Ayvah en başa döndük. Bu mesele üç dört gündür tartışılıyo zaten kardeşim.fotografların en güncelleri burda paylaşılıyo anında .bu mempranla ilgili resimde dün paylaşıldı.biz hepimiz pusuya yattık gece gündüz resim bekliyoz o yüzden hangisi eski hangisi yeni burda herkesin malumatı var.bizi bu hale düşürenler utansın.
benim anlamadığım bu stad bize mi yapılıyor yoksa ortaya mı belli değil. Yok bize yapılıyorsa görüşlerimiz alınmadan projeyi çizdiniz tamam. ulan stadın inşaatını niye saklıyorsunuz. yok efendim çatının yapımından dolayı kamera sabit bi yere takılamıyomuşta çatı bitince takılacakmış ! Çatı bitince stadda bitiyo zaten çimlerin yeşerişini mi izleteceksiniz bize ! sabit bir yere kamera dikemiyosan kardeşim açacaksın bir birim kamera kaydı yaptıracaksın hepsine 4 ayrı köşeden ! fotoğraf çekeceksin yada her gün sabah öğle akşam ! millet stadını 24 saat canlı izleyebiliyor reklam filmini izliyor tvden biz herşeyden mahrum !
En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 08:07.
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum