Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler şaka maka bence yatıp uyalım Swarovski gibi olmasın olay

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad Samsung Forma Emirates olacak yüksek ihtimal
      * Senin dayanağın nedir birader anlaşmaları sen yapmışsın gibi konuşuyorsun pardon yazıyorsun ?
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beyler yüksek ihtimal sponsor emirates olacak twitterdan felan takip edin hoşlarına gidelim

Yorum

• Abi herkes gönlünden geçeni söylüyor. Geçen ben de stat THY, forma Samsung olsun demiştim
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Açılış maciında arsenal olduğu garanti
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Muharrem Usta boş adam değil,dünya çapında çevreye sahip bir insan yaptığı veya yapacağı anlaşmalara çok şaşırmamak gerek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir şey varsa direk Emirates her türlü Biz alışkınız zaten büyük hava yolları ile çalışmaya

Bize sponsor olduktan sonra flyair battı

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler benim bir arkadaş Emirates'te hostes. Bana şöyle dedi: Şirkette sürekli sizin kulübün adı geçiyor...
                  Biri Novoteli arasin derhal. Novoteldeki personelden haber gelmeden hicbir seye inanmam
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• bizim iş "MİTOMANİ"ye doğru gidiyor
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler benim bir arkadaş Emirates'te hostes. Bana şöyle dedi: Şirkette sürekli sizin kulübün adı geçiyor...
                      Yav he he.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şaka maka Usta böyle sponsorlar bulursa var ya...

Yorum

• ferrero oursak biraz alay malzemesi oluruz sözlük dilinde ferrenin kötü bir anlamı var
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• * Benim arkadaş emirates'te 2. kaptan bundan sonra osmancıkta mola vericeklermiş sponsorluk için
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• o değil de galiba ortada sponsor falan yok. Yoksa bu kadar farklı firma nasıl uydurulur?

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Açılış maciında arsenal olduğu garanti

seç beğen al valla realinden psg sine kadar

psg adamların olduğu için psg gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X