asıl önemli olan orada yaşatacağımız ambians gerçek tribün gerçek deplasman yani gelene CEHENNEM kendi takımımıza sonsuz destek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl önemli olan orada yaşatacağımız ambians gerçek tribün gerçek deplasman yani gelene CEHENNEM kendi takımımıza sonsuz destekSevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kimse bir şey demedi, demesi de gerekmiyor ama bilmediğim şey için böyle konuşmamak gerek. Sonuçta başkanın gerek isim sponsorluğu için görüştüğünü gerekse stad işleri için cumhurbaşkanı ile görüştüğünü basında duyduk burda ne konuştuklarını bilmeden "yönetim daha neyi bekliyor" dememek lazım belki de görüşmeler yapılmıştır yapılmaya da devam ediyordur..
Sponsorluk ve stad işleri demiyorum ben, Akyazı diyorum Akyazı anlıyor musun ?
Yönetimi yargılamak gibi bir derdim yok, derdim Akyazı için ağırlığını koymasını istemem bilmem anlatabildim mi ? Yönetimin "Y"si yazılsa anlamsız savunmalara geçmeyin ilk önce ne denmek isteniyor bunu anlayın.
Anladıktan sonra doğru eleştiriyi ancak yapabilirsiniz. Her eleştirinin de düşmanlık olmadığını heralde tahmin edebilirsiniz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hayallerimizi de alamazsınız hoş.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşver abi, devlet büyüklerimizin vardır bir bildiği kafa yapısı, senin 15 yıl bu alanda çalışmış olmanı anlamaz..
Zannetmene de gerek yok, direk laf sanaydı ama lafı çevirme çalışmaları da birazdan gelecektir..
Forumun ne olduğunu bilmeyen, internet çağında uzman olmayanlar konuşmasın mantığı oldukça garip..
Bu arada muhasebeci olarak konuşayım bende, oraya hastane açanın aklına şaşayım..
Sayın Muhammet Bey, benim yazdığım bir mesajın kime yönelik yazıldığını siz nereden biliyorsunuz?
Yoksa bu da "İnternet çağının her şeyi bilme" yanılgısının bir ürünü mü?
Nasıl böyle bir gaflette bulunabiliyorsunuz, şaşıyorum.
Geriye doğru okursanız, sadece Faik Beyin değil, pek çok kişinin bahsettiğim şeyi yaptığını ve genel bir söylemde bulunduğumu fark edebilirsiniz. Fakat okumuyorsunuz...
Her şeyden önemlisi, Faik Beye bir söz söyleyeceksem mesajını alıntılayarak bunu yapabilirim.
"Şenol Güneş" ile ilgili konuda çok defa yaptım. Kendisine sorarsanız, size söyleyebilir.
O nedenle vakıf olmadığınız meseleye müdahale etmemeli, iki kişinin arasındaki meseleye ortak olmamalısınız.
Ayrıca söylediğimin de arkasındayım.
Çalışmadığımız bir alana ilişkin kesin yargılarda bulunmak yanlıştır.
Bugün ben kalkıp, muhasebe alanı ile ilgili "Bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı!" diye çıkıp kesin yargılarda bulunursam komik olur. Muhtemelen siz de alan tecrübenizle bana iyi bir ders verirdiniz.
Dediğim gibi muhasebe alanını en iyi bu alanda eğitim alanlar, çalışanlar bilir. Aynı şey sağlık, inşaat, ekonomi gibi pek çok alanda da geçerlidir.
Ayrıca ben çıkıp da, "Sadece uzmanlar konuşsun, diğerleri sussun" da demedim.
Herkes her şeyi bilemez, elinizde bilgi olmadan, alanda deneyiminiz olmadan kesin yargılarda bulunmayın dedim.
İki söylem arasındaki farkı umarım görebiliyorsunuzdur.
Ayrıca internet ile çok şeyi öğrenebilirsiniz, doğrudur.
Fakat her bilgiye erişemezsiniz, her bilgiyi elde edemezsiniz. Deneyime, tecrübeye vakıf olamazsınız.
Ayrıca toplumumuzun bilgiye erişme, okuma, araştırma konusundaki isteksizliğini de düşündüğümüzde ortaya gerçekten içler acısı bir durum çıkıyor.
Bilgi sahibi olmadan konuşan, desteksiz sallayan bir toplum profili yani...
Son olarak, o bölgeye hastane yapılmasını ben de istemiyorum.
Başka bir yere yapılmalıdır diyorum.
Fakat "Şehir Hastanesinin" de Trabzon'un ekonomik geleceği için önemli olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Teşekkürler.
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kim çektiyse kompleks bittiğinde aynısından çeksin odama asacam ışığı harika yakalamış.
Yorum
-
Bide soyle bir durum var oradaki hastane ne kadar buyuk olucak?
Yani insanlar o Alana baktığında hastane stadin onune geçebilir daha yuksek olursa. Ozaman Ben ne anladim stadtan.
Hastanenin yanina stad mi yapılıyor stadin yanina hastane mi?
Sikinti buyuk. Tum hevesim kacti. Herşeyde oldugu gibi yine politikacılar girdi isin icine ettiler.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide soyle bir durum var oradaki hastane ne kadar buyuk olucak?
Yani insanlar o Alana baktığında hastane stadin onune geçebilir daha yuksek olursa. Ozaman Ben ne anladim stadtan.
Hastanenin yanina stad mi yapılıyor stadin yanina hastane mi?
Sikinti buyuk. Tum hevesim kacti. Herşeyde oldugu gibi yine politikacılar girdi isin icine ettiler.
1-genel hastane
2-kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi
3- kalp damar hastalıkları hastanesi
4-fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi
5- onkoloji,
6-ruh sağlığı, yüksek güvenlikli adli psikiyatri gibi dal hastaneleri bulunacak.
Bunların hepsi ayrı birer Hastane büyüklüğünde olucak....
Yan binalar ve diğer eklentileriyle stadyumun çok daha küçük kalacağı muhakkak....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehir hastaneleri kampüslerinde,
1-genel hastane
2-kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi
3- kalp damar hastalıkları hastanesi
4-fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi
5- onkoloji,
6-ruh sağlığı, yüksek güvenlikli adli psikiyatri gibi dal hastaneleri bulunacak.
Bunların hepsi ayrı birer Hastane büyüklüğünde olucak....
Yan binalar ve diğer eklentileriyle stadyumun çok daha küçük kalacağı muhakkak....Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum