Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ucakli kombine fikri fena fikir degil istanbulu trabzona tasimak istiyo baskan biletler makul olursa tutabilir
    tek korkum bizim taraftarin ucakda ziplayip ucagi dusurmesi yoksa yukaridaki aglak ve paranoyak arkadasa kafayi takimiyorum.
    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ucakli Kombine = THY yeni Sponsorumuz
      Güzel çıkarım...

Yorum

• Uçaklı kombine olayı bence çok uçuk. Bunun maliyeti de beş bin liradan aşağı olmaz.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uçaklı kombine olayı bence çok uçuk. Bunun maliyeti de beş bin liradan aşağı olmaz.
          peki 5bin tl verecek 5 bin Trabzonsporlu yokmu sence
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kat aralarına reklam panosu yapma işini de başkana iletelim bir şekilde. Mutlaka değerlendirecektir.
            Bende ikettim kat arası led pano ve radyan ısıtıcı .ısıtıcı konusu. önemli

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              peki 5bin tl verecek 5 bin Trabzonsporlu yokmu sence
              Kesinlikle var, yalnız bu sistemin çok verimli olacağını düşünmüyorum ben. Takdir edersiniz ki uçak yolculuğu uçuş öncesi hazırlıklarıyla da gerçekten çok zor bir olay. Gece maçlarından sonra hemen dönüleceğini varsayalım. 19:00 maçı 21:00'da biter en erken 22:30 gibi uçakla yola çıkılabilir. Gece 00:50 gibi İstanbul'daki herhangi bir havalimanına inildiğini varsayalım bu insanların ordan evlerine falan gitmesi gerçekten sıkıntılı. Bu sistem 17 maçta kolay kolay işlemez. 5-6 maç olsa anlayabilirim.

Bu arada İstanbul'da 5 bin değil 10 bin kişi de bulunur bu parayı verecek.

Yorum

• Başkana yazdığım diğer husus, sadece kombine değil tek maç( derbi maçlar mesela) gidiş dönüşe havayolu şirketi kampanya yapmalı.şayet böyle olursa en azından büyük maçlara trabzona gitmeyi istiyorum.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tek korkum bizim taraftarin ucakda ziplayip ucagi dusurmesi yoksa yukaridaki aglak ve paranoyak arkadasa kafayi takimiyorum.
                  uçaklı kombine fikri ile thy sponsorluğu bence de paralel olabilir asgari 3000 azami 6000 lira olur en düşük kombine artı uçak bunu da istanbuldan ankaradan izmirden vs alabilecek Trabzonsporlu sayısı gayette var tamam çok büyük bir camia belki olamadık yılladır önümüzdeki sınavların hiçbirini geçemedik ama o kadarda değil bence takımın havası değişirse herşey değişir

Yorum

• Renktaşlar lütfen olumauz mesajlara cevap verme zahmetine girmetin. Başkanımızın girişimiyle güzel.bir sinerji yakaladık bunu kimsenin bozmasına müsade etmeyin prim vermeyin bence.

Yorum

• Yönetim uçakla gelinecek takır takır oynayan bir takım oluştursun önce....

Mevcut takım 3 liralık bile futbol oynamıyor.......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yazıldımı bilmiyorum ama uçaklı kombine için şöyle bir durum söz konusu olabilir 17 maç mı var mesela 9 maçlık uçak bileti içeren paket olabilir nasılsa her maça gitme şansınız zaten büyük olasılıkla olmayacak böylece rakamlar aşağıya çekilebilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle var, yalnız bu sistemin çok verimli olacağını düşünmüyorum ben. Takdir edersiniz ki uçak yolculuğu uçuş öncesi hazırlıklarıyla da gerçekten çok zor bir olay. Gece maçlarından sonra hemen dönüleceğini varsayalım. 19:00 maçı 21:00'da biter en erken 22:30 gibi uçakla yola çıkılabilir. Gece 00:50 gibi İstanbul'daki herhangi bir havalimanına inildiğini varsayalım bu insanların ordan evlerine falan gitmesi gerçekten sıkıntılı. Bu sistem 17 maçta kolay kolay işlemez. 5-6 maç olsa anlayabilirim.

Bu arada İstanbul'da 5 bin değil 10 bin kişi de bulunur bu parayı verecek.
                          herkesin her maca gelemeyecegi normal
                          özellikle pazartesi maclari ve hafta ici maclarda sorun olabilir
                          ama her maca illa ben gidecek degilim ya, gidemedigime kardesime, esime, dostuma güzel bi hediye olur

ilk 6ya girersek, avrupa ve kupaylan rahat 25 mac olur evimizde, bunlarin 15 ine girsen memnun eder insani

ayrica herkes mactan biraz önce gidip dönecek diye bi kaide yok.
                          istanbuldan 2500 kisi katilsa bu demek olurki 6-7 sefer gidis dönüs
                          örnegin mac cumartesi 18:00 da
                          ilk seferleri cuma aksamina ayarlarsin, cumartesi sabah, ve son seferi cumartesi 16:00
                          geri dönüsüde ayni direk mactan sonra ilk sefer baslar, son dönüsler pazar gecesi olur
                          herkese özel bir plattformdan kendi oalnaklarina göre planlama yapabilmesini saglarsin

bundan sayinin cok olmasida önemli

5 sefer chartern yaparsin geri milleti normal seferlere yönlendirirsin
                          kulübün bünyesindeki turizim sirketimizde ismine layik olur
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 10:49.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nasıl yapılamayacağını anlatmaktan vazgeçip nasıl yapılabileceği konusunda kafa çalıştırmaya başladığımızda kazanacağız.

İyi ki başkanımız Muharrem Usta. Bütün camiayı tutup peşinden sürükleyecek, kafalarımıza vura vura zihniyetimizi değiştirecek, bizi zirveye çıkaracak inşallah.

Allah yardımcısı olsun.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim uçakla gelinecek takır takır oynayan bir takım oluştursun önce....

Mevcut takım 3 liralık bile futbol oynamıyor.......
                              hepimiz kahroluyoruz.dogru.haklisin.fakat dortmund küme düsmemeye oynarken bile her mac 80.000 seyirciyle oynadi.batsin bunlarin kupalari.biz beraber olalim.birlik olalim.o tribünlerin degerini bilin.ben yurtdisindayim.gelemiyorum.üzülüyorum bos tribünleri gördükce....

Yorum

• İlk olarak pirana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hepimiz kahroluyoruz.dogru.haklisin.fakat dortmund küme düsmemeye oynarken bile her mac 80.000 seyirciyle oynadi.batsin bunlarin kupalari.biz beraber olalim.birlik olalim.o tribünlerin degerini bilin.ben yurtdisindayim.gelemiyorum.üzülüyorum bos tribünleri gördükce....
                                olması gereken belki sizin söylediğiniz taraftar profili lakin Trabzon'da maalesef bende dahil olmak üzere karşılığı yok....

sahada amatör oyuncu kadar çaba göstermeyip bankadan premier lig parası alan RUHSUZ oyuncuları canlı görebilmeye tahammül etmek doğrusu çok ama çok zor......
                                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 11:16.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X