çok kasıyorsunuz. birisi var biliyorsunuz, o birisi eğer oraya hastane yapılacak diyorsa yapılır. yapılmayacak diyorsa yapılmaz. yoksa siz istemezükçü müsünüz? hizmetlere karşı mısınız? =))
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bence boş alana galatasaray üniversitesi gibi trabzon üniversitesi yapılmalı
kaliteli bir yapılanmayla kulübe mükemmel bir getirisi olur hemde trabzonsporun geleceği teminat altına alınmış olur
ayrıca trabzon spor akademisi de kurularak kulübün kalifiye eleman sıkıntısı ortadan kaldırılmış olur ve diğer spor branşlarında çağın normlarına uygun sporcu yetiştirmiş oluruz...At Avrat Silah
Trabzonspor Ulannn..!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte bu dediğin imkansız gibi bişi oksoholu,
partimize zeval gelir diye hak ettiğimiz kupanın hesabını soramadık sen hastane için siyasilere ayar bekliyorsun, Nasrettin hocanın kraldan 2. bir fil istediği gibi bırak hastaneye itirazı,çok iyi düşünmüşsünüz diye el etek öpeceklerdir,yanına bir de terminal vsvs yapın diyeceklerdir,hiç şüphen olmasın.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki hafta önce meydanlarda "halkımızın istediğine kulak vermeliyiz" diyenler kimdi? "Halkın isteğine sırtımızı çeviremeyiz" diyenler kimdi. Şimdi de halkın dediğine kulak versinler, hastaneyi başka bir yere yapsınlar.
Telefonumdan yazdım ki
Yorum
-
İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadda kıyamet koparken hastanede yatan hasta gürültüyü mü dinleyecek olacak iş mihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoselere portatif tribun yapilmasi icin biseyler yapilamaz mi??
Yeni stadımızda köşelerde açıklık falan mı var..? Neden portatif tribüne gerek duyuyuoruz.?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum