Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte o dediğine vizyon diyolar .o vizyonda olmadımı böyle iki senede bir başkan,senedede 4 tane t direktör değiştirirsin.ne futbolcuda iş var ne gelen yönetimlerde iş var. Yazık vallaha bu taraftara yediler bitirdiler ömrümüzü.
    GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Zehri salıp kenara çekiliyorum

Şimdi bir kaç gün önce Mersin stadının fotolarına bakmıştım. Alt tarafta sanki farklı bir malzeme gibi gri bir renkte bir membran gözüküyor. Stadın üstü ile karşılaştırınca daha net anlaşılıyor fark.

Bugün de ilk defa çıplak gözle membranları gördüm aklıma direkt bu görüntü geldi. Birbirlerine benziyor gibiler. Bir bakmışız stadın yanları gri üstü beyaz. Erken konuşmamamız için 2 sebep var.

1- Membranlar numunelik (deneme).
      2- Gerilmemiş. (bundan da artık emin olmamaya başladım. neden gerilmiyor ki hala ? ya da gerilmiş hali mi bu ? gerilmişse kırışıklıklar neden var o zaman ? )

Bunlardan ayrı olarak birde membranın yapısından dolayı ışık vurmayan yerler farklı gözüküyor da olabilir. Tamam ışık almayan yerin ışık alan yere göre farklı olması tabi ki normal ama başka bir madde gibi gözükmesinden bahsediyorum ben. Mersin stadı.

Projede bembeyaz. Gölgede kalan yerlerde normal gözüküyor.

Valla bilemiyorum. Kafamda deli sorular. Bizim acilen membranı yapan şirketin CEO'suyla görüşmemiz lazım. Halk açıklama bekliyor.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Kamera konusu bana saçma geldı.Koca stadda bır tane kamera koyacak yer bulamamıslarmı.
        En son kartal61 tarafından düzenlendi; 09.03.2016, 22:35.

Yorum

• Yonetim bu konuda daha aktif olmali. Hicbir bilgi paylasilmiyor stadla sanirsin devlet sirri mubarek

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zehri salıp kenara çekiliyorum

Şimdi bir kaç gün önce Mersin stadının fotolarına bakmıştım. Alt tarafta sanki farklı bir malzeme gibi gri bir renkte bir membran gözüküyor. Stadın üstü ile karşılaştırınca daha net anlaşılıyor fark.

Bugün de ilk defa çıplak gözle membranları gördüm aklıma direkt bu görüntü geldi. Birbirlerine benziyor gibiler. Bir bakmışız stadın yanları gri üstü beyaz. Erken konuşmamamız için 2 sebep var.

1- Membranlar numunelik (deneme).
            2- Gerilmemiş. (bundan da artık emin olmamaya başladım. neden gerilmiyor ki hala ? ya da gerilmiş hali mi bu ? gerilmişse kırışıklıklar neden var o zaman ? )

Bunlardan ayrı olarak birde membranın yapısından dolayı ışık vurmayan yerler farklı gözüküyor da olabilir. Tamam ışık almayan yerin ışık alan yere göre farklı olması tabi ki normal ama başka bir madde gibi gözükmesinden bahsediyorum ben. Mersin stadı.

Projede bembeyaz. Gölgede kalan yerlerde normal gözüküyor.

Valla bilemiyorum. Kafamda deli sorular. Bizim acilen membranı yapan şirketin CEO'suyla görüşmemiz lazım. Halk açıklama bekliyor.
            kafandaki deli sorulara izin verene kadar arkada verdigimiz örnekleri gözden geciremedinmi
            normalde burda akli basinda olan arkadaslardansin

yukarda membrandaki kaynak seridinin gerilim direklerinlen ayni hizada olmadigi gözüküyor, yani daha gerilmedi
            nerden mezunsun bilmiyorum
            ama plastiklerin en önemli özelliklerinden biri serbest molekülleridir, bunu ögrenmek icin fazla okumus olmak gerekmiyor
            gerilme basinci bu duruma nasil etkiledigini anlamak icinde doktor olmak gerekmez

nedenmi gerilmedi
            önceden dedikleri gibi deniyorlar
            kullanilan güc olsun, seritlerin saglamligi olsun vs.

aklimizdaki deli sorulara gelince
            diyelim dediginiz gibi mersindeki hata tekrarlandi ve sinek agi kalitesinde membran geldi
            zaten bisey degistiremieyiz, malzemeyi amerikadan aldilar, yenisi gelene kadar sezon baslar

ama yani kalitesiz membran alindiysa niye türkiyeden alinmadida mersinde oldugu gibi
            daha dünyanin öbür tarafindan siparis verildi

biraz sabir edin, dünyanin 1 numarasi general electrics bu konuda
            ara sor, onlarin sirketlerinden birinde üretildi
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 00:43.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• HaberTs kaynaklı haber: Trabzonspor, Akyazı'nın isim hakkı konusunda tarihi bir görüşme gerçekleştiriyor. 10 yıl için alınacak ücret 500 Milyon TL - Firma: Turkcell

Yorum

• Trabzonspor, Akyazı'nın isim hakkı konusunda tarihi bir görüşme gerçekleştiriyor. 10 yıl için alınacak ücret 500 Milyon TL - Firma: Turkcell

Yorum

• borcu kapattık yani

Yorum

• haberin yalan olduğunu düşünüyorum ama türkcell bu parayı verirse stadın ismini türkcell süperonline 4.5g li baz istasyonu koyarsa kabul ederim

Yorum

• 500 çok fazla vermezler o kadar. nerdeyse diğer takımların 2 katı. ve sportif başarısızlık varken

yıllık
                      gs 29 milyon tl
                      fb 26 milyon tl
                      bjk 22 milyon tl
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Yıllık 16,5 mio Euro civarı[emoji3] bu haberin doğru olduğunu düşünmüyoruz heralde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Turgay Şeren'in unutulmaz tepkisi bu habere uygun düşüyor biraz
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Aslında komplesi ayrı , stadyumu ayrı hatta kamp eğitim binasını bile reklam karşılığında değerlendirmeliyiz

Yorum

• Çok tartışıldı biliyorum ama aklıma takılan birkaç şey var...

- Resimdeki gibi membran parçalı dikişli mi olacak ve membran stadın çelik aksamına yerleştirilirken birleşim yerlerinde boşluklar oluşmayacakmı..Eğer öyle olursa membran gri direkler beyaz sırıtmazmı?

- Özel bir membran kullanılacağı söylenmişti çevredeki havayı temizleyen içine çeken bir membran kullanılacaktı ama görünüşte brandadan farkı yok gibime geldi..
                              En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 02:18.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok tartışıldı biliyorum ama aklıma takılan birkaç şey var...

- Resimdeki gibi membran parçalı dikişli mi olacak ve membran stadın çelik aksamına yerleştirilirken birleşim yerlerinde boşluklar oluşmayacakmı..Eğer öyle olursa membran gri direkler beyaz sırıtmazmı?

- Özel bir membran kullanılacağı söylenmişti çevredeki havayı temizleyen içine çeken bir membran kullanılacaktı ama görünüşte brandadan farkı yok gibime geldi..
                                direkler bursada oldugu gibi dösetilir
                                dikisli degil kaynak, en somut örnek yüzme havuzlarin plastik dösemesinin kaynagini normalde herkes bilir, o tür birlestirildiler
                                her stadin genisligine göre membran üretilmesi imkansiz, arka sayfalarda vodafone arenaninda parcali membraninin resmi var, dösenip gerildikten sonra göze carpmiyor pek

somut örnekler var arka sayfalarda, özellikle inönü ve bursa stadini kapsayan, icinizi rahatlatacaktirlar

zaten bu konuda artik daha yazmama karari aldim
                                ayni seyi tekrarliyip duruyoruz
                                2-3 sira dösendimi görecegiz ortaya ne cikacagini

İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                500 çok fazla vermezler o kadar. nerdeyse diğer takımların 2 katı. ve sportif başarısızlık varken

yıllık
                                gs 29 milyon tl
                                fb 26 milyon tl
                                bjk 22 milyon tl
                                bencede okadar vermezler

verselerde sadece stadyum ismi icin degildir o
                                bütün kompleks, gögüs reklami vs...

unutmayalim bugün riva, samandra, fulya, mehmet ali yilmaz tesisi diyince herkes ne dedigini biliyor ülkede
                                yinede hepsi beraber olsada 300 milyonu asacagina ücretin inanmiyorum
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 04:02.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X