Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Suan istanbulda yasasamda orayls ilgili planlarim var. Saglik hizmeti verilecek yeri devlet halka sormaz. Buraya hastane yapilmasinin kime ne zarari var. Stad yapildi spor tesisleride yapildi kalan bosluklarada sehir hastanesi seklinde bir kompleks konabilir herseye muhalefet etmeye gerek yok bence. Milyarlarca dolarlik yatirim yapilsin oraya fakat bir hastane icin halkin buyuk muhalefetiyle karsilassin.
    Ben Trabzon'da yaşayan biri olarak üstte görüşlerimi paylaştım. Trabzon merkezde hastane ihtiyacı varken yanında Medical Park ve yakınında Haçkalıbaba Devlet Hastanesi olan Akyazı'ya hastane yapmak ne kadar mantıklı? Zaten cumhurbaşkanımızda buraya hastane yapılmasına zamanında karşı çıkmıştı. Ayrıca devletin Trabzonspor'a stadyum ve birkaç tane idman sahası yapması bir lütuf değil zorunluluktur. Hele ki 2. lig takımlarına gıcır gıcır stadyum yapılmışken. İstanbul kulüplerine verilen arsalardan ve yapılan stadyumlardan bahsetmiyorum bile. Bu bölge Trabzonspor'a kazandırılmalı. Benim görüşüm bu
    En son pokerface61 tarafından düzenlendi; 08.08.2016, 13:22.
    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne dedim ki ?
      Az rep aldığı için herhangi bir üye iyi ya da kötü olamaz. Bu şekilde tartışmanın anlamı da yok.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Önce hastane yapılsın,yan tarafına da bir mezarlık..kalan yerleri de engellilere, özürlülere, yatağa bağımlılara hizmet edecek bir darülaceze'ye bırakılsın..hastalar denizi seyrederek iyileşirken ölülerimiz de dalgaların hışırtısıyla rahat uyur.

Yorum

• Bakin ben ortopedi doktoruyum istanbulda bir devlet hastanesinde calisiyorum. Oraya yakin biyerde bir hastane olmasi oraya yapilacak yeni bir hastane yapilmasi icin engel degildir. Her hastanenin donanimi farklidir. Mac gunleri oraya acil hasta nasil gelecek deniyor. 112 zaten hastalari rastgele hastanelere goturmez uygubluk sorar en uygun hastaneye yetistirir. Istanbulda belki 1 km lik alan icinde istanbulun birkac buyuk hastanesi yer almaktadir. Yakinlik bir kriter degildir. Amacim ihtiyaci bilmeden bir seye koru korune karsi cikmamak gerekir. Bu isin uzmanlari buraya bu hizmeti neden buraya getirmek istemektedirler bunu iyi bilmek gerekir.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Adam bildiğin hastaneye neden karşısın diyor, ölümsüzüm ya ben ondan
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Akyazı'ya yapılacak hastanenin merdivenleri sarı olmasın.

Yorum

• Şu hastane muhabbeti gerçekten de çok sıktı. Böyle saçma sapan şeyler olmasaydı da sadece stadyumla ilgili konuşabilseydik.

Yorum

• Ben Manisa doğumlu, Afyon'da yaşayan bir TRABZONSPOR'luyum.
                  Hayatımda Trabzon'a 1 sefer gittim.
                  Dışarıdan bir bakış açısı isterseniz ben Trabzon'da Akyazı dolgu alanında Sosyal ve Kültürel alanların olmasını tercih ederim.
                  Deniz kenarı düz bir arazi. Trabzon'da bulunduğum bir kaç günde gördüm ki çok zorlu bir fiziki yapısı var şehrin. Dağlar hemen kıyıya yakın, aniden dikleşen tepeler. Şehir sıkışmış insan gezecek pek bir yer bulamıyor oralarda haliyle de sıkılıyorsunuz.

Oraya maç izlemeye Trabzon'a gitsem, atıyorum sabah varsam akşam maç saatine kadar nerede vakit geçiririm bilmiyorum.

Şimdi stadımızın orada güzel bir gezinti parkı olsa, sahil şeridi böyle rengarenk ışıklar yürüyüş yolları olsa, kafeler, alışveriş merkezi, belki sanat/kongre merkezi olsa bence harika olur.

Yorum

• Ronin, sen de rahat dur...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bir yoneticiyle uyenin tartismasini okumak icin girmiyoruz foruma. Ozelde halledin ne probleminiz varsa burasi bunun yeri degil...
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir yoneticiyle uyenin tartismasini okumak icin girmiyoruz foruma. Ozelde halledin ne probleminiz varsa burasi bunun yeri degil...
                        Doğru söylüyorsun abi.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ronin, sen de rahat dur...
                          gene napmış
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yıllarca trabzonda yaşamış biri olarak trabzonda hstane yapılacak son yer akyazıdır diyorum..

bence en ideal yer ise mevcut avni akerin arazisidir.. orada çok uzun yıllardan beri hizmet veren bir numune hastanesi var zaten.. o bina tamamen idari bina yapılır, mevcut fatih devlet( eski ssk) yıkılarak yeni yapılacak alana taşınır.. 3-4 hastanenin bileşiminden müthiş bir kompleks kazanır trabzon şehri.. fatih devlet hastanesinin alanı da belediyeye verilir..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yav kardeş trabzon da kaç tane hastahane var olmadı akçaabata yollayın. bi gidin ya her şeyde sorun cikiyor biktim artikkkkkkkk
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bi kere maç günleri trabzon dışından gelen trabzonsporlular bunu daha iyi bilir. o gün şehirde forum dahil gidilebilecek yerlerde hiç yer yok tıklım tıklım dolu her yer. ne yapacak adam arabayla mı dolaşacak trabzonu yada uzun sokakta 3-4 tur mu atsın. o stadın orası kesinlikle faaliyet içeren bir yer olmalı.

ne hastahanesi kardeşim.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X