daha 1ay olmadi kasim'dan öne cekip kesin agustosta bitecek dediler. tüm proje bitecek dediler!!!!
kapasite sayisi bile sözde 411461 ama projede 41513.
bize kafalarina göre biseyler yapip vercekler.
gönül ister stat önümüzdeki sene acilsin ama buna asla ve asla inanmiyorum
daha 1ay olmadi kasim'dan öne cekip kesin agustosta bitecek dediler. tüm proje bitecek dediler!!!!
kapasite sayisi bile sözde 411461 ama projede 41513.
bize kafalarina göre biseyler yapip vercekler.
gönül ister stat önümüzdeki sene acilsin ama buna asla ve asla inanmiyorum
Bizim insanimiz nezaman diger insanları başka bir varlık olarak yada kendinden üstünmüş gibi görmeye devam etmeyi birakırsa brlki birgün bişeyler başarabiliriz. Trabzonspora hizmet veren adamların hakkında dediginiz laflara dikkat edin. Babamızın hayrına yapılmıyor bu stat. Trabzonspor kimsenin ciftligi degildir. Kimse ölmesin Trabzonspor icin!! Sadece desteklesin yeter..destek vermiyosunuz anladık bari köstek olmayın. Bu yazıyi üzerine almak isteyen alsın..fener tarafarına kızıyosunuzda onlar kötü zamanda bile takımın arkasında bizimkiler hemen deliklere kaciyor
daha önce stadyumun görünüşü için bir yorum yapmamıştım ilk kez düşüncelerimi paylaşmak istedim ,stadyum eğer bu olacaksa oldukça sıradan bir görünüme sahip olacak diye düşünüyorum ,basit bir şekilde kat üstüne kat atılmış görüntüsü var. ne bursa ,ne bjknin stadı nede konyanınki,hepsinden geride . ayrıca ikinci resimdeki görüntü ilk resme göre daha heybetli duruyor .birbirleriyle alakasız gibi geldi.
Beyler bizim localar ile ilgili detaylı bilgi nereden alırız? Fiyat vs kac kişilik olacağı konusunda? Birde locaya dawet edeceğim misafiriminde pasolig kartı olması gerekecek mi acaba?
Beyler bizim localar ile ilgili detaylı bilgi nereden alırız? Fiyat vs kac kişilik olacağı konusunda? Birde locaya dawet edeceğim misafiriminde pasolig kartı olması gerekecek mi acaba?
Diğer soruların cevabını bilmiyorum ama stadyuma giren herkesin passolig'i olmak zorunda..
Yorum