İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son kyodou tarafından düzenlendi; 27.02.2016, 13:29.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
-
Çatısı derken şeffaflığı biraz cezbediyodu beni . Yoksa dediğin gibi yükseklik ve kolonlar rezalet ben şahsen iki stadyumun içinide dışınıda çanlı gördüğüm için malzeme kalitesini bir kenara brakarak söylüyorum bizim stad bence daha güzel. Hazır gaza gelmişken fikoyada bir çift laf edeyim bari. Fiko ağzına balgam atarım senin. Akıllı ol.GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yeni yapılan stadların çoğunda farkındaysan çatılar hep yüksek,sebebide ileride kapasite arttırmak için ..üst tribüne ek tribün yapılabilmesi için o boşluklar var...hatta üst tribünün en üst kısımlarınde 2.3 metrelik boş alanlar var,,
bu arada türkiyede yeni yapılan stadlar içerisinde kapasite arttırımı olmayacak sadece bizim ve bjk stadı var...diğerleri arttırabilir özellikte..çatılar ondan yüksekŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Orman az önce bizim statla Trabzon'unkini kıyaslamayın dedi. Bizim ki lüks olacak falan dedi.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
bu fiko denen garip daha önce de tolgay transferinde saçmalamıştı.
yok bjk büyük çok daha az paraya bizi seçti gibisinden
merak etmesin martta buradan yine koyup gönderince şerefli ikincilik diye yine zırlamaya başlarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikret orman kendi taraftarına sempatik gözükmek için çok fazla saçma açıklamalar yapmaya başladı. BJK'de yine kendini dev aynasında görme sendromu başlarsa borcu iki üç katına çıkarŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısacası, bu sene şampiyon olamazlarsa ayvayı yediler demektir.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
F. Orman: "Stadyumun içine nikah salonu getirdik. Artık nikahları burada toplu olarak kıyacağız"
bura da da yazan olmuştu bizim için. bu ne ya. toplu sünnet merasimleri falan da yapın.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Akyazı Stadyumu için ciddi bir önerim var.
Malum hakemlerden ve haksızlıklardan çok fazla canımız yandı, yanıyor ve gelecekte de yanacağa benziyor.
Ben diyorum ki, bu futbolcuların sahaya çıkmadan önce bekledikleri koridora sağlı sollu büyük televizyonlar koyalım.
Maç öncesinde hakemler ve futbolcular koridorda beklerken, devre arası soyunma odasına giderken bu televizyonlara bakacaklardır.
Hakemler soyunma odasına giderken tartışmalı kararları, verdikleri penaltı, kırmızı kart gibi pozisyonları ''VİNE'' uygulaması ile oynatalım.
Ve gözlerinin içine sokalım...
Sonuçta hakemler de insan, verdikleri kararı televizyondan izleyip yanlış olduğunu görünce pişman olacaklardır.
Böylece maç içerisinde yaptıkları saçmalıklara devam etmeyeceklerdir. Belki de Galatasaray maçında olduğu gibi saçmalıklarda bulunmayacaklar!
Sonuçta bu ülkede tüm kulüpler hakemi baskı altına almaya, sindirmeye çalışıyor.
Bundan iyi baskı altına alma metodu olmaz.
Yorum
-
böyle dengesiz bir konuşmaya başkanın cevap vermesini beklememek lazım. bazen gale almamak en iyi cevaptır. anlarki gale alınmıyor bizim aleyhimize konuşmayı denemez. ha ben buna benzer konular için diyorum yoksa her konuda sessiz kalmayı kastetmiyorum tabiki.
buna en iyi cevap yönetimin biraz sdatla ilgilenip ortaya güzel inceliklerle bir proje çıkması özelliklede bu koltuk dizaynı vs.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum