Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimsenin kimseye vatan haini deme hakkı yok burada. Böyle insanlarla kirlensin istemiyorum bu güzel ortam.

Yorum

• Bizim stadımız olduğundan mı bilmiyorum ama tribün yapısı,çatısı,platformu ve konumu ile yeni yapılan stadlar içinde en beğendiğim stad Akyazı.
      Çatısı da ayrı bir hava katıyor.
      İnşallah her türlü hakkını veririz.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Türkiyedeki en orjinal stat bizimkisi oluyor ben beğeniyorum o içerdeki apartman localari akli selim bir başkan gelir sadri şenerin kale arkalarini düzelttiği serdar balinin gecekondusunu yiktiği gibi o localarida iki haftada tribün yapar ama taraftarin talebide olmasi lazim diğer taraflar boş ise kimse kusura bakmasin kimse loca yikipda üzerinde trübün yapmaz

Yorum

• Yanlardaki ve üste kullanılan membranlar kesinlikle farklı..
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak SydneyCarton tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O direk o kadar yakınsa fener maçında çatıyı aşağı alacak potansiyel var bizde
            İyi ki o kadar malzemeli ve sağlam bir çatı yapıyorlar yoksa harbiden bütün kale arkası asılırdı mazallah
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vira grubunun bu çati sistemiyle yapacaği kareografileri sabirsizlikla bekliyorum inşallah iki kale arkasinda da onlar olur sonuna kadar hak ediyorlar

Yorum

• Vatan haini çok ağır bir söz ama ben kesinlikle Türkiye'nin yerin dibine sokulmasına başka ülkelerin gereksiz yüceltilmesine karşıyım.
                Yeri zaten burası değil o çok ayrı bir mevzu. Türkiye'yi sadece aşağılayıp duran insanlar gerçekten bu ülke için birşeyler yapmışlar mı acaba?
                Çok övdüğünüz Amerika'da bundan çok değil 30-40 sene önce ırkçılık had safhadaydı. Hala daha zenci gettolarında insanlar sefalet içinde yaşıyor.
                Suç oranları tavan cinayet tecavüz hırsızlık vs. gırla gidiyor. Bunları görmeyip bu ülkeleri Türkiye'den üstün ilan etmenin anlamı yok. Türkiye'de de orada da çok yanlışlar var.
                Bunları gelip vatanında azaltmaya çalışmak için çabalamak yerine bi yerlerini yayarak oturduğu yerden sadece eleştirmek vatana hizmet olmuyor maalesef. Yoksa herkes vatanperverdi.

-

Stada gelirsek;
                Dolgu alanının değil de stadyumun inşasına başlandığı tarihten bu yana 3 yıl gibi bir süreç geçti yanlış hatırlamıyorsam. Ki bu da normal bir süre. Sene başı durma noktasına gelmese çoktan bitebilirdi de. Gittikçe güzel oluyor bence. Ama önceden de dediğim gibi ilk takılan membranların altındaki bir sıra boşluk da birşekilde kapatılırsa çok daha güzel bir görüntü oluşacağını düşünüyorum.

Kırmızıyla işaretli alanı diyorum.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vira grubunun bu çati sistemiyle yapacaği kareografileri sabirsizlikla bekliyorum inşallah iki kale arkasinda da onlar olur sonuna kadar hak ediyorlar
                  benimde düşüncem bu yönde fakat yönetim el atmadan olmaz bu iş her gelen halı serer gibi pankart asıyor enterasan bir durum

Yorum

• dışardan heybetli görünmüyor dienilen stadı çıplak gözle görmeden sadece fotolardan yorumlamayın bence ... gidin bir görün ben 5-6 ay önce gittim dibine kadar cidden heybetli ...

mebranların arasına pence pvc tarzında bir malzeme ile köşelik gibi birşey takılarak sızdırmazlığı halledilecektir. bu stad ve bu çatı almanya için yapıldı orası yazlık bir memleket değil bildiğim kadarıyla
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.05.2016, 15:33.
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vatan haini çok ağır bir söz ama ben kesinlikle Türkiye'nin yerin dibine sokulmasına başka ülkelerin gereksiz yüceltilmesine karşıyım.
                      Yeri zaten burası değil o çok ayrı bir mevzu. Türkiye'yi sadece aşağılayıp duran insanlar gerçekten bu ülke için birşeyler yapmışlar mı acaba?
                      Çok övdüğünüz Amerika'da bundan çok değil 30-40 sene önce ırkçılık had safhadaydı. Hala daha zenci gettolarında insanlar sefalet içinde yaşıyor.
                      Suç oranları tavan cinayet tecavüz hırsızlık vs. gırla gidiyor. Bunları görmeyip bu ülkeleri Türkiye'den üstün ilan etmenin anlamı yok. Türkiye'de de orada da çok yanlışlar var.
                      Bunları gelip vatanında azaltmaya çalışmak için çabalamak yerine bi yerlerini yayarak oturduğu yerden sadece eleştirmek vatana hizmet olmuyor maalesef. Yoksa herkes vatanperverdi.

-

Stada gelirsek;
                      Dolgu alanının değil de stadyumun inşasına başlandığı tarihten bu yana 3 yıl gibi bir süreç geçti yanlış hatırlamıyorsam. Ki bu da normal bir süre. Sene başı durma noktasına gelmese çoktan bitebilirdi de. Gittikçe güzel oluyor bence. Ama önceden de dediğim gibi ilk takılan membranların altındaki bir sıra boşluk da birşekilde kapatılırsa çok daha güzel bir görüntü oluşacağını düşünüyorum.

Kırmızıyla işaretli alanı diyorum.
                      sadece görünüşle alakalı değildir.insanların stada girerken ki ruh hali, hissedecekleri düşünülmüştür. cephe şeffaf olsa kapatılması normal olurdu ama giriş çıkışlarda daha geniş açıklıklar olması iyidir.ben öylesini tercih ederim en azından. dar bir kapıdan girip sonra saha zeminini görmek de güzel olabilirdi. önce açık kullanalım.olmazsa yönetim kapatır. platformu bölmek istememişler demek ki. çatının altına girdiğinde hala bütün mekanı algılayabilirsin.

Yorum

• Ne yaparsam yapayım nereden bakarsam bakayım bu stadı beğenemiyorum. Tek güzel yanı bizim stadımız olması. ://
                        ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivas'ın çatısı en iyisi o zaman sana göre ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Yüksek çatılar daha güzel görünüyor bence. Çatı özelinde değil genel olarak oval mimari daha hoş. Allianz Arena tarzı. Sivas'ın Konya'nın stadı da o tarz. Görüntü olarak en iyisi demek mümkün değil zevk meselesi. Şimdi biri gelip "bizim stadı beğenmeyen gitmiş Konyayi beğenmiş " gibi yorum yapmadan not düşeyim, görüntü olarak herkesin zevki farklıdır. Ben sade olsun heybetli dursun isterim. Akyazı bana göre basık ve karmaşık duruyor. Nedir, diğerlerinden farklı tabi. O ayrı.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yüksek çatılar daha güzel görünüyor bence. Çatı özelinde değil genel olarak oval mimari daha hoş. Allianz Arena tarzı. Sivas'ın Konya'nın stadı da o tarz. Görüntü olarak en iyisi demek mümkün değil zevk meselesi. Şimdi biri gelip "bizim stadı beğenmeyen gitmiş Konyayi beğenmiş " gibi yorum yapmadan not düşeyim, görüntü olarak herkesin zevki farklıdır. Ben sade olsun heybetli dursun isterim. Akyazı bana göre basık ve karmaşık duruyor. Nedir, diğerlerinden farklı tabi. O ayrı.
                            Zevk meselesi tabiki ama Sivas'ın çatısı gibi yüksek çatıları beğendiğini söyleyen forumdaki ender kişilerden birisin .d

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• [MENTION=30227]Sibel[/MENTION]

sivasın çatısının üstüne tenmuz ayında kar yağıyor haberin varmı
                              nesi beğendin o çatının
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Abi stat güzel olacak emin olun, girişi mesela merdivenden çıkıyorsun sonra girdiğinde yukarıdan bakmış oluyorsun sahaya falan bilmiyorum bunlar bile heyecanlandırıyor beni, heybetli görünmemesinin sebebi de zaten etrafını çeviren yüksek merdivenli alan o yüzden küçük gözüküyor. Bu arada ben Sivas'ta oturuyorum. Sivas stadına bakıyor hatta evim dışarıdan fena değil yanına falan gidince "şekil" duruyor, ama tribünler ve çatı cidden kötü emin olabilirsiniz. Fotoğraflardan da görülebileceği gibi. Bu yorumu yazdım ama sonra fark ettim ki, artık statları kıyaslamaktan vazgeçmemiz gerekiyor en azından kendi adıma. Ben bizim stata razıyım ve söylenildiği gibi, istediklerimiz de yapılırsa locaları hariç çok kral bir stat olacak. Daha da başka statlarla kıyas yapmayacağım. Saygılar.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.05.2016, 17:51.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X