Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 Şubat 2016

Yorum

• Seçilecek malzeme de en az rengi kadar önemli

TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Nereli bu Fiko,Beşiktaş Boğaz yalı çocuğu mu?
        • Memento mori

Yorum

• Hala en güzel Stadyum bizimki oldugunu düsünüyorum...

Acayip hizlanma var gibimede geldi.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yalnız şimdi bakınca böyle kompleks mopleks harika olacak ha. Her yerinde bir şey var stadın
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnız şimdi bakınca böyle kompleks mopleks harika olacak ha. Her yerinde bir şey var stadın
              Her zaman söylüyorum en büyük düşmanımız her zaman 3 ist kulübüdür. Hepsi ayrı ayrı en büyük düşman. Bunu asla unutmamalıyız. Bizedost anadolu kulüpleri.

Yorum

• Maraton ve kale arkasi 4 tane 3gen bitti diyebiliriz...2 kale arkasi 2 de maraton...

Genel baktim malzemeler baya gelmis...

Acayip hizlanma var.

6.ay sonunda bitecegini düsünüyorum.

Mebran, koltuk ve saha calismalari ayni anda yapilacakmis...yani su 3gen leri bitirsek cok daha hizlanacak.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• güzel olucak insallah.. sadece hala zoruma giden tek sey su kale arkalari vs köse localari.. keske olmasaydi.. sanirim iho zamaninda ilave edilmisti..

Yorum

• Umarım stat bir dahaki sezona sorunsuz bir şekilde yetişir.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akyazı Stadyumu için ciddi bir önerim var.

Malum hakemlerden ve haksızlıklardan çok fazla canımız yandı, yanıyor ve gelecekte de yanacağa benziyor.

Ben diyorum ki, bu futbolcuların sahaya çıkmadan önce bekledikleri koridora sağlı sollu büyük televizyonlar koyalım.

Maç öncesinde hakemler ve futbolcular koridorda beklerken, devre arası soyunma odasına giderken bu televizyonlara bakacaklardır.
                      Hakemler soyunma odasına giderken tartışmalı kararları, verdikleri penaltı, kırmızı kart gibi pozisyonları ''VİNE'' uygulaması ile oynatalım.
                      Ve gözlerinin içine sokalım...

Sonuçta hakemler de insan, verdikleri kararı televizyondan izleyip yanlış olduğunu görünce pişman olacaklardır.
                      Böylece maç içerisinde yaptıkları saçmalıklara devam etmeyeceklerdir. Belki de Galatasaray maçında olduğu gibi saçmalıklarda bulunmayacaklar!
                      Sonuçta bu ülkede tüm kulüpler hakemi baskı altına almaya, sindirmeye çalışıyor.

Bundan iyi baskı altına alma metodu olmaz.
                      hakem hatasi degil ki kararlar hakemler de farkinda ne yaptiklarinin o yuzden bence hakemlere cok farketmez.

burda bi arkadasin firtinali bi onerisi vardi hem cikis tunelleri icin hemde maca cikista firtina efektli gosterili falan umarim yapilir

Yorum

• bu stat bosuna yapiliyo kale arkası ve maratonun üstü kapatılsa yeter. bugün bile dolmadı. zaten 4592257 tane taraftar grubu var
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu stadın dolacağını düşünen var mı?
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ciddi anlamda yazık 3 büyütülmüşler maçı hariç dolmaz kimse kendini kandırmasın. maça gelen taraftar potansiyeli belli 20 bini geçmez büyük maçlarda.

Yorum

• Taraftar sayısından çok taraftarın niteliğinin ne olacağı önemli. Avrupa maçlarında fenere, lig maçlarında gsye söven baskı, tepki, destek konusunda en ufak işe yaramayan taraftarımız da bıktırdı artık. Bir mucize olsa da yeni statta farklı bir taraftar profilimiz olsa...
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• başkanın acilen şu tribün olayına el atması lazım kaç bin tane grup var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X