artık şu apartman tribününe takmıyorum bile basın tribünü de orada olacağı için tv de batmaz orası göze. ama şu hangar kapıları kapatılmalı artık . ve alt katın tribün eğimi dikkate alınarak tribün önüne 5 sıra bile olsa bir ek koltuk yaptırılmalı. bu işlem stadın kapasitesini ortalama 4000 koltuk arttıracaktır. !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bjk'nin stadının akustiğini hiç beğenmedim, stadın yarısı tezahüratlara eşlik ediyor ama ses tv'ye 50 kişi bağırıyormuş gibi geliyor ses parçalanıyor, Konya'nın stadı da aynı şekilde.
Bizim stadın akustiği çok iyi olacakmış gibi geliyor çünkü apartman gibi diye eleştirdiğimiz kapalı tribünün o şekilde olması sesi yankılandıracak, çatıyla tribünler arasında boşluk olmaması da cabası.
Stat yapımının başladı başlayalı içime sinmeyen tek yönü ulaşım, Trabzon insanı trafiğe alışık değil bir maçta problem yaşayanın ikinci maça gitme ihtimali en iyimser ihtimalle %50 olur.
Bana göre en uygunu ise hafif raylı sistem olur.
Tabi Belediye'nin şoförler odasından izin alması gerekiyor malesef, Belediye'yi onlar yönettiği için...
Dolmuşların kapasitesini bile onlara arttıramayan Belediye bunu nasıl yapar bilemem.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak ÖtekiTslu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekişiler değişir kurumlar baki kalır yarının ne getireceği belli olmaz kaldı ki uefa çıkıp stadyuma maçı verirse tff anca bi tarafını yalar hayır mı diyecek?
2 cikis ambulans icin gayet yeterli
fazlasi yazan kriter varsa maddeyi paylasin
akyazidaki girisler vincler yüzünden böyle
ins kücültülecekler yine"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk'nin stadının akustiğini hiç beğenmedim, stadın yarısı tezahüratlara eşlik ediyor ama ses tv'ye 50 kişi bağırıyormuş gibi geliyor ses parçalanıyor, Konya'nın stadı da aynı şekilde.
Bizim stadın akustiği çok iyi olacakmış gibi geliyor çünkü apartman gibi diye eleştirdiğimiz kapalı tribünün o şekilde olması sesi yankılandıracak, çatıyla tribünler arasında boşluk olmaması da cabası.
Stat yapımının başladı başlayalı içime sinmeyen tek yönü ulaşım, Trabzon insanı trafiğe alışık değil bir maçta problem yaşayanın ikinci maça gitme ihtimali en iyimser ihtimalle %50 olur.
Bana göre en uygunu ise hafif raylı sistem olur.
Tabi Belediye'nin şoförler odasından izin alması gerekiyor malesef, Belediye'yi onlar yönettiği için...
Dolmuşların kapasitesini bile onlara arttıramayan Belediye bunu nasıl yapar bilemem.Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehafif raylı Sistemi yapmasalar bile İstanbul'da ki metrobüs sistemine benzer bir sistem yapılırsa Trabzon sahil şeridi boyunca. tüm ilçelerden gelenler olacaktır kanaatindeyim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ben yıllarca burada yeni Stadyum Avni Aker'in yerine yapılsın dedim durdum....
Yok şehrin içinde stadyum olmazmış , trafik kaldırmazmış....
İstanbul gibi 20 milyonluk şehirde yıkılan yerine stad yapılıyor ama 400 binlik Trabzon'da yapılmıyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut stad restore edilseydi daha iyi olurdu. Ne zaman ki maraton un çatısı kalktı o zamandan beri baskı denen şey kalmadı. Herkes biliyor ki Trabzon o 40 bin kişilik stadı dolduramaz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba bu kim yeni üye olmuş
Yorum
-
İlk olarak baby_face_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun'dan İlker yaş 28. Aslen Çaykaralı
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn ye hoşgeldin renkdasim
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yıllarca burada yeni Stadyum Avni Aker'in yerine yapılsın dedim durdum....
Yok şehrin içinde stadyum olmazmış , trafik kaldırmazmış....
İstanbul gibi 20 milyonluk şehirde yıkılan yerine stad yapılıyor ama 400 binlik Trabzon'da yapılmıyor....
çok mantıklı gelmedi yeni stad güzel bir yerde bir spor kompleksinin içinde araçları park etme ulaşım hiç bir sorun yok niye avni akere gömülelim ki
Beşiktaş stadı aynı yerde yapıldı doğru ama orası İstanbul ümraniyede yapsan seyirci 5 saatte ulaşır yer süper orayı kaptırmak istememişlerdir bizim öyle bir sorunumuz yok ki
bu stadın avni akerde olmasını ancak yakınlarında bir otoparkı olan ister yan taraftaki camiyi de çok şükür bitirdik başkada hiç bir albenisi yok oranın@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdoğan gibi güçlü bir adamın desteği olmasa, o stad inşaatı o kadar kısa sürede bitmez. Bunu inşaat mühendisi bir kardeşin olarak söylüyorum. İstanbul'un göbeğinde Stad projesi yapmak kolay bir değil, Fikret Orman çok iyi bir iş çıkarmıştır. Stad'ın içini de gezmiştim, bir arkadaşım yardımı ile. A sınıfı bir stad olmuş. Hayırlı olsun.
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe avantajı olacak ki şehrin içinde olursa 30 bin kişi giderde akyazıda olunca çok uzak 10 mu olur
çok mantıklı gelmedi yeni stad güzel bir yerde bir spor kompleksinin içinde araçları park etme ulaşım hiç bir sorun yok niye avni akere gömülelim ki
Beşiktaş stadı aynı yerde yapıldı doğru ama orası İstanbul ümraniyede yapsan seyirci 5 saatte ulaşır yer süper orayı kaptırmak istememişlerdir bizim öyle bir sorunumuz yok ki
bu stadın avni akerde olmasını ancak yakınlarında bir otoparkı olan ister yan taraftaki camiyi de çok şükür bitirdik başkada hiç bir albenisi yok oranın
O zaman ne demek istediğimi anlarsınız.....
Mevut Stadyumun avantajı şu idi.... Şehrin %70 i 15-20 dakika yürüyerek stadyuma ulaşabiliyordu.....
Şimdiki stadyuma herkes araba ile gitmek zorunda kalacak , sonra kışın deniz kenarında kulak kopartan soğuklarda kimse maça gitmeyecek. burada bol bol dortmund taraftarı öyle idi , böyle idi muhabbeti yapılacak....
yaşarsak hepimiz göreceğiz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum