Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadasim bu bir insaat projesi doga ustu bir olay degil. projeyi cikarirsin neyin ne zaman bitecegi belli olur ona gore ilerler. islerini dogru duzgun yapmiyorlar ki kac senedir hala stadin ne zaman bitecegi belli degil. trabzonlu olup olmamalari beni hic ilgilendirmez islerini yapsinlar isterlerse ugandali olsunlar.
    yaptiklari kompleksde bana sanki 100bin kisilik stad yapiyolar. 2016 yilindayiz kimi kandiriyolarsa. adam gibi calissalar bu stad simdiye kadar coktan bitmisti.

proje baslayali 9 yil oldu hala laf edince muhalefet yapmis oluyoruz. biraz daha kassalar misirlilarin piramitleri yaptigi surede bi stad yapicaklar
    Bu adamların ihaleyi aldıkları tarih belli işin başlama tarihi ve teslim tarihi belli,işte bir akasama yok,araya ciddi bir değişiklikle tüm stada çevreleyen localar girdi,onun da bir yapım süresi var.

İş bilmeyen firma Konya stadını nasıl rekor sürede tamamladı?Bu insanlar belki büyük bir iyi niyetle şehrine hizmet etmek istemiş,bu prestijli işi almış,araya kulübün istediği değişiklikleri sokmuş,topu topu 3 sene süren bir yapım aşaması bu kompleks için çok mu?
    Bence değil,adamlarla alakası olmayan 2006 tarihini verip,kafaları bulandırma.
    Bu stadı yapan adamları da düşüneceksin,en azında hak yemeyeceksin,sonra kazansınlar ki başka iş imkanlarını kovalasınlar isteyeceksin,sürekli şikayet ederek insanların enerjisini tüketmek bir şey kazandırmaz.
    Kaldı ki kapıda da değiliz,Avni Aker orda.
    • Memento mori

Yorum

• Arkadaş çokta yanlış şeyler söylememiş stadi yapıyor da babasinin Hayrina yapmıyor onun içinde prestij ayrıca loca işi Kusura bakmayinda projenin başında idi arkadaşın üstünü çizdiği konu hicbirswkilde stadla ilgili bir bilgilendirme yapilmaması ne zaman bitecek neler olcak neler olmayacak belli değil herkezin bildiği aynı açıklamalar kendi kendini temizleyecek dünyada tek
      Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar şehire uzak diyenlerin Trabzona dışına hiç çıkmadığını varsayıyorum.. Yahu uzak dediğiniz yer beşirlinin 2 adım ilerisi..
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar şehire uzak diyenlerin Trabzona dışına hiç çıkmadığını varsayıyorum.. Yahu uzak dediğiniz yer beşirlinin 2 adım ilerisi..
          Beşirlinin iki adım ilerisi sadece , sahil kenarı ve sahil yoluna yakın olamasına rağmen şu an için ulaşımı en sorunlu yer Trabzon fiziki haritası ve ulaşım haritası (dolmuş ve belediye otobüsleri) kaç noktadan direk ulaşım var yada kaç hat yakınından geçiyor. Arabayla gidecek olanlar seyirci yoğunluğu olacak maçlarda maç başlar biter trafik kuyruğunda beklerler çözüm belli raylı sistem ama maalesef belediye başkanı değişmeden oda olmaz

Yorum

• bu nasıl bir üslup ,

hayırlısı olur inşallah.
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi gayet yakın hiç uzak falan değil. Bakma bizim milletimiz Avni Aker'in şehrin içinde olmasına alıştı.
              Dolmuşla falan normal trafikte 10 dakika civarı sürüyor. Bizim millet o kadar uyuşuk ki yirmi metrede bir dolmuşu durduruyorlar, yirmi metre geride hazır durmuşken inmiyorlar. 20 adım atamazlar çünkü. Burdan anlaşılıyor uzak diyen zihniyet.
              yanlız akyazıya hiç bir yerden dolmuş yok.meydandan binmek istersen her zaman 15 metre kuyruk oluyor.molozdan akçabat dolmuşuna binmek istersen ,oda sınırlı sayıda ,çok az.maç bitiminde meydana nasıl gideceksin,meydana giden dolmuş yok.yada şöyle diyelim.havalanında oturuyorsan,meydana gitmek zorundasın.meydandanda dolmuşa,böyle uzunca gider,maç çıkışı hiç bir yere dolmuş yok..
              ha maç çıkışı tıpkı avni akerdeki gibi,korsan minibusler olur.onlarda en fazla 2.3 tane.kaçırırsan kaldın ortada,,
              avni akerin yter konumu farklı.oradan her yere yaya yada dolmuşla gidebilirsin,birde şu var,trabzonu bilmeyenler sadece tepeden kuş bakışı bakarsa stad çok yakın gözükür...
              ben mesela kışın farzedin arabam yok.kalkılmadan moloz dolmuşuna bineceğim.oradan akçaabat dolmuşu.
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Orda yaşamış olsam her maça yürüyerek giderdim

Yorum

• siz 10 dakkikalık yolu kendize dert ediyorsanız istanbulda yaşamayı aklınıza dahi getirmeyin. küçük şikeciler başakşehire gittiler takımlarını desteklemek için çok arkadaşım var kartaldan başakşehire maç için giden şimdi bana desen kartaldan başakşehire mi gitmek kolay Trabzona mı gitmek kolay tartışmasız Trabzona gitmek daha kolay derim o sebeple Trabzonspor için böyle küçük bir eziyete bile katlanamayan adam maça gelmesede olur sıkıntı değil

