Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalan haber yapmak parayla değil ki.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor, Akyazı'nın isim hakkı konusunda tarihi bir görüşme gerçekleştiriyor. 10 yıl için alınacak ücret 500 Milyon TL - Firma: Turkcell
      İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      500 çok fazla vermezler o kadar. nerdeyse diğer takımların 2 katı. ve sportif başarısızlık varken

yıllık
      gs 29 milyon tl
      fb 26 milyon tl
      bjk 22 milyon tl
      5 ila 10 milyon dolar arasında yıllık konuşulan rakam.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Trabzonspor, Akyazı'nın isim hakkı konusunda tarihi bir görüşme gerçekleştiriyor. 10 yıl için alınacak ücret 500 Milyon TL - Firma: Turkcell
        Kaynak?
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bu kadar para vereceklerini bilseydik, stadi yapim asamasinda yiktirir daha iyisini yaptirirdik..
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haberin yalan olduğunu düşünüyorum ama türkcell bu parayı verirse stadın ismini türkcell süperonline 4.5g li baz istasyonu koyarsa kabul ederim :d
            haha cok iyiydi aynen

Yorum

• @selcuk
              ama plastiklerin en önemli özelliklerinden biri serbest molekülleridir, bunu ögrenmek icin fazla okumus olmak gerekmiyor
              gerilme basinci bu duruma nasil etkiledigini anlamak icinde doktor olmak gerekmez
              @selcuk
              dikisli degil kaynak, en somut örnek yüzme havuzlarin plastik dösemesinin kaynagini normalde herkes bilir, o tür birlestirildiler

Baba çok üstüme geliyon sen benim
              bunları herkes bilir diyorsun, ben bilmiyorum
              biliyormuş gibi yapıp havaya mı giriyim yoksa bilmediğimi söyleyim mallığım mı ortaya çıksın karar veremedim

neyse ben gine de kafama takılanı soruyum sana,
              ama benim anlayacağım şekilde cevap verirsen sevinirim,
              1-Benim dikiş olarak gördüğüm o parça parça mebran normal mi,diğer stadlarda da öyle mi,
              2-ts tuncay renktaşın da sorduğu, demir le mebranın arasında boşluk var o öyle mi kalacak yoksa gerdirme ile kapanacak mı.

(Bu konuda başka konuşmayacağım dedin ama ben anca anlıyorum baba sen gine yaz sana zahmet)
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                500 çok fazla vermezler o kadar. nerdeyse diğer takımların 2 katı. ve sportif başarısızlık varken

yıllık
                gs 29 milyon tl
                fb 26 milyon tl
                bjk 22 milyon tl
                bu siralamaya göre bizim yillik bazda elde edecegimiz gelir az cok belli zaten. en fazla 20 milyon tl civaridir. gelirlerde her Zaman 4. kulübüz.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bence 300 milyon Tl lik bir anlasma olabilir eger gercekten Turkcell isin icinde varsa. Vodafone ve Turkell rakipler. Vodafonun BJK stadina yaptiginin daha iyisini Bizim stadimiza Turkcell yapar diye düsünüyorum.

Ayrica Membranlar KOnya stadi gibi olacak bence, bazi yerlerden isik alsin diye bazi yerlere takilandan takilir diye düsünüyorum
                  TRABZONSPOR

Yorum

• O parayi hayatta vermezler ali çil paylaşmis bunu doğruluk payı yalandan daha az
                    Trabzonspor

Yorum

• benim de beklediğim rakam 10 yıllık için 250 - 300 milyon TL arası bir tutar. fazlası zaten olmaz da noksanı da olmamalı !
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• mali açıdan tek kurtuluş noktamız şu sponsor işi umarım hem satd ismi hem forma sponsoru iyi bir fiyata anlaşılır. sportif anlamda gelecek başarıda sponsarların bizi tercih etmesinde önemli bir aşama. Seneye avrupaya katılamayacak olmamız ve uefadan gelebilecek olası bir ceza ile bunun 2 yıla çıkması malesef sponsor görüşmelerinde hanemize eksi olarak yazılacak. Tabi birde iho döneminden kalma ipotek olayı var
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Şu asparagas haberlere inanmayın...ne 500 milyonu biz ne yaptık da herkesten daha fazla isim hakkı gelirimiz olacak...az gerçekçi olun yapmayın...sonra umutlanıyosunuz,gerçek rakamı duyunca da gelip burda küfür ediyosunuz...

Yorum

• olursa, vallahi vodafone kullanıyorum. hemen turkcele geçerim. sülalemide geçirecem. ahanda söz.
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kafandaki deli sorulara izin verene kadar arkada verdigimiz örnekleri gözden geciremedinmi
                              normalde burda akli basinda olan arkadaslardansin

yukarda membrandaki kaynak seridinin gerilim direklerinlen ayni hizada olmadigi gözüküyor, yani daha gerilmedi
                              nerden mezunsun bilmiyorum
                              ama plastiklerin en önemli özelliklerinden biri serbest molekülleridir, bunu ögrenmek icin fazla okumus olmak gerekmiyor
                              gerilme basinci bu duruma nasil etkiledigini anlamak icinde doktor olmak gerekmez

nedenmi gerilmedi
                              önceden dedikleri gibi deniyorlar
                              kullanilan güc olsun, seritlerin saglamligi olsun vs.

aklimizdaki deli sorulara gelince
                              diyelim dediginiz gibi mersindeki hata tekrarlandi ve sinek agi kalitesinde membran geldi
                              zaten bisey degistiremieyiz, malzemeyi amerikadan aldilar, yenisi gelene kadar sezon baslar

ama yani kalitesiz membran alindiysa niye türkiyeden alinmadida mersinde oldugu gibi
                              daha dünyanin öbür tarafindan siparis verildi

biraz sabir edin, dünyanin 1 numarasi general electrics bu konuda
                              ara sor, onlarin sirketlerinden birinde üretildi
                              laf sokma çabası içine girmektense arka sayfalara biraz dikkatli bakarsanız bahsettiğiniz gerilme olayını örneğiyle birlikte ilk benim yazdığımı görürsünüz.

Yine dikkat ederseniz alıntıladığınız yazıda da söylediğim gibi deneme olduklarını biliyorum. Sadece ihtimalleri yazdım. Ben hiç gerip denemeyecekler mi merak ettim. Uzmanı olmadığım için denemenin nasıl yapıldığını, neyi denediklerini bilmiyorum.

Bakalım, umarım Mersin gibi bir sürprizle karşılaşmayız.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

böyle bir rakamın olması için 15 yıllık isim hakkı, birde 5 yıllık forma sponsorluğu olabilir,yada uzun vadede uefaya gelir gösterilip men cezalarından kurtulmak için yapılıyor olabilir.yinede bna pek inandırıcı gelmedi 500m
                                Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X