Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2014
    allianz arena tadilat
    hibrit cime gecis ve güney kale arkasina oturma ve ayakta adaptasyon sistemi

buna bir kackere deginmisdik, catinin altina kaplama olmamasinin en önemli nedeni

schalkeden loca ilani

boateng eski kiracisi
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 19:54.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ali çil ustayı da yalamaya kalktı fakat başkan hiç yanaşmadı ali çile
      başkana ne mesajlar atıyormuş

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkcell 500 milyon TL haberinin yönetimi zor durumda bırakmak için yapılan uydurma bir haber olduğunu düşünüyorum.
        Bilerek beklentiyi yükseltiyorlar. Böylece normal bir rakamı bile yönetimin başarısızlığı olarak görecek taraftar.
        Haberin ilk kaynağı da İho'nun 1 numaralı yalayıcısı Ali Çil..
        Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Başkan 360 tvde serhat uluerene, stadyum sponsor gelirinin gs ve bjkninki kadar olamayacağını çok net söylemişti.
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2014
          allianz arena tadilat
          hibrit cime gecis ve güney kale arkasina oturma ve ayakta adaptasyon sistemi

buna bir kackere deginmisdik, catinin altina kaplama olmamasinin en önemli nedeni

schalkeden loca ilani

boateng eski kiracisi
          Sonuç olarak projedeki opak görüntüden ziyade biraz saydam bir görüntü mü olacak dışarıdan?
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonuç olarak projedeki opak görüntüden ziyade biraz saydam bir görüntü mü olacak dışarıdan?
            icerde isiklar yandimi saydam görüntü olusabilir, özellikle gündüz
            sonra uzun süre yagmur yagmadimi kirli gözükecektir
            ama normalde ayni projedeki gibi olacak
            sadece kirmizi boya projedeki kadar alfa varmiyor, altlarin beyaz boyandigini görmüssünüzdir
            mavi seritler belki olabilir daha
            akcaabata bakan deniz tarafinda platformdada boya deneyleri vardi, ne sonuca varildigi aciklanmadi henüz
            ayni isitma, isiklandirma ve koltuklarda oldugu gibi
            benim tanidigim abinin dedigine göre toki bütün kompleksin 250milyon tl altinda tutmak icin cirpiniyor

Ünal Karaman

Yorum

icerde isiklar yandimi saydam görüntü olusabilir, özellikle gündüz
              sonra uzun süre yagmur yagmadimi kirli gözükecektir
              ama normalde ayni projedeki gibi olacak
              sadece kirmizi boya projedeki kadar alfa varmiyor, altlarin beyaz boyandigini görmüssünüzdir
              mavi seritler belki olabilir daha
              akcaabata bakan deniz tarafinda platformdada boya deneyleri vardi, ne sonuca varildigi aciklanmadi henüz
              ayni isitma, isiklandirma ve koltuklarda oldugu gibi
              benim tanidigim abinin dedigine göre toki bütün kompleksin 250milyon tl altinda tutmak icin cirpiniyor
              Bursaspor Timsah Arena 250 milyon TL'ye yapılmışken (Bunun içinde o arazinin kamulaştırma bedeli de var ) Akyazı Spor Kompleksinin ( Sadece Stad için 250 diyorsalar sıkıntı yok zaten ) sadece dolgu alanı 600 milyon tl ye yaptılar nasıl 250 bin tl ye olacakmış o iş demiyorlar ki biz yan çiziyoruz tuzlu geldi diye.
              Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursaspor Timsah Arena 250 milyon TL'ye yapılmışken (Bunun içinde o arazinin kamulaştırma bedeli de var ) Akyazı Spor Kompleksinin ( Sadece Stad için 250 diyorsalar sıkıntı yok zaten ) sadece dolgu alanı 600 milyon tl ye yaptılar nasıl 250 bin tl ye olacakmış o iş demiyorlar ki biz yan çiziyoruz tuzlu geldi diye.
                öyle bakamazsin
                öyle bakarsan akyazi altyapisida(elektrik, dogalgaz,yollar, gecitler) tekrar 200milyona patliyor
                bu isin ihalesi 193 milyona verildi
                üzerine localar, tesis binasinda ersun hocanin istekleri, 5binlik passo.lu tribün, otobüs tünelinin yikilip yeniden yapilmasi gibi giderler bindi

