beyler şaka maka bence yatıp uyalım Swarovski gibi olmasın olay
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad Samsung Forma Emirates olacak yüksek ihtimalTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir şey varsa direk Emirates her türlüBiz alışkınız zaten büyük hava yolları ile çalışmaya
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler benim bir arkadaş Emirates'te hostes. Bana şöyle dedi: Şirkette sürekli sizin kulübün adı geçiyor....
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler benim bir arkadaş Emirates'te hostes. Bana şöyle dedi: Şirkette sürekli sizin kulübün adı geçiyor...İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
ferrero oursak biraz alay malzemesi oluruz sözlük dilinde ferrenin kötü bir anlamı varTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
* Benim arkadaş emirates'te 2. kaptan bundan sonra osmancıkta mola vericeklermiş sponsorluk içinTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılış maciında arsenal olduğu garanti
seç beğen al valla realinden psg sine kadar
psg adamların olduğu için psg gelir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum