Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• koltukları beklemek lazım ve hibrit çimi.

ve localara mutlaka bir formül bulunmalı (tüm trabzonspor taraftarının hemfikir olduğu localara herkes gıcık kapmış durumda bunu mutlaka usta başkanımız görücektir.tavsiyem usta başkanımıza dünyaca ünlü bir mümar yada inaşaat mühendisile anlaşıp bir sihirbazlık çıkarmasını sağlamak.

yaa sonuç olarak usta başkanım yapacağın 4-5 kalem iş var.

1- koltukları en kaliteli ve bordo yapmak.

2- maratondaki dev çıkışları portatif(açılır kapanır basamaklı koltuklu )trübün yapmak.

3-fuull localı trübüne dediğimgibi dünyaca ünlübir imarmı inşaatmühendisimi artık her kimse bulup orayı bir trübüne benzetmek.

4-çimi zaten halletin usta başkanım.

5-bide usta başkanım madem tonlarca loca yapıldı eee artık heralde parayı vurursunuz.o yüzden bilet fiyatları mümkün olduğunca minimal olmalı.başkan olsaydım şampiyonluk için bilet fiyatlarını 1 tl yapardım.taraftar gelmesse yine şampiyonluk manpyonluk haketmiyor bu şehir demektir.

6- bu çok önemli artık stad şehirin göbeğinde değil.bir uzman kadro kurulmalı herşey planlanmalı.trabzonun en ücra köyündeki vatandaş bile maça gelebilmeli .ulaşım olayını belediyemi özel 100-200 otobüs kiralamamı herneyse artık bu mutlaka yapılmalı.taraftar diyelim sürmene köprübaşından gelicek.o gelicek arkadaş ve maçtan sonrada köyüne bırakılıcak.bu tüm gelenler için geçerli.o zaman 40 bin değil 140 bin de olsa stad fuul olur.

7-kapı kapı özel bir birim kurularak bilet satılmalı .

8-belediye okul esnaf vb... tüm birimler bilet satılması için seferber olmalı.ben bu stadın fuul 20 bin geleceğini garanti görüyorumda diğer 20 bini kurtarma peşindeyim.çünkü 20 bin kişiyle bu stad boş gözükür.

9-her maç çekiliş olmalı 1 araba 50 lcd televizyon 50 cep telefonu bu mükemmel olur.o araba için en az 10 bin kişi gelir.

şampiyonluk için para kar hesabı yapılmamalı .sürüyle localar boşa yapılmadı heralde.trabzonun sosyo ekonomik maddi gelir seviyesi düşünülmeli.burası istanbul değil.

dedim ya usta başkanım ben olsam şampiyonluk için bilet fiyatlarını 1 tl yapardım deymezmiydi.

şampiyon olduktan sonra ülke genelindeki fiyat listesini uygulardım.bu stad dolmalı ama bu stad yönetimin düşüncesiyle ve fedakarlığıyla dolar.
    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 22:44.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni katılan arkadaşlar forum kuralları ile ilgili başlığa uğramanızı tavsiye ederim. Böyle uygun olmayan deyimleri kullanmazsak hepimiz için daha iyi olur Tekrar hoş geldiniz

yaaa adiminim yaa bi ton yeni kişi geldi kıllandım haa.

yeni gelen renkdaşlarımız hoş geldiniz.

en doğru ve türkiyenin en büyük gerçek trabzonspor tarfatar sitesi burasıdır.

diğerleri taklitçi teferruattır.yada kovulmuşların karargahıdır.

Yorum

• önceden de yazdım gene herkes aynı yazıyor.ya renkdaşlarım şu bjk stadına o telekominikasyon şirketinin adını yazıpta demeyin.yaa zatenbi ton reklam yaptılar sizde onun adını yazarak reklama ortak oluyorsunuz bjk stadı diyin.

Yorum

• üstteki arkadaşa normalde cevap yazmıyorum ama bütün trabzonsporlular gibi bir şey demiş.

ALAKASI yok.localar gayet iyi,almanya ve polonyada da örnekleri var bakabilirsiniz.

locaları kaldırın demiş üstüne 1 liraya bilet istemiş.yazında transfer başlığında omo yoldoz yok diye ağlar sanırım.

