Yeni Yönetim acilen el atmali bu ise...8,5 aylik bir sürec var istenirse rahatlikla Akyazi Stadyumu yetisir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni Yönetim acilen el atmali bu ise...8,5 aylik bir sürec var istenirse rahatlikla Akyazi Stadyumu yetisir..En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 08:30.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bu stadın meyveleri seneye toplanmak zorunda o yüzden bizim futbol oynamamız falan değil eti sütü için bu stada bu sene biter..SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı'dan sorumlu yönetici Zeki Öztürk oldu.
Ağaoğlu varken twitterdan iyi kötü arada birkaç haber alıyorduk. Zeki Öztürk'ün twitter açacağını, açsa da aktif kullanabileceğini hiç sanmıyorum.. @f1bekir abi, bilgilendirme konusunda sana kaldı bütün ümidimiz
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin Stadyumu yapımının bir süre durmasına rağmen 300 günde bitirildi....
İstenildikten sonra her şey bitirilir.....
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadın bitirilmesi için yasal süre geçerse ne olacak tekrar mı ihale edilecek...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhalde bu açıdan en kötü üye rastgeldi
Yorum
-
-
arkadaşım trabzon şehrinin siyasete hiç bir yaptırım gücü yok ki. ülke tersine dönse trabzonda %80 çıkar, o nedenle ne yatırıma ne icraata gerek yok. sadece arap turistleri yolla piyasaya sıcak para girsin, o kadar, e trabzon memnunsa yapacak bişey yok.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Akyazı Stadı'nın 2016-2017 sezonuna yetiştirileceğini aktaran Muharrem Usta, "Açılışı görkemli bir şekilde, dünya devi bir takımla yapacağız. İsim sponsorluğu çok önemli. İyi bir markayla iyi fiyata çözülmesi gerekiyor. Bunun da gerçekleşeceğinin müjdesini vermek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum