Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ama yazmak bu zamana nasipmiş. Stadyumla alakali soylemek istedigim biseyler var eger olmasi mümkünse acaba yonetime baski yapilip uygulatabilirmiyiz.mesela bizim stadyum olculeri 68/105 bu olculer uefa kriterleri dahil 10 metreye kadar arttirilabiliyo.bizim stadin genisligini 1 metre buyutseler ve 69 yapsalar ve ptotokol tribununden bir metrede uzaklastirilip maratona yakinlastirsalar maratona 2 metre daha yaklasmis olur. Saha uzunluk mesafelerinide her iki tarafdan birer metre uzatsalar yani 107 mt. Olsa kale arkalarida en azindan birer metre daha yakinlasmis olur bunu yapmak zor bisey degil fakat teknik olarak mumkunmu bilmiyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum.boyle bisey olsa atmosfere ve estetik acidan goruntuye cok etki eder bir, iki metre bile olsa.
Saha büyütüldüğünde taç çizgisine yakın olan bölümler bazı koltuklardan görünmüyor, projede bütün koltuklar sahayı çevreleyen çizgileri görecek şekilde ayarlanmış.
Bunun yerine Beşiktaş'ın eski İnönü'de yaptığı gibi tribünü öne ve aşağıya doğru büyütme işlemini yapmamız lazım, en güzel çözüm bu olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ama yazmak bu zamana nasipmiş. Stadyumla alakali soylemek istedigim biseyler var eger olmasi mümkünse acaba yonetime baski yapilip uygulatabilirmiyiz.mesela bizim stadyum olculeri 68/105 bu olculer uefa kriterleri dahil 10 metreye kadar arttirilabiliyo.bizim stadin genisligini 1 metre buyutseler ve 69 yapsalar ve ptotokol tribununden bir metrede uzaklastirilip maratona yakinlastirsalar maratona 2 metre daha yaklasmis olur. Saha uzunluk mesafelerinide her iki tarafdan birer metre uzatsalar yani 107 mt. Olsa kale arkalarida en azindan birer metre daha yakinlasmis olur bunu yapmak zor bisey degil fakat teknik olarak mumkunmu bilmiyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum.boyle bisey olsa atmosfere ve estetik acidan goruntuye cok etki eder bir, iki metre bile olsa.
seni dediginle tüm simetri bozulur
simetrisi bozuk nesneler zihine otomatik cirkin sinyali verir, begeni olmadimi taraftar sayilarina etki eder
her tarafin 1 metre büyütülmesi bu sorunu cözer
ama ozamanda bekirin dedigi sorun oluyor
yatay tribün oldugu icin ilk kat cok sorun olacaktir
2. katin arka koltuklardaki tribünler yakin tac cizgilerini göremiyecektir
planda yesil gördügünüz her siranin görüs acisi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 13:02.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
BJK TV'ye açıklamada bulunan tesis müdürü İlker Yılmaz, tesislerin yenilenmesi için uzun süredir çalıştıklarını dile getirerek, "Son 6 aydan bu yana yoğun bir çalışma temposu ile yenileme çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarımıza bir süre ara vereceğiz. Yaz ayında da kalan bir iki küçük sürprizimiz var. Onları da tamamlayıp tesislerimizi tamamen yenilemiş olacağız" ifadesini kullandı.
Futbolcuların yeni yapılan hibrit çim sahadan memnun olduğunu belirten Yılmaz, "Hocamızın da memnun olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki tüm stadyumlar ve antrenman sahaları da dahil en iyisinin burası olduğunu düşünüyorum. İki aydır antrenman yapılıyor olmasına rağmen şu anda zemin harika bir kalitede" değerlendirmesinde bulundu.
İlker Yılmaz, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesinde de birçok yenilik yaptıklarını sözlerine ekledi.
Futbol ve Spor Haberleri - Beşiktaş Kulübünün Ümraniye'de bulunan BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi.BJK TV'ye açıklamada bulunan tesis müdürü İlker Yı...
deniz tarafı.jpgfotoğraftada anlaşılcağı üzere deniz tarafındaki demir parçalar takılmaya başlandı. [MENTION=22582]f1bekir[/MENTION] abi daha önce sende çekmiştin belki daha önce takılmıştır . ben bugun çektim daha yeni gördüm
Yorum