Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En üst sıranın saha zemininden yüksekliğinin 23 - 24 metre olması lazım.
    Eyvaşlah sağolasın. Çok değilmiş o zaman. Tribün eğiminin fazla olması bunu etkilemiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Çok güzel stad oluyor cidden,eğer kısmet olursa açılışına istanbuldan gitmeyi düşünüyorum

Yorum

• tesisler stadyumun hangi tarafinda olacakti?
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tesisler stadyumun hangi tarafinda olacakti?
          sağ tarafında Trabzon merkeze doğru

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sağ tarafında Trabzon merkeze doğru
            o halde deniz tarafindaki oval sekildeki bina futbolcular icin insa edilen bina mi yoksa yoksa yönetim icin mi. ya da hepsi ayni yerde mi oluyor?
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o halde deniz tarafindaki oval sekildeki bina futbolcular icin insa edilen bina mi yoksa yoksa yönetim icin mi. ya da hepsi ayni yerde mi oluyor?
              oval şekilde olan kamp egitim merkezi diğer bina idari bina .sahalarda bu binalarla stad arasında

Yorum

• membranları sökmüşler mi yoksa bana mı öyle geldi

Yorum

• İlk olarak senna61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  membranları sökmüşler mi yoksa bana mı öyle geldi
                  Bir saat önce geçtim iki membran da yerindeydi.

Yorum

• İlk olarak senna61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    membranları sökmüşler mi yoksa bana mı öyle geldi
                    Yukarıdaki fotoğraflar eski tarihli fotoğraflar .
                    .

Yorum

• Bufotolar geçen haftanın fotoları galiba ,yada membranları gece biri çalmış. Bu arada çeken arkadaşın ellerine ayaklarına sağlık genede.
                      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Fotoğraflar geçen haftaya ait olabilir,
                        aldığım yerde en son konulanlar bunlar olduğu için paylaştım,
                        bana ait değil.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şöyle bir fotoğrafa denk geldim ama heralde son hali böyle olmayacaktır. Olmaz yani olamaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ayvah en başa döndük. Bu mesele üç dört gündür tartışılıyo zaten kardeşim.fotografların en güncelleri burda paylaşılıyo anında .bu mempranla ilgili resimde dün paylaşıldı.biz hepimiz pusuya yattık gece gündüz resim bekliyoz o yüzden hangisi eski hangisi yeni burda herkesin malumatı var.bizi bu hale düşürenler utansın.

Yorum

• Tokşsiydi yüklenici firmasıydı iyi dalga geçiyolar bizle. Bizdede peygamber sabrımı var bitmek tükenmek memleket ve takım sevgisimi var.iyi dayanıyoz

Yorum

• benim anlamadığım bu stad bize mi yapılıyor yoksa ortaya mı belli değil. Yok bize yapılıyorsa görüşlerimiz alınmadan projeyi çizdiniz tamam. ulan stadın inşaatını niye saklıyorsunuz. yok efendim çatının yapımından dolayı kamera sabit bi yere takılamıyomuşta çatı bitince takılacakmış ! Çatı bitince stadda bitiyo zaten çimlerin yeşerişini mi izleteceksiniz bize ! sabit bir yere kamera dikemiyosan kardeşim açacaksın bir birim kamera kaydı yaptıracaksın hepsine 4 ayrı köşeden ! fotoğraf çekeceksin yada her gün sabah öğle akşam ! millet stadını 24 saat canlı izleyebiliyor reklam filmini izliyor tvden biz herşeyden mahrum !
                                En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 08:07.
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X