Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6 vinc calisiomus

Yorum

• Calismalar yogunmus...4 büyük 2 tane küçük vinç sahanın içinde...baya hizli calisiyorlar belli...gece calismasida var...2 mac daha ceza olacak olmamiz 3-4 hafta ek süre sagladi...Yetisecek insallah
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Calismalar yogunmus...4 büyük 2 tane küçük vinç sahanın içinde...baya hizli calisiyorlar belli...gece calismasida var...2 mac daha ceza olacak olmamiz 3-4 hafta ek süre sagladi...Yetisecek insallah
        milli arada var, fikstürde alcak sayi cekip cift deplasman haftalarinida bu sürecte oynarsak ve ilk mac deplasman olursa 10.ayin ortasina kadar acilis uzayabilir
        fikstür cekimi bu sene heycanli olacak

@AkyaziArena
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 17:29.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          seyrantepe aksamadimi, inönü, konya, bursa, ...

hangisi stadyumu secti

bize yapilan bir ayricalik yok, tam tersi
          stadyumda en cok degisikligi kabul ettireniz tokiye
          Diger stadlari bilmem de seyrantepe baya bir aksadi
          Eren talu agir aksak ilerledigi ve ihale sartlarina uymadigi icin yeni bir ihale yapildi, ihaleyi varlibas insaat aldi ve stadi tamamladi.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Diger stadlari bilmem de seyrantepe baya bir aksadi
            Eren talu agir aksak ilerledigi ve ihale sartlarina uymadigi icin yeni bir ihale yapildi, ihaleyi varlibas insaat aldi ve stadi tamamladi.
            konyaninda catiyi yapan sirket iflas etti
            1 sene insaat durdu
            bizim stadi yapan sirket yeni ihaleyi alip stadyumu tamamladi

bursada iscilikten cikan sorunlardan süre hep ilerledi
            su an kafanin bitirilememesinin nedeni tasiyci kolonlarin konum toleranslarini sonuna kadar kullanilip asilmasi
            sonuc bu

uefa sifir stadyuma lisans vermediginden 3 ay acilisi ertelendi, kafa halen bitmemis
            Türkiyede isciligi en zayif stadyumdur belkide

mersini anlatmak gerekmez, yetissin ve bütceyi asmamak icin her sey mübahdir denilen stadyum

seyrantepenin catisi halen yarim, bütceyi asmamak icin membran yerine sac kullanildi, yilda ~400bin avro ek elektrik kullaniliyor simdi zemini isinlamak icin

inönü para eksikliginden, anitlar kurumu izini yüzünden ve catinin gerilirken düsürülüp can güvenligi yüzünden en az 1 yil aksadi

aksamayan sadece basaksehiri gördüm ben
            o stadyumda ihale ücretini koltuk basi hesaplarsak ülkedeki en pahali stadyum
            bosuna demedik parayi basan düdügü caliyor

Ünal Karaman

Yorum

• 2016-05-15 18.05.59.jpg

İşaretlediğim parça nedir membran a benziyor sanki ama çok küçük bi parça membran demek için. Bilgisi olan ??
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]9227[/ATTACH]

İşaretlediğim parça nedir membran a benziyor sanki ama çok küçük bi parça membran demek için. Bilgisi olan ??
                isiklandirmayi , skorbordu veya kedi yolunun montaj yeridir diye tahmin ediyorum, dikkatli bakarsan vincin solunda bitane daha var
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 18:22.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]9227[/ATTACH]

Yagmur sularını tahliye olukları olabilirmi acab.
                  En son kasila61 tarafından düzenlendi; 15.05.2016, 20:49.
                  GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Elalem yeni stadı şampiyonluğa yetiştirir bizde seyircisiz maçlara yetiştirdik, çapımız bu kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Hangi koltuk versionu seçildi acaba
                      Karadenizli

Yorum

• Stadın batı tarafına ne yapılacak ya da kimin olacak bilen var mı?
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadın batı tarafına ne yapılacak ya da kimin olacak bilen var mı?
                          Devletin-hastane
                          (inşallah olmaz)
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Devletin-hastane
                            (inşallah olmaz)
                            Teşekkürler.
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi koltuk versionu seçildi acaba

Örnek olarak bunu kullanmışlar stadda

Yorum

• Hadi bit artık bizde kombinemizi alıp gelelim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X