Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.61saat.com/bolgesel/trabz...m-h370119.html

Ekonomi batmış, ülkeye giren çıkan ölen yaşayan belli değil, savaşın eşiğindeyiz. Hala daha mega ultra proje peşindeler. Bu millet akıllanmıyor. Ne bir ulaşım problemini çözdüğünüz var, ne de bir alt yapı problemini çözdüğünüz var. Üretime yönelik en ufak bir girişim yok, ama maşallah ülke mega projeden geçilmiyor. İşiniz gücünüz araplara arsa satmak.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Stadyum başlığına mı giriyoruz ,siyaset arenasına mı giriyoruz yoksa Şenol Güneş'e çakma meydanına mı giriyoruz belli değil

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim efsane Hocam Belçika'lı Urbain BRAEMS'tir. (1989-1990 sezonu)
        Kalede Pfaff vardı.
        O takım şiir gibi top oynuyordu
        Bursa'yı 5-1 yenip kupayı kaldırmıştı
        kesinlikle katılıyorum. benim gördüğüm dönemler içinde öyle top oynayan bir takım daha olmadı henüz.
        lise sıralarındayken diğer takımları tutan hocalarımın dahi en güzel futbolu trabzonsporun oynadığını
        şampiyonluğu hakkettiğini söylediklerini dün gibi hatırlarım.
        ama maalesef hakkedilen kazanılmıyor her zaman
        BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadyum başlığına mı giriyoruz ,siyaset arenasına mı giriyoruz yoksa Şenol Güneş'e çakma meydanına mı giriyoruz belli değil
          Eğer stadyum açılışı birilerinin mitingine dönüyorsa, stadyuma ulaşımı sağlamak için proje üretmesi gereken bakanlık ve belediyeler zengin arapları memnun etmek için gidip de dağın başına gökdelen dikme projesi peşinde koşuyorsa burada siyaset konuşulur.

Kimse kusura bakmasın.

Yorum

• Hazır Katar emri gelmiş iken direk onun ismini vereydik en makbul olacağı bu idi.
            Yarım dönemlik birkaç milyoncuk alırdık fena mı
            Zaten prestij diye bir şey kalmadı takımda ne olacak.
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Trabzonspor Şampiyonluk Şiiri - Bir Yol Hikayesi Bu

Her seferinde dolu dolu dinleyip beni benden alan;her defasında yepyeni bir duygu ile hissettiğim o çoşkuyu o arzuyu aldınız benden.Her defasında bir kaç damla göz yaşı bırakan bu şiir;şimdi sadece bir umutsuzluk olarak hissettirir olur kendini.

Bizi bizden koparan beni en çok sevdiğimden uzaklaştıran her kim var ise buna kim ayna tuttu ise buna her kim engel olmadıysa ....

Koca devi dipsiz kuyulara gömdünüz.Bizi de onunla beraber öldürdünüz.
              Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
              (A.Öztürk)

Yorum

• her şeyi geçtim daha stat projesi ortada yokken onca ısrarımıza rağmen stat anketi ile kamuoyu yapmayan, stat inşaatı sona ermeye yakın stat ismi hakkında da anket yapmayan bmn sırf tepkileri göğüslemek için kalkmış manifesto yayınlamış. hiç samimi bulmadım.daha düne kadar akyazı adı erdoğan değil şenol güneş olmalı diye yırtınan bmn'nin kimi müdavimlerinin samimi olmadığını yada kafasının karışık olduğunu anladım.

ayrıca artık olan oldu isim kondu. açılış kiminin istediği kiminin istemediği gibi oldu bitti.adamakıllı sponsor bulunup stat ismi değişince bir bardak suda boş yere fırtına kopartıldığının farkına varılacaktır. artık şu sendromdan çıkılsın.(bu arada şenol güneş son dönemdeki olumsuz tavırlarıyla benimde antipatimi kazandı bende ismini istemezdim o ismi ayrı konu)
                varsa statla ilgili yeni haber yeni foto?

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadyuma ulaşımı sağlamak için proje üretmesi gereken bakanlık ve belediyeler zengin arapları memnun etmek için gidip de dağın başına gökdelen dikme projesi peşinde koşuyorsa burada siyaset konuşulur. Kimse kusura bakmasın.

Stadyumun ulaşımı için gerekli projeler zaten üretildi. Araştırırsanız görebilirsiniz
                  En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 22.12.2016, 13:59.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadyumun ulaşımı için gerekli projeler zaten üretildi. Araştırırsanız görebilirsiniz
                    Projeler ne zaman üretildi? 1 sene öncesine kadar OFG raylı sistem çok masraflı kurtarmıyor diyordu. "Olabilir" düşüncesi bile daha birkaç aydır ancak kafalarına yatmaya başladı. Stadyum olacağı 10 senedir belli, inşaat 5 senedir sürüyor. İki gün önce de bitti. Şu an ulaşımın da hallolmuş olması gerekliydi. Halloldu mu? Raylı sistem yapılacak mı? Ne zamana? 5 sene sonra mı?

Bakarsanız görebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim efsane Hocam Belçika'lı Urbain BRAEMS'tir. (1989-1990 sezonu)
                      Kalede Pfaff vardı.
                      O takım şiir gibi top oynuyordu
                      Bursa'yı 5-1 yenip kupayı kaldırmıştı
                      Bursa maçında tribündeydim. Bursa'daki maçta golümüz verilmemişti. Ondan önceki turda Samsun'da Beşiktaş'ı yenmiştik. Lyon maçları vardı unutulmaz.

Yine o dönem Turku Turun maçı vardı, Hami'nin kapalı önünden çok dar açıdan vurduğu bir frikik golü...

O senelerde aklımdan çıkmayan Bakırköy deplasmanı var. 1-0 gerideyken son iki dakikada iki gol atıp kazanmıştık.

İyi ki o zamanları yaşamışız.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Stad açılışında TFF başkanı Yıldırım Demiröreni gören varmı???

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          her şeyi geçtim daha stat projesi ortada yokken onca ısrarımıza rağmen stat anketi ile kamuoyu yapmayan, stat inşaatı sona ermeye yakın stat ismi hakkında da anket yapmayan bmn sırf tepkileri göğüslemek için kalkmış manifesto yayınlamış. hiç samimi bulmadım.daha düne kadar akyazı adı erdoğan değil şenol güneş olmalı diye yırtınan bmn'nin kimi müdavimlerinin samimi olmadığını yada kafasının karışık olduğunu anladım.

ayrıca artık olan oldu isim kondu. açılış kiminin istediği kiminin istemediği gibi oldu bitti.adamakıllı sponsor bulunup stat ismi değişince bir bardak suda boş yere fırtına kopartıldığının farkına varılacaktır. artık şu sendromdan çıkılsın.(bu arada şenol güneş son dönemdeki olumsuz tavırlarıyla benimde antipatimi kazandı bende ismini istemezdim o ismi ayrı konu)
                          varsa statla ilgili yeni haber yeni foto?
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stat ismi ile ilgili kamuoyu açıklamasını göremedim?ayrıca alttaki yorumları okumşsundur. Baya bir şg ismi geçmekte.
                            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 22.12.2016, 16:04.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alttaki yorumları okumşsundur.
                              Konu "BMN'nin anket yapmaması" değil miydi?
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konu "BMN'nin anket yapmaması" değil miydi?
                                Evet anket var kabul.keşke stat proje anketinide gösterseydin şayet varsa!ayrca stat ismiile alakalı kamuoyu açıklamasını göremedim. Bu haliyle anket amacına ulaşmamış olmakta.
                                Aynı anketi stat projesi için istediğinizde bmn yetkilisi buna gerekyok minvalinde cevap vermişti. Sonrası malum apartman localı stat...
                                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 22.12.2016, 16:09.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X