Yorum

• biz sponsor olayında çok geç kaldık

Yorum

• bi ton yeni kişi geldi kıllandımın açıklaması işte bu

not=hasta olduğum gelmiş geçmiş bir numarılı aktör.

ve mükemmel bir film(takriben 30 kere izlemişimdir)
              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 23:05.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz sponsor olayında çok geç kaldık
                bu stadı ne kadar reklam edersek edelim bir vodofone arena gibi karşılanmayacak malesef.tt arena bile bu kadar sükse oluşturmamıştı.sebebi gs nin stad özlemi çekmemesi.bjk bunu yaşadığı için stad çok ön planda.bana göre hazirana kadar bekleyebilir sponsor işi.bize artık reklam değil para lazım malesef ...

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üstteki arkadaşa normalde cevap yazmıyorum ama bütün trabzonsporlular gibi bir şey demiş.

ALAKASI yok.localar gayet iyi,almanya ve polonyada da örnekleri var bakabilirsiniz.

locaları kaldırın demiş üstüne 1 liraya bilet istemiş.yazında transfer başlığında omo yoldoz yok diye ağlar sanırım.
                  benim bu sitede bir adım var.

maçlar almanya yada polonyada oynanmayacak.

yani o kadar yazdığımdan locaları kaldırın demek istediğimi mi çıkardınız.

art niyet ve önyargılı bir cevap.zaten belli cevap yazmıyormuş neden cevap yazmıyormuşsun gerçekler hoşuna gitmiyor diyemi.

git bi gez türkiyedeki siteleri millet bi yeriyle gülüyor bizim loclaı trübüne.

ayrıca ben localar kaldırılsın demedim.dünyaca ünlü bir mimar bulup o bölgeler trübüne benzetilsin dedim.
                  En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 08:13.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu stadı ne kadar reklam edersek edelim bir vodofone arena gibi karşılanmayacak malesef.tt arena bile bu kadar sükse oluşturmamıştı.sebebi gs nin stad özlemi çekmemesi.bjk bunu yaşadığı için stad çok ön planda.bana göre hazirana kadar bekleyebilir sponsor işi.bize artık reklam değil para lazım malesef ...

yaa arkadaş şu stada bjk stadı diyin .gıcıklığınamı yapıyorsunuz.her o telekominikasyonun şirketinin adını telefuz ettğinizde bjk para kazanıyor.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

not=hasta olduğum gelmiş geçmiş bir numarılı aktör.

ve mükemmel bir film(takriben 30 kere izlemişimdir)
                      Biz gerekeli değerlendirmeyi yaparız sen merak etme. İyi forumlar
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biz sponsor olayında çok geç kaldık
                        neye dayanarak gec kaldik
                        seyrantepenin tt arena oldugu nezaman aciklanmisdi

kompleksi devir almadan sponsor aciklama borsa acisindan mümkün olsa bile senden hissedarlarin hesap sormazmi tokiylen kirayi müzakere etmeden nasil acikladigini
                        isim degerinin kira ücretini etkilemeyeceginimi düsünüyorsun yoksa

menajer oyunu oynanmiyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bjk stadı konuşulup duruyor bu sitede o telekominikasyon şirketinin adı kullanımı yasaklanmalı.

bu hem bjk ye reklam hem o şirkete reklam.nasıl yapıyorsunuz bunu.

Yorum

• selamınalyküm dostlar konu dışı ama diğer konularda online arkadaş yok. ben aracım için trabzonspor atlet koltuk kılıfı almak istiyorum nette ve oturduğum yerde bulamadım acaba oralardan sipariş verebileceğim bir yer var mıdır yardımcı olabilirseniz seviniim

Yorum

• İlk olarak rhm04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selamınalyküm dostlar konu dışı ama diğer konularda online arkadaş yok. ben aracım için trabzonspor atlet koltuk kılıfı almak istiyorum nette ve oturduğum yerde bulamadım acaba oralardan sipariş verebileceğim bir yer var mıdır yardımcı olabilirseniz seviniim

aracın içinmi.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aracın içinmi.
                                evet aracım için hani bordo mavi olsa bile yeter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X