Yalnız şimdi bakınca böyle kompleks mopleks harika olacak ha. Her yerinde bir şey var stadın
Her zaman söylüyorum en büyük düşmanımız her zaman 3 ist kulübüdür. Hepsi ayrı ayrı en büyük düşman. Bunu asla unutmamalıyız. Bizedost anadolu kulüpleri.
Malum hakemlerden ve haksızlıklardan çok fazla canımız yandı, yanıyor ve gelecekte de yanacağa benziyor.
Ben diyorum ki, bu futbolcuların sahaya çıkmadan önce bekledikleri koridora sağlı sollu büyük televizyonlar koyalım.
Maç öncesinde hakemler ve futbolcular koridorda beklerken, devre arası soyunma odasına giderken bu televizyonlara bakacaklardır. Hakemler soyunma odasına giderken tartışmalı kararları, verdikleri penaltı, kırmızı kart gibi pozisyonları ''VİNE'' uygulaması ile oynatalım.
Ve gözlerinin içine sokalım...
Sonuçta hakemler de insan, verdikleri kararı televizyondan izleyip yanlış olduğunu görünce pişman olacaklardır.
Böylece maç içerisinde yaptıkları saçmalıklara devam etmeyeceklerdir. Belki de Galatasaray maçında olduğu gibi saçmalıklarda bulunmayacaklar!
Sonuçta bu ülkede tüm kulüpler hakemi baskı altına almaya, sindirmeye çalışıyor.
Bundan iyi baskı altına alma metodu olmaz.
hakem hatasi degil ki kararlar hakemler de farkinda ne yaptiklarinin o yuzden bence hakemlere cok farketmez.
burda bi arkadasin firtinali bi onerisi vardi hem cikis tunelleri icin hemde maca cikista firtina efektli gosterili falan umarim yapilir
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Taraftar sayısından çok taraftarın niteliğinin ne olacağı önemli. Avrupa maçlarında fenere, lig maçlarında gsye söven baskı, tepki, destek konusunda en ufak işe yaramayan taraftarımız da bıktırdı artık. Bir mucize olsa da yeni statta farklı bir taraftar profilimiz olsa...
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Yorum