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi
                    sağlık düşmanları sizi....

o hastane oraya yapılacak .
                    hemen stadın kenarına .
                    siz isteseniz de istemeseniz de .

kıçı kırık iki tane avm gezeceğim diye sallayıp duruyorsunuz .
                    çok gezmek istiyorsan önün deniz , arkan doğa .
                    istediğin yere git paranı oraya harca .

gören de sizi sabah akşam stada kurulacak avm.de yatacak kalkacak sanır .

ts club.a uğrama , ürünlere burun kıvır , 3 liralık maç biletine tenezzül etme ,
                    bik bik bik her konuda ulema kesil ,
                    ondan sonra stadın yanına ''zinhar küfüre girer , hastaneyi istemezük '' de .

osmanlı.nın çöküş dönemindeki yeniçerilerden hiç bi farkınız yok yeminle .

tutturmuşsunuz bi avm . sanki bana şişli.deki kanyon alışveriş merkezi .

kurulacak hastanenin teras katındaki kafeterya neyinize yetmiyor .
                    Renktaş, ben farklıyım moduna giriyon ama orda cozuduyon haberin olsun,
                    hastaneyi daha uygun bir üslupla savunabilirsin,zor değil.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bi hastane savunucumuz eksikti.

Yorum

• Hastaneyi , postaneyi savunanlara bir şey demiyorum.....

Lakin böyle saçma binalarla stadın etrafını doldurduktan sonra " milllet maça neden gölmööööör "gibi laflar etmesin kimse.....

taraftar olmak demek her karara afedersiniz koyun gibi uymak zorunda olmak demek değildir....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kardeşim ne alakası var stad neredeyse oraya gidilir.

Yorum

• [MENTION=50504]yk61[/MENTION] Evet tabiki ulaşım sıkıntısı ayrı bir konu ben sadece merkeze mesafe olarak söylemiştim. Yine Trabzon dışına hiç çıkmayanlar yıllarca, " Trabzonda yokuş çok o yüzden tramvay olmuyormuş." diye avutmuşlardı kendilerini..
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• eleştirenler trabzon trafigini basit zannediyor
                              akşam 7 den 9 a kadar terminalden meydana en az 30 dk da gidildiğinin farkında değil heralde...

burası tanjant yani meydana giriş,her akşam burada araçlar cm ile ilerliyor..

burasıda stada giden yolardan birisi,yuani çölekci,,eğer moloz tarafına gidecekseniz bu yoldan gececeksiniz,,burasıda her akşam çok yoğun...

demek istediğim.avniaker de maç olduğu zaman iki yolda kullanılıyordu.genelde tanjant ağırlıklıydı.
                              şimdi yeni stada tek yol gidecek.çömleci yolu.zaten ağır olan trafikte maç günleri tam işkence olacak

başka alternatif yol yok...
                              En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 12:03.
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Trabzon kenti coğrafi şartları ve tarihsel gelişimi göze alındığında lineer eksende bir yayılım göstermiştir. Yani Doğu- batı ekseninde gelişim göstermiştir. Eğer gelişmiş bir kent içi ulaşım sistemi istiyorsak , lineer eksende başlangıç ve bitiş destinasyonları fizibl olan noktalar belirleyip - bu yoğunluk olur, topografik eşikler olur - bu noktaları kuzey güney ekseninde ulaşım kademelenmesi ve çeşitlenmesi ile desteklememiz lazım. Gelişmiş kentlere baktığımızda, daha doğrusu gelişmiş bir kent olarak adlandırabilmemizin sebeplerinden birisi kaliteli,konforlu,güvenilir ve en önemlisi alternatifli bir ulaşım sistemi olmasıdır.

Toplu taşım sistemleriyle hafif raylı sistemleri destekleyici olmalısınız.

Trabzon için örnek verecek olursak örneğin kalkınmada konaklarda oturan birisi olduğumu varsayalım ve akyazı ya gitmek istiyorum. Ne yapmalıyım ? En az bir kaç dolmuş değişmem lazım..

Ama eğer sahil boyunca uzanan bir raylı sistem ve destekleyen toplu taşım olsaydı örneğin foruma kadar dolmuşla geliyorum sonra oradaki duraktan tramvaya binip akyazı ya gidebiliyorum.

Ofg başkanın dediği tramvay fizibl değil cümlesi teknik olarak doğru olabilir.pick saatlerde yani iş girişi çıkışı yoğun saatlerde belli bir sayıya ulaşmanız gerek. Neden ? Yaptığınız yatırımı amorti edebilmeniz için.
                                Peki heryerde bu sayı beklenip öyle mi raylı sisteme geçiyor ? Hayır.

Burada önemli olan kendini amorti etme sürecinde kentteki aktörlerin bu süreci finansal olarak kredi edebilmesi, karşılayabilmesi. Belli bir zaman sonra insanların kullanım alışkanlıkları şekillendikçe elbette istenen rakamlara zaten ulaşacaksınız.

Burada biraz yerel yönetimlerin bu konunun üzerine düşmesi gerekiyor. Umarım Trabzonumuza en kısa sürede böyle sistemleri kazandırabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X