Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH=CONFIG]9225[/ATTACH]

buralar ne oluyor acıklayabılecek varmı

şurası böyle küçük küçük olacagına gs stadındaki gibi büyük bişey yapılsa store falan olarak daha kullanışlı olurdu bence böyle küçük küçük kaybolur gider

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şurası böyle küçük küçük olacagına gs stadındaki gibi büyük bişey yapılsa store falan olarak daha kullanışlı olurdu bence böyle küçük küçük kaybolur gider
      oralar store degil, giseler
      platformun altina gsstore dan kat be kat fazlasini yapabilecek yerimiz var

.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.05.2016, 20:32.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dış görüntüsünü gayet beğeniyorum stadımızin ama içi aynı kapasite olmasına rağmen konyadan da vodafonedan da bursadan da küçük gözüküyor bence

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bizim dolguda cökmeler normaldir ama bursada neden olur? Orda gerçekten mühendisler mi çalıştı?
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oralar store degil, giseler
            platformun altina gsstore dan kat be kat fazlasini yapabilecek yerimiz var
            Iyi düşünülmüş. Ben de acaba heykel mi koycaklar diye düşündüm platform gibi olunca.

Heykelli yol ya da anit gibi birseyler yapilcak mi acaba?

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim dolguda cökmeler normaldir ama bursada neden olur? Orda gerçekten mühendisler mi çalıştı?
              ins. tesadüftür
              yoksa bunun bedeli agir olur

İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi düşünülmüş. Ben de acaba heykel mi koycaklar diye düşündüm platform gibi olunca.

Heykelli yol ya da anit gibi birseyler yapilcak mi acaba?
              yönetimin illaki projeleri vardir

beni önerim yönetime tesisler stadyum girisi arasi bir onur geciti
              belki oyuncular mac öncesi efsanelerin anitlarinin arasindan stadyuma ilerlerken biraz duygulanirlar...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              .

.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.05.2016, 20:31.

Ünal Karaman

Yorum

• Türkiye'de bu cökmeler meshurdur, asfalt yaparsin yol cöker, kaldirim yaparsin kaldirim cöker. erzurum'da kayakla atlama kulelerini hepimiz izledik ne oldu. hatta bir kere sabiha gökcen havalimaninda pist cökmüstü. çinlilerle yarisiyoruz bu konuda.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye'de bu cökmeler meshurdur, asfalt yaparsin yol cöker, kaldirim yaparsin kaldirim cöker. erzurum'da kayakla atlama kulelerini hepimiz izledik ne oldu. hatta bir kere sabiha gökcen havalimaninda pist cökmüstü. çinlilerle yarisiyoruz bu konuda.
                  burdada oluyor ara sira

cogu zaman bu yer altinda olusan su birikimleri yerini degismesiyle olusuyor
                  ilerde burdaki toprak cöküyor
                  tabi uzun insaatlardan sonra bunun olabilitesi daha olagan, insaat zamani olusan hareketlilik suyun yeni yol bulmasini sagliyor

erzurumdaki olay baska tabi, oraya o tesisi yapmaya izin verenleri iceri atacan

---------------------------------------------------------------------------------------------
                  .

.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.05.2016, 20:29.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak garaj55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stadin etrafi cokmeye baslamis

[ATTACH]9242[/ATTACH]
                    Hastayım şu cam kaplamaya. Acaip elit duruyor. Bizdeki açık yerleri de kaplasalarya şöyle...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hastayım şu cam kaplamaya. Acaip elit duruyor. Bizdeki açık yerleri de kaplasalarya şöyle...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      şu statta herkes apartman diye tabir edilen localara takılmış ama bana göre en kötü ve derhal düzeltilmesi gereken o boşluklar.Oraları ne yapıp edip bir şekilde kapatmaları lazım ama hiç öyle bir düşünce ya da görüş duymadım.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şu çatı bir bitse 10 numara olacak

Yorum

• Catinin bu kadar yakin okdugu turk stad hatirlamiyorum cok guzel bir atmosfer olacak bol seyircili maclar oynariz insallah

Yorum

• En üstte mesale yakmayin, stadi yakarsiniz beyler, ne kadar alcak cati
                            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konyaninda catiyi yapan sirket iflas etti
                              1 sene insaat durdu
                              bizim stadi yapan sirket yeni ihaleyi alip stadyumu tamamladi

bursada iscilikten cikan sorunlardan süre hep ilerledi
                              su an kafanin bitirilememesinin nedeni tasiyci kolonlarin konum toleranslarini sonuna kadar kullanilip asilmasi
                              sonuc bu

uefa sifir stadyuma lisans vermediginden 3 ay acilisi ertelendi, kafa halen bitmemis
                              Türkiyede isciligi en zayif stadyumdur belkide

mersini anlatmak gerekmez, yetissin ve bütceyi asmamak icin her sey mübahdir denilen stadyum

seyrantepenin catisi halen yarim, bütceyi asmamak icin membran yerine sac kullanildi, yilda ~400bin avro ek elektrik kullaniliyor simdi zemini isinlamak icin

inönü para eksikliginden, anitlar kurumu izini yüzünden ve catinin gerilirken düsürülüp can güvenligi yüzünden en az 1 yil aksadi

aksamayan sadece basaksehiri gördüm ben
                              o stadyumda ihale ücretini koltuk basi hesaplarsak ülkedeki en pahali stadyum
                              bosuna demedik parayi basan düdügü caliyor
                              Şu resim bizim stada ait sanıp acayip tırstım. İnşallah bizimkinde yoktur böyle sıkıntılar.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sen israile darbe vurmak icin kola dokenlerdensin galiba ondan sana bisey demiyorum kendi dunyada yasamaya devam et.
                                Bu kadarda hiç gülmemiştim abd kağıttan farksız değerdeki dolar basıp senin benim hakkımı yiyerek yani çalarak zenginleşiyor diyorum senin yazdığın mesaja bak. Sen abd saksafonculuğuna devam et kardeşim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X