Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadı ben beğendim şahsen. Tabi eksikleri vardır ama genel olarak güzel... Haa bu stadın çok önceden yapılıp teslim edilmesi lazımdı orası ayrı malatyaya bile stad yapıyorlar belki bitmiştir bile.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Çıkış tünelindeki mavi bizim mavimiz değil.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• takım birinci sınıf olmadıktan sonra stadı çok fazla önemsemiyorum -elbet dört dörtlük olmasını isterim- ancak m.ö sinde kalmış bir brandalı çıkış tüneline de razı değilim. o iğrenç loca görüntüsü ve p.ç edilen zemin, 4 renk tribünler, çalışma odasından hallice bir soyunma odası -suka ndoye mustafaya fazla bile gerçi- zaten sinirlerimi bozuyor bari bu şekilde detayları atlamayın ya! koridorun tavanından duvarına kadar bildiğin ev tipi, tüneli düzgün yapsaydınız en azından. şu stadı bir devretsinler de yönetim halletse şu detayları.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu renklere bakın Allah'ınızı severseniz lacicart nedir ya her yere lacicartı sıkıştırdılar adamlar daha reklerimizi bilmiyor. Ayrıca dizayn, görüntü, estetik... müthiş, muazzam.

yine çimin üzerindeler, yine üstüne basıyorlar, allah belanızı versin. ağzına ettiniz bütün organizasyonun.

Yorum

• adanaspor maçında açılsın o zaman, acaba ilk açılışın devlet baskısıyla resmi açılış olması istendiğini için mi bu kadar yavaştan alındı
            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
            2021-2022
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bu arada bende sentetik çimin görüntüsüne takıldım çok kötü duruyo kalitesiz gibi birde, mavi pist olsaydı keşke ama yinede kahverengiyi çok itici buluyorum ondan iyidir sentetik çim
              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
              2021-2022
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bilet fiyatları yarı yarıya düsürülsün stad fullensin.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bilet fiyatları yarı yarıya düsürülsün stad fullensin.
                  Biletler zaten çok ucuz. Gerek yok fiyatta böyle bir indirime.

Yorum

kale arkaları 2.5 liramı olsun
                    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kale arkaları 2.5 liramı olsun
                      Aynen, 2,5 lira olsun. Sonra Sterling beklerken neden Ibanez'i aldık diye tartışsınlar

Yorum

Bence kapıları açsınlar.
                        Hamiş

Yorum

• Rakım 0'da alt kat giriş tüneli yapmak büyük kumar.. Çok su baskını görür orası..

Yorum

• Yahu bugune kadar bisey demedim de. Hani apartmanlara dahi bisey demedim.
                            Ama su her yerde ayri renk tonu tamamen ozensizlik. Gercekten anlayamiyorum bu amatorlugu.
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu renklere bakın Allah'ınızı severseniz lacicart nedir ya her yere lacicartı sıkıştırdılar adamlar daha reklerimizi bilmiyor. Ayrıca dizayn, görüntü, estetik... müthiş, muazzam.

Abi bunlar basit küçük detaylar halledilir devirden sonra falan. Şimdilik koltuklarda renk birliği sağlansın yeter gerisi düzeltilir.

Yorum

• ben sanmıştım ki ingiliz stadları gibi direk koridordan çıkarız.bu ne mülteci çadırı
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X