırlıklı bordo olmak üzere beyaz renkler de hakim olacak.
''Tribünlerde ağırlıklı bordo olmak üzere beyaz renkler de hakim olacak.''
Arkadaşlar bu ifadeye dikkat çekmek istiyorum.
Bu adamlar renk konusunda bizi pek dikkate almayacak sanırım. Tribünlerde beyaz renk kullanılacağını ifade ediyor.
Anlayacağınız Bordo-Mavi hayalimizi de baltalayacaklar.
Bu şahıs daha önceki ifadelerinde de benzer şekilde beyaz rengin kullanılacağını ifade etmişti.
Ne diyelim hayırlısı olsun be...
Hem taraftara sorulacak diyor hemde beyaazda hakim olacak diyor.Yeminle karın ağrısı bunlar ya
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Hem taraftara sorulacak diyor hemde beyaazda hakim olacak diyor.Yeminle karın ağrısı bunlar ya
Erol Agaoglu @AgaogluErol ,
evvel Tokiyle yapılan toplantıda Taraftarların istekleri doğrultusunda koltuk renkleri belirlenecek şeklinde karar almıştık.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Diyorum size işte Taraftar belirleyecek dedikleri şeyi bile kendileri belirleyecek. Bu statta tek bir noktayı bile taraftar belirlemedi.
Stadın 2. yarıya yetişeceğini sanmıyorum yine erteleyecekler sonra 2. yarının ortasında açmaktansa yeni sezonda açarız diyecekler. Bu yüzden umarım statta bazı şeyler Aralık ayından önce yapılmaz.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Diyorum size işte Taraftar belirleyecek dedikleri şeyi bile kendileri belirleyecek. Bu statta tek bir noktayı bile taraftar belirlemedi.
Stadın 2. yarıya yetişeceğini sanmıyorum yine erteleyecekler sonra 2. yarının ortasında açmaktansa yeni sezonda açarız diyecekler. Bu yüzden umarım statta bazı şeyler Aralık ayından önce yapılmaz.
Bari koltuk rengi için yapılacak modeller adam akıllı olur. Önümüze sürecekleri modellerde saçmalamazlar inşallah.
2. yarıya yetişmeyeceğini zaten söyledi %70 bitmeyecek demektir.
Beyaz yazılardır. Koltuklar full bordo, beyazla da maratona Trabzon yazarlar. Hayır neden beyaz ? bare mavi olaydı. Bordo-Beyaz mı olacak stat ? Elazığ Arena
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Yorum