Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arapları ülkede isteyip istememe konusunda da şunu söylicem. Gün gelir bizi kendi toprağımızdan atarsalar ya da sırtımızdan vurursalar bu günleri öfkeyle yadederiz He tabi Trabzon'u Dubai'ye çevireceklerse buyursun gelsinler. Bizim elimizde ederini bulmadığı aşikar. Ama kim ne derse desin ben ülkemde Avrupalı turisti görmek isterim şahsen.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 12:20.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Doğrudur özellikle AB kaideleri geçerlidir hepsinde zaten Avrupa Birliği'nin olayı bu TR kadar hiçbir ülke kendini yabancıya teslim etme merakında değil
      Bir donem İzlanda ekonomik kırızden dolayı yabancıya toprak satışını ve oturuma kısa süreliğine onay verdi,keza Yunanıstan da yazlık bölgeler için yaptı sonra ne oldu bilmiyorum...Sanırım AB den uyarı aldı diye hatırlıyorum...
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akyazı Stadı hem Vodafone Arena' dan iyi hemde üzerine birde kompleks var. Küçük hayaller kurmak, küçük hedefler koymak çok yersiz. Elimizdekinin kıymetini bilelim. Aynı kompleks Bjk' nin olsa ve onların stadı bize yapılmış olsa eminim onların sponsor gelirinin 10' da birine razıydı bu taraftar şimdi.
        Hocam ne kendimizi küçümseyelim, ne de dev aynasında görelim. Emirates gibi bir şirketin yıllık 10 milyon euro'ya bize sponsor olması gerçekçi mi sizce?
        Bir bilgi: Emirates 2012 yılında Arsenal'la 5 yıllığına 150 milyon poundluğuna göğüs anlaşmasını uzatmış.
        Bir bilgi daha vereyim. Emirates Hamburg'a nasıl sponsor olmuş diyen arkadaşlar var. Hamburg seyirci ortalaması 50 bin. Kaynak: http://www.worldfootball.net/attenda...a-2015-2016/1/

not: Emirates Türkiye uçuşu yok diyenler vardı. Hayır TR uçuşu var, Türkçe internet sitesi bile var.

Ekstra Not: Bundesliga'nın 10. sıradaki takımı bile Fenerbahçe'den daha yüksek taraftara oynuyor.

Ekstranın Ekstrası: Bundesliga'nın sonuncusu Trabzonspor'dan 5 bin kişi fazla taraftara oynuyor her maç.

Dip not: Trabzonspor'un şu kadar taraftarı olduğundan bahsedilmiş. Doğrudur. Taraftarımız çok. Ancak, maça gitmeyen, lisanslı ürün almayan, kısacası kulübe getirisi olmayan taraftar modern futbolda ne kadar taraftar sayılabilir? Yani sözde taraftar, icraatı olmayan taraftar...
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 13:13.

Yorum

• Arkadaş biz sponsorumu konuşacaz arapları mı. para gelsin bi yaa. o zaman dış kaynaklı hiçbir yatırımcıyı da kabul etmeyelim. olur mu ? mesela abd arap ve Müslümanlara karşı ama arap yatırımcısına karşı değil ? o ne olacak ?
          Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaş biz sponsorumu konuşacaz arapları mı. para gelsin bi yaa. o zaman dış kaynaklı hiçbir yatırımcıyı da kabul etmeyelim. olur mu ? mesela abd arap ve Müslümanlara karşı ama arap yatırımcısına karşı değil ? o ne olacak ?

Bence de Arap konusunu kapatalım, kulübe fayda sağlayacak şeyleri konuşalım.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi
              Mevcut haliyle Arapların Trabzon'a vereceği şey cahillik, pislik, ahlaksızlık, görgüsüzlük gibi hepsi huzur bozucu işlerdir. Yılda 10 000 Arap geleceğine 1000 tane Çinli, Koreli,Japon gelse evladır...
              Irkçı Avrupalıların da Türklere karşı söylemleri sizin gibi.
              Insanları genellemek ve kültürel farklılıklarını eksiklik gibi göstermek doğru bir tarz değil.
              Bu tür farklı ülke insanları arasında ilk iletişimlerde ister istemez bazı çatışmalar ve sıkıntılar olacaktır ama ilişkiye ve geleceğe değer verenler bu sorunları çözmek için çabalar,çözümsüz hale getirmek için değil.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Ben yabancıya çok cüzi bir miktar dışında toprak ve gayrımenkul satışına kesinlikle karşıyım....

Bundan 100-150 sene önce İsrailliler filistine geldiinde insanlar aynı kelimeleri konuşuyorlardı....

" İşte adamlar güzel para veriyor , evleri fabrikaları sırtındamı taşıyacak başka yere götürecek " filan diyorlardı.....

Sonuçta ne oldu filistinliler bugün azınlık durumuna düştü....

Yarın öbür gün 200 bin arap gelip ev alırsa bizde Trabzonda azınlık durumuna düşeceğiz....

Söylediklerim hayal gibi gelebilir size lakin Trabzon'da geçen yıl ocak şubat ayında 23 konut yabancılara satılmış iken bu sene tam 95 konut satıldı....

sene sonu bu rakamın 1000' i geçeceği düşünülüyor....

konut fiyatlarını , kira fiyatlarını artırıp enflasyona neden olmaları bir yana sosyal dokuyuda bozma tehlikesi var...

bunlarıda unutmamak lazım....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben yabancıya çok cüzi bir miktar dışında toprak ve gayrımenkul satışına kesinlikle karşıyım....

Bundan 100-150 sene önce İsrailliler filistine geldiinde insanlar aynı kelimeleri konuşuyorlardı....

" İşte adamlar güzel para veriyor , evleri fabrikaları sırtındamı taşıyacak başka yere götürecek " filan diyorlardı.....

Yarın öbür gün 200 bin arap gelip ev alırsa bizde Trabzonda azınlık durumuna düşeceğiz....

Söylediklerim hayal gibi gelebilir size lakin Trabzon'da geçen yıl ocak şubat ayında 23 konut yabancılara satılmış iken bu sene tam 95 konut satıldı....

konut fiyatlarını , kira fiyatlarını artırıp enflasyona neden olmaları bir yana sosyal dokuyuda bozma tehlikesi var...

Katılıyorum ancak önlemleri alması gereken, yasa koyması gereken hükümet. Bir de biz burada parasıyla gezmeye gelen insanlardan şikayet ediyoruz ama ülkeye milyonlarca Suriyeli mülteci geldi asıl mesele o.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.03.2016, 13:38.

Yorum

• Arkadaşlar genellemeler, bu tip kırıcı sözler tehlikelidir yarın öbür gün karşınıza gelebilecek şeyleri söylerken dikkatli olmak lazım.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Ben yabancıya çok cüzi bir miktar dışında toprak ve gayrımenkul satışına kesinlikle karşıyım....

bence sosyal doku yavas yavas gıdıyor,ruhsatsız kacak oteller para için yüzümüze bakmaya esnaf ki Trabzon esnafı yerli turiste boyle davranırsa vallahi kimse gelmez,yol kenarındaki çöpler...yahu bu yıl 15 gun yaylada kaldım elimde poşetle gezdim pet şişe çoçuk bezi toplaya toplaya anam ağladı...ama bizşm milletede kabahat var o çöpü atıyor sesını çıkarmıyor yüzüne sırıtıyor birde
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

ne türkün töresine nede müslümanin misafirperverligine yakismayan düsünce ürünleri bunlar

ayni zorluklari bize avrupalilar uyguluyor
                        onlarlan dinimiz ayri oldugundan biraz olsa anlarim

hepimiz toprakdan geldik topraga gidecegiz
                        lütfen bu tür düsünceler akliniza geldimi aynaya bakip kendinizle yüzlesin

cocuklariniza, torunlariniza mirasiniz bi düsüncemi olacak
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Katılıyorum.Arapların Trabzona maddı olarak getırısı tartısılmaz.Trabzondakıler kurdukları tesıslerden Araplar sayesınde para kazansın.Fakat konut satısında sınırlandırma olsun.Her parayı basan Arap a konut satılmasın.Yarın obur gun azınlık kalırız.Trabzon Arabıstan a doner.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum.Arapların Trabzona maddı olarak getırısı tartısılmaz.Trabzondakıler kurdukları tesıslerden Araplar sayesınde para kazansın.Fakat konut satısında sınırlandırma olsun.Her parayı basan Arap a konut satılmasın.Yarın obur gun azınlık kalırız.Trabzon Arabıstan a doner.
                            sen adamlara daireyi satıyorsun toprağı değil bu 1. senin benim bile arazimizi alsak dahi kalkıp orada farklı bir devlet bayrağı dikme şansımız ve hakkımız yok yani böyle uçuk kaçık aslı astarı manyakça fikir ve ırkçılıklar yapmanın anlamı yok ...
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen adamlara daireyi satıyorsun toprağı değil bu 1. senin benim bile arazimizi alsak dahi kalkıp orada farklı bir devlet bayrağı dikme şansımız ve hakkımız yok yani böyle uçuk kaçık aslı astarı manyakça fikir ve ırkçılıklar yapmanın anlamı yok ...
                              Bunun Irkçılıkla alakası yok.Adamlar bayrak dıkemez ama sehrın her tarafında onlar olur.Trabzon metropol bır yer degıl.Sehrın sosyal yapısı bellı.Sehrın sosyal yapısınıda degıstırırler.Yasam standartınıda yukarıya çekerler.Konut fıyatlarını yukseltırler.
                              Trabzona bellı bır yatırım yapmayanlara konut satılmasın.Madem konut alıyor Trabzondakı ınsanların faydalanabılecegı bır yatırım yapsın.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun Irkçılıkla alakası yok.Adamlar bayrak dıkemez ama sehrın her tarafında onlar olur.Trabzon metropol bır yer degıl.Sehrın sosyal yapısı bellı.Sehrın sosyal yapısınıda degıstırırler.Yasam standartınıda yukarıya çekerler.Konut fıyatlarını yukseltırler.
                                Trabzona bellı bır yatırım yapmayanlara konut satılmasın.Madem konut alıyor Trabzondakı ınsanların faydalanabılecegı bır yatırım yapsın.
                                Bu adamlar bu paraları nereden buluyorlar onu merak ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X