Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tuzugumuze tarihimizi bakarak soyluyoruz forma ile stadi da bir tuttun ya renktas forma seneden seneye degisir degisik tonda renkler hatta absurt renkler bile uygulanabilir pazarlama taktigi geregi ama stad kaliptir uzun sure oyle kalir takimim rengini temsil etmeli bu renklerde bi formamiz olsun isterm farkli tarzda formam olsun diye ama bu renk koltuk tuhaf geldi sadece kisisel fikrim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor kurulduğundan bu yana çok değişik tonlarda mavi ve bordo kullanılmış ve bunu standarta dönüştürmek için de açık mavi ve bordo denmiş az açık çok açık diye bir tabir de yok ortada yüzde yüz uyulması gereken kodlarda yok.. amblemlerimiz bile çoğu yıllar farklı tonlarda basılmış . Koltuk rengi bence resimdeki gayet iyi ha bana kalsa daha da koyu yapardım çünkü daha güzel görünüyor..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• edit
      En son cellchook tarafından düzenlendi; 10.06.2016, 23:38.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne güzel okuyordum da "teknik detaylarla niyetleri gölgelemeyelim." kısmını görünce at gibi güldüm, kusura bakmayın. Neyse, ciddileşiyorum.

Bilim tarihiyle ilgili yanlış bir bilgim varsa doğrusunu öğrenmek isterim; bilgi yığınında bozulmamışını süzmek zor olabiliyor.

Ve fakat, bilimi icat edenler bilimi pazarlayanlardır. Pazarlayamayacak olsa icat etmezdi. Dilbilimde de aynı şekilde geçerlidir. İcat edip doğaya salayım naifliğinde hiç kimse yaşamadı bugüne kadar, gerekirse milyarlarca insan üzerinden tartışırım. Dilaçan Agop için de Tesla basıp defansa yatan Nikola için de bu geçerlidir. Altında derin bir huşu, vakar var diye teknik dehasını önemsemediğimiz Sinan için de bu geçerlidir. Ama herkes bilimi farklı şekilde pazarlar dersiniz, katılırım. İlla ki parasal anlamda değerlendirmemek lazım tabii.

Şimdi ciddi konuştuğumuz için konudan sapıldığını düşünüp modere edebilirler. Asıl niyetlere gelirsek diyeceğim şu ki: Stadyumun adının stadyum olması kadar doğal bir olaya takılacağımız yerde dış cephenin kırmızı olmasına atarlanmamız lazım. Bir müslüman da beni anlamaya çalışsın.
        Standart gülme eyleminde atı seçtirdiğim için memnun oldum açıkçası. Tercih meselesi aslında.

Neyse ben de ciddileşip konuya döneyim. Önceki mesajımda da yazdığım gibi söylediklerinize katılıyor ve anlayabiliyorum.

Lakin arkadaşın bahsettiği ister yöresel alın ister muhafazakar alın gayet anlaşılabilir bir yorumdu. Naçizane ben böyle olsun istiyorum diyor sadece biraz koyu konuştu o kadar.

Yoksa sizin söylediklerinize herkes cevap verecek olsa, pazarlama paralelinde hem ideolojik hem iktisadi bütün kavramlar ortaya dökülür bir bakmışssınız burada başka bir tartışma süregeliyor olurdu.

Hatta yayılmacı,kültürleri deforme etmeye çalışan fikirlerin sahibi uluslara da burada ana avrat düz gidilirdi. Günler alır "kim doğru kim haklı cevabını bulmak"

Saygılarımla.
        En son cellchook tarafından düzenlendi; 10.06.2016, 23:44.

Yorum

• arkadaşlar tartıştığınız konular bence fazla abartılı yüzde yüz herşeyde doğru renklerimizi kullansak bile kullanılan alanlar ve ya kullanılan materyallerin ışık görme ışığı kırma yansıma mekanın genel ışıklandırılması gece ve gündüz görünme faktörleri vs bu etkenlere göre ton değişimleri mutlak olur ve kaçınılmazdır.

özel bir matbaada renk ayrımında çalışıyorum hepinizin hergün rastaladığınız kurumsal firmalara renk ayrımları yapıyoruz yüzde 3 lük ton farkları normal sayılır eleştirelim en iyisini isteyelim ama en çokta bilinçlenelim bilmeden sallamak doğruyu istemek değildir

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar tartıştığınız konular bence fazla abartılı yüzde yüz herşeyde doğru renklerimizi kullansak bile kullanılan alanlar ve ya kullanılan materyallerin ışık görme ışığı kırma yansıma mekanın genel ışıklandırılması gece ve gündüz görünme faktörleri vs bu etkenlere göre ton değişimleri mutlak olur ve kaçınılmazdır.

özel bir matbaada renk ayrımında çalışıyorum hepinizin hergün rastaladığınız kurumsal firmalara renk ayrımları yapıyoruz yüzde 3 lük ton farkları normal sayılır eleştirelim en iyisini isteyelim ama en çokta bilinçlenelim bilmeden sallamak doğruyu istemek değildir
            tribün ışıklandırmasında halledilir. alt kat mavi üst kat bordo olursa benim istediğim gibi, ilk kata verirsin ışığı parlatırsın maviyi, üst kat biraz daha karanlık olur, bordo rengini bulur.

Yorum

• nasıl ne şekil hangi derecede ışıklandırma olur bilemem muhtemelen bir standartı vardır maç oynandığı zaman, hayırlısı olsun artık

Yorum

• Kurumsallık diyoruz savunmak için eski formalar kaynak gösteriliyor

Hadi yeni sezon formamızda da bu renkleri kullanalım. Sonraki sene de Barcelona'nın renklerini kullanırız. Stadımızın dışı da kırmızı. Renk cümbüşü oh mis

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Koltuk rengi önemli elbette ancak renk tonuna çokta anlam yüklememek gerek .mesela bayern münihin koltukları da gri renk.demek o ki takımımız kaliteli futbol ortaya koysun koltuk rengi teferruat.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koltuk rengi önemli elbette ancak renk tonuna çokta anlam yüklememek gerek .mesela bayern münihin koltukları da gri renk.demek o ki takımımız kaliteli futbol ortaya koysun koltuk rengi teferruat.

Böyle bir şey olabilir mi ya Kaliteli futbol ayrı tartışılan konu ayrı. Bayern'in gri koltuğu olabilir ama açık mavi kullandığını hiç gördünüz mü? Barça denilince, Bayern denilince, Torino denilince, Paris denilince aklınıza farklı farklı renkler geliyor mu? İmkansız. O kadar temel bir konu tartışıyoruz ki aslında bunun mesele dahi olmaması gerekiyorken biz yıllardır kulübümüzü renklerimizin doğru kullanılması konusunda zorlamaya çalışıyoruz. Sonra da kurumsallıktan vizyondan bahsediyoruz.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Koltuk rengi önemli elbette ancak renk tonuna çokta anlam yüklememek gerek .mesela bayern münihin koltukları da gri renk.demek o ki takımımız kaliteli futbol ortaya koysun koltuk rengi teferruat.

Allianz arenayi 1860 Munich de kullaniyor ve muhtemelen koltuklarin her ikisini temsil etmeyen farkli bir renkte secilmesi de bu yuzdendir.

Yorum

• arkadaslar nekadar takıldınız bu renk olayına ya.bunun tartısması bıtmez kımı acık borda mavı ever kımı koyu..bırını yapınca dıgerı karsı cıkar.bıde ne kurumsallıgından bahsedıysunuz galatasarayın sarısı bıle turuncuya donmusken hangı kurumsallık.kurumsallık renk tonlarıyla olmaz.kafa yapısnın degısmesı lazım bıraz

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

**Not: Tabii eger bu koltuklar hakikaten bizim koltuklar ise.
                          **Not2: Dogru renkler Ganzilis adli üye tarafindan gösterilmektedir.
                          Bordo da sıkıntı görmüyorum ben,
                          bizim mavimiz sağda ki tabi ki,
                          ama lacivert falan gelecek diye korktuğum için ben soldaki maviye de razıyım
                          zamanla solacaktır gerçek mavimiz gibi olacaktır
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bence gayet güzel büyütmeye gerek oldugunu düşünmüyorum
                            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Bnece koltuk renkleri ideale yakın tam değil ama takın. Ben sıkıntı görmüyorum. Bakınca kime gösterirsen göster bu koltuklara bordo mavi koltuk ter.

Yorum

• [QUOTE=lazapo61;1920461948]

AMBLEM DEKI MAVIYI HICMI GÖRMÜYORLAR. INSAF!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X