Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Hizlaniyor denilen bence normal gitmesi gereken hız bence hala yavaş gece çalışma bile yok bumu yetiştirmek için ellerinden gelenler allah aşkına millete hayal satmasinlar 3 aydır 3 tane binayı bitiremediler oda allahtan her tarafi cam nerdeyse profil üstüne insanların gazını almak için hafta da bir bir hareketlilik oluyor sonra yine aynı
Hizlaniyor denilen bence normal gitmesi gereken hız bence hala yavaş gece çalışma bile yok bumu yetiştirmek için ellerinden gelenler allah aşkına millete hayal satmasinlar 3 aydır 3 tane binayı bitiremediler oda allahtan her tarafi cam nerdeyse profil üstüne insanların gazını almak için hafta da bir bir hareketlilik oluyor sonra yine aynı
artik eylül sonuna kadar vakitleri var, sorun kalmadi
cezali maclarimizi yeni stadda oynayip tarihe girecek halimiz yok
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
En az 4 maç ceza alacağımızı hesaba katarsak 2 ay daha stad kapalı olabilir sorun yok.Artık iyi olmuş kötü olmuş önemli değil farklı bir stada geçelim de şu insanların kafası dağılsın maça motive olsunlar.
Yorum