Ünal Karaman

Yorum

öyle bakamazsin
                  öyle bakarsan akyazi altyapisida(elektrik, dogalgaz,yollar, gecitler) tekrar 200milyona patliyor
                  bu isin ihalesi 193 milyona verildi
                  üzerine localar, tesis binasinda ersun hocanin istekleri, 5binlik passo.lu tribün, otobüs tünelinin yikilip yeniden yapilmasi gibi giderler bindi
                  iyi de bu kadar büyük bir kompleksin bu kadar çok gideri olacağını sen devletin kuruluşu olarak biliyor olman gerekiyordu ! bunun tartışmasını başlatmak istemiyorum ama sadri şener yönetiminde aktif bir görevde yer almış hepimizin tanıdığı bir ağabeyimizle yapmış olduğum sohbette Akyazı'yı yapana kadar avni aker yıkılıp yeniden yapılamaz mıydı . çok pahalıya patlayacak bu proje . yarıda kalabileceğinden bile korkuyorum dediğinde. biz zamanın başbakanı olan malum şahısı bu yönde ikna etmeye çalıştık ama illa akyazı olacak diye geri çevirdi bizi. yani demem o ki. gülü seviyorsan dikenine katlanacaksın ! bu kadar vaat verip öyle sonradan beklentiyi küçültmeye çalışmayacaksın ! Biz mersin , sivas ya da başka bir takım değiliz. inişli çıkışlı süreçler herkeste oluyor. yakın zamanda gs aslantepe'nin tamamlanmasından bir sezon önce bizim gibi perişan haldeydi . hatta gs nin o stadı hakkedip haketmediği bile tartışılıyordu . sonra ne oldu yeni stad yeni heyecan yeni futbolcular derken gs kaç kere şampiyon oldu ! .
                  Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Bir ara otobüs tüneli muhabbeti vardı.olacak öyle özel birsey? Bu arada abi ersun hocanın istekleri ne biraz acar misin?
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

iyi de bu kadar büyük bir kompleksin bu kadar çok gideri olacağını sen devletin kuruluşu olarak biliyor olman gerekiyordu ! bunun tartışmasını başlatmak istemiyorum ama sadri şener yönetiminde aktif bir görevde yer almış hepimizin tanıdığı bir ağabeyimizle yapmış olduğum sohbette Akyazı'yı yapana kadar avni aker yıkılıp yeniden yapılamaz mıydı . çok pahalıya patlayacak bu proje . yarıda kalabileceğinden bile korkuyorum dediğinde. biz zamanın başbakanı olan malum şahısı bu yönde ikna etmeye çalıştık ama illa akyazı olacak diye geri çevirdi bizi. yani demem o ki. gülü seviyorsan dikenine katlanacaksın ! bu kadar vaat verip öyle sonradan beklentiyi küçültmeye çalışmayacaksın ! Biz mersin , sivas ya da başka bir takım değiliz. inişli çıkışlı süreçler herkeste oluyor. yakın zamanda gs aslantepe'nin tamamlanmasından bir sezon önce bizim gibi perişan haldeydi . hatta gs nin o stadı hakkedip haketmediği bile tartışılıyordu . sonra ne oldu yeni stad yeni heyecan yeni futbolcular derken gs kaç kere şampiyon oldu ! .
                      avni akeri yeniden insa etmek hem sehiri hem takimi maf ederdi
                      2 sene nerede oynayacaktik
                      stada ulasim bambaska dert olacakti
                      may tesislerinden yeni havaalani icin zaten mecbur kaliyorduk, nereye yeni tesis yapilabilirdi...

böylesi en dogrusu oldu bence

ama tabi 20- 30milyon tl yüzünden simdi sorun cikarilmasi yanlis
                      belediye, toki, gsgm ve kulüp masaya oturup finansmani ortak hal etse
                      stadyum bütün ekstralarlan yapilsa en güzeli olurdu
                      bence 2. bir skorbordda olmazsa olmaz bu durumda
                      avni akerdeki koca bir piksel hatasi

İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir ara otobüs tüneli muhabbeti vardı.olacak öyle özel birsey? Bu arada abi ersun hocanın istekleri ne biraz acar misin?
                      en modern fitnes aletleri icin tavan yüksekligi 3 metre min.
                      2,80 planlanmisdi
                      sok sogutucu havuzu, elektronik donanim toplanti odalarinda, ve böyle ince ama farki yaratan istekler
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.03.2016, 22:12.

Ünal Karaman

Yorum

avni akeri yeniden insa etmek hem sehiri hem takimi maf ederdi
                        2 sene nerede oynayacaktik
                        stada ulasim bambaska dert olacakti
                        may tesislerinden yeni havaalani icin zaten mecbur kaliyorduk, nereye yeni tesis yapilabilirdi...

böylesi en dogrusu oldu bence

ama tabi 20- 30milyon tl yüzünden simdi sorun cikarilmasi yanlis
                        belediye, toki, gsgm ve kulüp masaya oturup finansmani ortak hal etse
                        stadyum bütün ekstralarlan yapilsa en güzeli olurdu
                        bence 2. bir skorbordda olmazsa olmaz bu durumda
                        avni akerdeki koca bir piksel hatasi

ben sizin gibi düşünmüyorum. fenerbahçenin şükrü saraçoğlu'nu nasıl yaptırdığını hatırlayın ! parça parça , tribün tribün . ve sonucu ortada. Kaldı ki stadın altına otoparkı koyup stadın tribünlerini vodafone arena gibi dik yapmış olsaydık avni akerin yerine rahat rahat 40 bin kişilik stad giderdi. şimdi söyler misiniz ? Meydan'dan kalkan dolmuşa binip stada gitmeye üşenen Trabzon insanı Akyazı'ya gidecek mi ? raylı sistem yapılacak mı ? belediye otobüslerine ek seferler koyulacak mı ?

Yorum

• şimdi düşünürsek bir kere toki'nin burada nazlanması hata değil mi ? neymiş masraflar fazla olmasın diye uğraşıyormuş ! 2006'da çizip üzerine bilmem kaç kere değişikliğe uğrattığın projeyi sene 2016 olmuş hala yapamamışssın bırakta masrafları artsın tabi ! kriz teğet geçmedi bu sefer 10 sene önce çizdiğin proje masraflarıyla gerçekleşen arasında illa fark olacak öyle değilmi? @selçuk

Yorum

ben sizin gibi düşünmüyorum. fenerbahçenin şükrü saraçoğlu'nu nasıl yaptırdığını hatırlayın ! parça parça , tribün tribün . ve sonucu ortada. Kaldı ki stadın altına otoparkı koyup stadın tribünlerini vodafone arena gibi dik yapmış olsaydık avni akerin yerine rahat rahat 40 bin kişilik stad giderdi. şimdi söyler misiniz ? Meydan'dan kalkan dolmuşa binip stada gitmeye üşenen Trabzon insanı Akyazı'ya gidecek mi ? raylı sistem yapılacak mı ? belediye otobüslerine ek seferler koyulacak mı ?
                            sikecilerin yapacagi alan vardi
                            bizim stadin girisi zaten Trabzonspor bulvarinin agzinda, 40 derece egimde 2.kat yapsanda oraya sigmaz
                            ben fathde kaliyorum memlekette oldummu
                            orasi 20 bini cekemiyor, nisandan eylüle kadar turistlerde var... orasinin ulasima kilitleniyor
                            40bini hayatta tasimazdi
                            bizimkiler lüksü sever, takimda biraz daha basarili oldumu millet gelir, özellikle ilcelerden sehire girmeyi sevmeyenler vs...

İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şimdi düşünürsek bir kere toki'nin burada nazlanması hata değil mi ? neymiş masraflar fazla olmasın diye uğraşıyormuş ! 2006'da çizip üzerine bilmem kaç kere değişikliğe uğrattığın projeyi sene 2016 olmuş hala yapamamışssın bırakta masrafları artsın tabi ! kriz teğet geçmedi bu sefer 10 sene önce çizdiğin proje masraflarıyla gerçekleşen arasında illa fark olacak öyle değilmi? @selçuk
                            %100

Ünal Karaman

Yorum

sikecilerin yapacagi alan vardi
                              bizim stadin girisi zaten Trabzonspor bulvarinin agzinda, 40 derece egimde 2.kat yapsanda oraya sigmaz
                              ben fathde kaliyorum memlekette oldummu
                              orasi 20 bini cekemiyor, nisandan eylüle kadar turistlerde var... orasinin ulasima kilitleniyor
                              40bini hayatta tasimazdi
                              bizimkiler lüksü sever, takimda biraz daha basarili oldumu millet gelir, özellikle ilcelerden sehire girmeyi sevmeyenler vs...

%100
                              inşallah dediğiniz gibi olur ...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende böyle düşünüyorum....

Yarın öbür gün 300 lü rakamlar geldiğinde kamuoyunda hoşnutsuzluk yaratma niyetindeler...

300 lü bir rakamda gelmeyecek fener 270 milyon alıyor aşagı yukarı telegolde başkana sordular fener bjk gs kadar para kazanabilecekmisiniz stad ismi anlaşmasından diye sordular yok o kadar kazanamayız dedi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X