Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazi acilisi gecikecek.
    sahaya girenler toki elemanlari olmasin

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu membran toplam kaç adet olacak. Hani 8. takılmış ya. Geriye doğru saysak diyorum.
      toplamda 146 parça.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• son olaydan sonra biz kaç maç ceza aldık ?
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• membranlar hiç kaliteli durmuyor.. stadın dış görünümü için endişelerim hiç dinmedi...
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Stadın dışı keşke bordo-mavi yapılsaydı...
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hizlaniyor denilen bence normal gitmesi gereken hız bence hala yavaş gece çalışma bile yok bumu yetiştirmek için ellerinden gelenler allah aşkına millete hayal satmasinlar 3 aydır 3 tane binayı bitiremediler oda allahtan her tarafi cam nerdeyse profil üstüne insanların gazını almak için hafta da bir bir hareketlilik oluyor sonra yine aynı
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hizlaniyor denilen bence normal gitmesi gereken hız bence hala yavaş gece çalışma bile yok bumu yetiştirmek için ellerinden gelenler allah aşkına millete hayal satmasinlar 3 aydır 3 tane binayı bitiremediler oda allahtan her tarafi cam nerdeyse profil üstüne insanların gazını almak için hafta da bir bir hareketlilik oluyor sonra yine aynı
                artik eylül sonuna kadar vakitleri var, sorun kalmadi

cezali maclarimizi yeni stadda oynayip tarihe girecek halimiz yok
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  artik eylül sonuna kadar vakitleri var, sorun kalmadi

cezali maclarimizi yeni stadda oynayip tarihe girecek halimiz yok
                  Yeni stada bunun yansiyacagini düşünmüyorum eğer yansirsada erteleme olabilir
                  Trabzonspor

Yorum

• Stat bittiğinde mersin stadı gibi gözükmesinden korkuyorum..

O membranlar bana beyazlaştığında bile güzel gözükmeyecek hissi veriyor..
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stat bittiğinde mersin stadı gibi gözükmesinden korkuyorum..

O membranlar bana beyazlaştığında bile güzel gözükmeyecek hissi veriyor..
                      kackere tekrarlandi
                      sadece Türkiyede degil, avrupada statlarda kullanilan en kaliteli membran kullanildi

bunu nasil membran diyip sinek agi kullanan mersinlen kiyaslayabiliyorsunuz aklim almiyor

Ünal Karaman

Yorum

• DSC_1103.jpg

Yorum

• En az 4 maç ceza alacağımızı hesaba katarsak 2 ay daha stad kapalı olabilir sorun yok.Artık iyi olmuş kötü olmuş önemli değil farklı bir stada geçelim de şu insanların kafası dağılsın maça motive olsunlar.

Yorum

kackere tekrarlandi
                            sadece Türkiyede degil, avrupada statlarda kullanilan en kaliteli membran kullanildi

bunu nasil membran diyip sinek agi kullanan mersinlen kiyaslayabiliyorsunuz aklim almiyor
                            İsterse Avrupa'nın değil samanyolunun en kaliteli membranı olsun, bana görüntüsü o hissi veriyor..

Bu nasıl membran demedim, kalitesinden de bahsetmedim, olayı abartmak için farklı kelimelere ihtiyacın yok..

Göz benim, his benim, aklın almasa da olur..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsterse Avrupa'nın değil samanyolunun en kaliteli membranı olsun, bana görüntüsü o hissi veriyor..

Bu nasıl membran demedim, kalitesinden de bahsetmedim, olayı abartmak için farklı kelimelere ihtiyacın yok..

Göz benim, his benim, aklın almasa da olur..
                              ozaman alakasi olmayan mersinlen kiyaslamayacaksin

tipi, mimarisi, rengi vs begenmiyorum desen kimse itiraz etmez, o kiyasa baska cevap verilmez

Ünal Karaman

Yorum

ozaman alakasi olmayan mersinlen kiyaslamayacaksin

tipi, mimarisi, rengi vs begenmiyorum desen kimse itiraz etmez, o kiyasa baska cevap verilmez

Seni ilgilendirmez arkadaşım, istediğimle kıyas ederim, iyi misin ?

Görüntü itibariyle BANA GÖRE o hissi veriyor diyorum, adam kalkmış emrediyor..

Önce Türkçe öğren, sonra cevap ver zaten..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X