2 ve 5 diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Ne güzel bir yönetim. Taraftarın fikrini önemsiyor. Bunun için uğraşıyor. Fikre göre olumsuz gelince 'vizyon' adı altında eleştiriyorlar ya işte 'vizyon' budur. Her birimizin fikrini önemsiyorlar. Değerli kılıyorlar.
Tekrar ediyorum;
Çok iyi yoldayız.
Küs olduğumuz futbola(2010-2011) yönetim sayesinde tekrar adapte oluyoruz.
Bordo olsun istiyorum sadece fakat bordo deyince ne yapayım mavi demeyen sevgiliyi sözü geliyor aklıma. Sanki bordo; mavisiz eksikmiş gibi geliyor. O yüzden oyumu 5'e verdim.
Yorum
-
En iyisi 1 numara bence farklı renklerle stadı dolu gibi göstermeye çalışmak yerine gerçekten dolduralım böyle oyunlara gerek kalmasın stadın tamamen bordo olması daha boğuk bir hava oluşturacağından atmosfer olarak en yoğun his 1 numaralı koltuklarda yaşanır bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
bir yorumda benden 5 numara güzel yalnız alt kat mavi üst kat bordo olmalı diye düşünüyorum nedeni stadın alt katı daha dolu olur gibi geliyor bide stad ışıkları yandığı zaman zaten üst kat daha karanlıkta kalır alt kat daha çok ışık alır böylece üst kat bordo olunca boşluklar fazla göze çarpmaz bide afs abinin dediği gibi bencede üst kata doğtu çıkarken deglare şeklinde olmalı
Yorum
-
bence 6 ve 7 numaralar fena değil ama daha güzel tasarımlar bu başlıkta payaşılmıştı.. bir de o kenarlıklar ve merdiven çıkışlarının ayarlanması şart.. bence oraya odaklanılmalı..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ben 7 numaraya verdim...
Nedeni de şudur, stad boşken, dolu gözükmüş, boş gözükmüş... Bana pek mantıklı gelmiyor, boşsa güzel gözüksün yeter, boşsa zaten kasmaya gerek yok...
7 numara güzel olduğundan değil, kafamdakine en yakın olduğundan
Ben City tarzı düz mavi olmasından yanayım...
Yorum
-
Yalnız, tecavüze uğramışız gibi, hala İHO gelecek, şu takımın içine edecek korkusu var, inanılır gibi değil, sadece ben de değil bir çok kişide var...
Aslında yapılan şey, çok basit... Bir anket ve taraftara fikir sormak... Çok basit bir şey...
Ama o tipsizden sonra, insan şunu demek istiyor:
HELAL OLSUN YÖNETİME İŞTE BUDUR YA!!
Bu yüzden 1 olsun 5 olsun şu olsun bu olsun hiç fark etmez...
Taraftar ne isterse o olsun!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum